Studiu de Caz: Descoperirea Rădăcinilor Profunde ale Bolilor Prin Constelații ReGeneration

Marta, în vârstă de 51 de ani, a venit la un workshop de Constelații în căutarea unor răspunsuri la problemele de sănătate cu care se confruntă de ani de zile.

Ea suferea de migrene cronice și dureri inexplicabile în zona abdominală, deși toate analizele medicale pe care le-a făcut nu au indicat vreo cauză clară.

În timpul sesiunii de constelații, Marta a descoperit un conflict nerezolvat cu mama ei, care fost evidențiat chiar de la început prin faptul că reprezentanta ei și a mamei stăteau la o distanță destul de mare de ecran. 

De altfel Marta a și confirmat că a avut o relație tensionată cu mama sa, care a fost mereu exigentă și critică față de ea. 

Iar din constelație a  reieșit că acest conflict nerezolvat a lăsat o amprentă puternică asupra sănătății mentale și fizice a Anei.

Apoi, constelația a arătat că divorțul părinților săi, petrecut când era adolescentă, a lăsat răni adânci în relațiile sale. 

Absența unei familii unitare și sentimentul de izolare și abandon au contribuit la stresul și anxietatea pe care le resimte Marta în mod constant.

Citește tot articolul

Sănătatea și Magia Constelațiilor

Adesea tindem să ignorăm semnalele pe care corpul și mintea noastră ni le trimit în legătură cu starea noastră de sănătate. 

Ne pierdem în rutină, ne suprasolicităm și nu ne acordăm atenția cuvenită, punând sănătatea noastră în pericol. 

Atenția neacordată sănătății poate fi ca o sarea pe rană, aducând suferință și regrete ulterioare.

Dar sănătatea este, fără îndoială, un dar de mare preț. 

Este temelia pe care ne clădim viețile și fără de care toate celelalte realizări devin nesemnificative. 

Sănătatea este un concept complex, care nu se limitează doar la absența bolii, ci cuprinde o stare de bine fizic, mental și emoțional. 

În căutarea unui echilibru interior și a unei sănătăți durabile, mulți dintre noi ne întoarcem către modalități alternative de vindecare și de înțelegere a cauzelor profunde ale bolilor și simptomelor noastre. 

Iar Constelațiile oferă o perspectivă holistică asupra sănătății, arătând că unele boli pot avea rădăcini în conflicte nerezolvate sau în dinamica relațională din familie. 

Citește tot articolul

Tu și Dumnezeu pentru o viață conștientă!

Poate ai observat că uneori viața pare să îți ofere semne și îndrumări clare, îți arată calea cea mai simplă pentru a fi mai prezent și mai conștient în fiecare moment. 

Poate simți că Dumnezeu te ghidează în această direcție, deschizându-ți uși și oferindu-ți oportunități de evoluție și transformare. 

Totuși, este important să înțelegi că chiar dacă Dumnezeu îți oferă această cale, tu ai propria ta parte de responsabilitate în a o urma și a face transformările necesare în viața ta.

Să fii prezent în viața ta este o călătorie care implică atât intervenția divină, cât și acțiunea ta personală. 

Dumnezeu poate să îți ofere îndrumare și sprijin, doar că depinde de tine să accepți aceste daruri și să le pui în practică în viața ta de zi cu zi. 

Poate că vei primi semne și coincidențe care îți arată calea!

Dar este responsabilitatea ta să fii deschis și receptiv la aceste mesaje și să acționezi în consecință.

Citește tot articolul

Prezența este esențială pentru o viață împlinită și autentică!

Prezența este un dar pe care îl poți oferi ție însuți și celor din jurul tău în fiecare moment al vieții tale. 

Este abilitatea de a te conecta cu întreaga ta ființă și de a trăi  fiecare clipă, fără să te pierzi în trecut sau să te îngrijorezi de viitor. 

Prezența este esențială pentru o viață împlinită și autentică, și poate fi o sursă inepuizabilă de bucurie și înțelepciune.

Când ești cu adevărat prezent, te simți în armonie cu tine însuți și cu lumea din jurul tău. 

Ești conectat la fiecare aspect al experienței tale, fie că este vorba despre simpla respirație sau despre frumusețea naturii care te înconjoară. 

Fiecare senzație, fiecare gând și fiecare emoție sunt trăite cu o profunzime și o intensitate care îți umple inima și îți hrănește sufletul.

Prezența îți oferă puterea de a te elibera de povara trecutului și de grija viitorului. 

Te învață să te bucuri de fiecare clipă și să-ți recunoști adevărata valoare și putere interioară. 

Când ești prezent, nu te lași pradă fricilor sau îndoielilor, ci te lași purtat de fluxul vieții, având încredere că totul se întâmplă în modul cel mai potrivit și mai înțelept.

Citește tot articolul

Lipsa de Prezență și Sănătatea Ta

Uneori, când ești atât de absorbit de griji și gânduri, poți să pierzi conexiunea cu corpul tău și să nu fii conștient de semnalele pe care acesta le trimite. 

Este ca și cum ai fi deconectat de la tine, iar această lipsă de prezență poate avea consecințe neplăcute asupra sănătății tale. 

Când nu ești conectat la prezent, ignori durerile, tensiunea sau disconfortul pe care corpul tău le transmite.

Iar aceste semne sunt adesea indicii ale unor probleme mai profunde, iar ignorarea lor poate agrava situația și poate duce la apariția diferitelor afecțiuni și boli.

De exemplu, stresul cronic cauzat de lipsa de prezență poate afecta sistemul imunitar și poate crește riscul de boli cardiovasculare, diabet și alte afecțiuni cronice. 

De asemenea, lipsa de prezență poate contribui la apariția tulburărilor de somn, anxietății și depresiei, afectând astfel și starea ta emoțională și mentală

Citește tot articolul

5 greșeli pe care le poți face atunci când vrei să fii prezent ‼️

Poate că îți propui să fii prezent, să te bucuri de fiecare clipă, dar te surprinzi căzând în aceleași capcane și greșeli, care te împiedică să trăiești cu adevărat în prezent.

De aceea îți prezint 5 greșeli pe care le poți face atunci când vrei să fii prezent, doar că întâmpini dificultăți:

Ruminarea trecutului: Te surprinzi mereu învârtindu-te în cerc în amintiri și regrete din trecut, ceea ce îți distruge prezentul și îți îngreunează capacitatea de a trăi în momentul actual.

Îngrijorarea excesivă despre viitor: Mintea ta este mereu preocupată de ce va fi și de ce ar putea să se întâmple, ceea ce te împiedică să te bucuri de momentul prezent și să trăiești în această clipă.

Auto-critică și auto-judecată: Te critici și te judeci aspru pentru momentele în care nu reușești să fii prezent, alimentând un cerc vicios de stres și anxietate care te îndepărtează și mai mult de starea de prezență autentică

Citește tot articolul

Trăiești pe pilot automat, fără să fii cu adevărat prezent și conștient?

Este ușor să te pierzi în rutina zilnică, să te lași pradă preocupărilor și grijilor, fără să-ți dai seama că viața trece pe lângă tine, neobservată și neexperimentată. 

Trăind pe pilot automat, este ca și cum ai fi prezent fizic, doar că mintea ta este în altă parte. 

Astfel, încet, încet, te îndepărtezi de propria ta viață, trăind doar la suprafață, fără să simți profunzimea și plenitudinea pe care o poate oferi prezența autentică și conștientă.

Trăitul pe pilot automat, fără a fi prezent și conștient pe deplin, poate avea consecințe profunde asupra vieții tale. 

Te poți simți izolat și singur, chiar și în mijlocul mulțimii, deoarece nu te conectezi cu cei din jurul tău.

Poți avea probleme în relații, deoarece nu ești cu adevărat prezent în interacțiunile tale, ceea ce poate duce la lipsa de înțelegere și conexiune.

Citește tot articolul

Traumele Trecutului se Propagă în Proiectele Personale

Traumele trecutului pot avea un impact profund asupra proiectelor tale personale, influențând atât modul în care le concepi și realizezi, cât și modul în care le percepi și experimentezi. 

În cele ce urmează, îți voi prezenta câteva modalități în care traumele trecutului se propagă în proiectele personale și cum poți să recunoști și să gestionezi aceste influențe.

  1. Credințe limitative și auto-sabotaj

Traumele trecutului pot crea credințe limitative și auto-sabotaj în mintea ta, ceea ce poate să te împiedice să îți urmezi pasiunile și să îți atingi obiectivele personale. 

De exemplu, dacă ai crescut într-un mediu în care a fost descurajat să-ți urmezi visurile sau să-ți exprimi creativitatea, poți să te confrunți cu frica de eșec sau de respingere în momentul în care dezvolți proiecte personale.

  1. Perfecționism excesiv

Traumele trecutului pot duce și la dezvoltarea unui comportament de perfecționism excesiv, în care să-ți pui standarde nerealiste și să te critici dur pe tine în încrâncenarea de a atinge aceste standarde. 

Acest perfectionism va încetini progresul în proiectele personale și va genera stres și anxietate.

Citește tot articolul