Tu și Dumnezeu pentru o viață conștientă!

Poate ai observat că uneori viața pare să îți ofere semne și îndrumări clare, îți arată calea cea mai simplă pentru a fi mai prezent și mai conștient în fiecare moment. 

Poate simți că Dumnezeu te ghidează în această direcție, deschizându-ți uși și oferindu-ți oportunități de evoluție și transformare. 

Totuși, este important să înțelegi că chiar dacă Dumnezeu îți oferă această cale, tu ai propria ta parte de responsabilitate în a o urma și a face transformările necesare în viața ta.

Să fii prezent în viața ta este o călătorie care implică atât intervenția divină, cât și acțiunea ta personală. 

Dumnezeu poate să îți ofere îndrumare și sprijin, doar că depinde de tine să accepți aceste daruri și să le pui în practică în viața ta de zi cu zi. 

Poate că vei primi semne și coincidențe care îți arată calea!

Dar este responsabilitatea ta să fii deschis și receptiv la aceste mesaje și să acționezi în consecință.

Partea ta de treabă în această călătorie este să fii conștient și să accepți fiecare moment așa cum este, să trăiești în prezent și să-ți cultivi o atitudine de recunoștință și mulțumire pentru tot ceea ce ai în viața ta. 

Este important să îți asumi responsabilitatea pentru alegerile tale și să te angajezi să faci transformările necesare pentru a trăi o viață mai autentică și împlinită.

Dacă ești gata să îți asumi această responsabilitate și să începi să trăiești mai prezent și mai conștient, te invit să te înscrii la

Live-ul Gratuit Cum te antrenezi pentru a fi mai prezent în viața ta

pe care îl țin pe Zoom, miercuri 21 februarie, ora RO 20:00.

Atunci vom explora împreună tehnici și strategii pentru a-ți aduce mai multă prezență și conștiență în fiecare aspect al vieții tale. 

Pentru înscriere te rog să accesezi link-ul de mai jos 👇

https://marcelamantz71463.activehosted.com/f/125

Te aștept cu mare drag să vii alături de mine!

 

Marcela Mantz

Coach și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu