Succesul în viață are chipul Mamei

Judecând- o sau respingând- o pe mama, te poți îndepărta inconștient de beneficiile vieții. 

Mama este fântâna primară a iubirii și susținerii, iar relația cu ea determină în mare măsură modul în care experimentezi succesul în diverse domenii ale vieții. 

Când relația cu mama este armonioasă și echilibrată, ai mai multă încredere în tine și ești mai motivat să te concentrezi asupra obiectivelor tale.

Prima ta relație este aceea cu mama.

De aceea, relația cu mama pune temelia pentru toate relațiile ulterioare și influențează modul în care te raportezi la lume. 

Succesul vine cu adevărat atunci când recunoști și valorizezi darurile pe care mama ți le-a oferit: iubirea, sprijinul, învățăturile și valorile transmise. 

Recunoașterea și valorizarea acestor daruri te împuternicește să-ți descoperi potențialul.

În același timp, succesul în viață presupune și acceptarea părților mai întunecate sau dificile ale relației cu mama. 

Acceptarea faptului că mama este o ființă umană, cu slăbiciuni și imperfecțiuni, te eliberează de povarile emoționale nerezolvate,lucru care îți permite să-ți concentrezi preponderent energia pe evoluția ta.

O relație sănătoasă și armonioasă cu mama îți permite să-ți exprimi autenticitatea și să-ți urmezi adevăratele aspirații. 

De fapt prin acceptarea și integrarea blocajelor sau conflictelor nerezolvate cu mama, se creează un mediu propice pentru exprimarea liberă a Sinelui Tău autentic.

În acest sens, Constelațiile Sistemice ReGeneration îți oferă un cadru pentru a explora și înțelege dinamica relațională cu mama ta, pentru a aduce la lumină eventualele dezechilibre sau conflicte și pentru a începe să le integrezi. 

Chiar asta este și tematica Workshopului de Joi, 7 decembrie, pe care îl facilitez.

El va avea loc online, pe Zoom, în intervalul orar RO 19:30 – 22:30.

Dacă simți că este pentru tine, găsești toate informațiile, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI.

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu