CE SPUN CEI CARE AU LUCRAT CU MINE prin metoda ReGeneration

ce spun persoanele care au lucrat cu mine
Constelații ReGeneration

CE SPUN CEI CARE AU LUCRAT CU MINE

„Marcela m-a ajutat să am mentalitatea, atitudinea potrivită pentru ceea ce îmi propusesem; pentru că dacă îți propui să lansezi o afacere cu mentalitate de mămică, de exemplu, deși îți place ceea ce faci și cunoști bine domeniul, nu va merge.

Dacă simți că ai o pasiune, îndrăznește să o pui în practică. Am încredere că și tu poți reuși, așa cum am reușit și eu.” –> citește continuarea AICI.
Manuela Tecar
Medic nutriționist, www.nutritionistultau.ro
Am “predat” programului “Spa pentru sufletul tău” un suflet lipsit de energie, un suflet “greu” și am “primit” un suflet liniștit, armonios și echilibrat. Mulțumesc și sunt recunoscătoare, Marcelei, pentru că a făcut posibilă această deosebită călătorie meditativă, parcursă pentru regăsirea sufletului meu.

Mulțumesc și sunt recunoscătoare, sufletului meu, pentru frumoasă evoluție.” –> citește continuarea AICI
Geta Anghel
avocat, Ploiești, România, https://facebook.com/geta.anghel mail: getaanghel2011@gmail.com.
„Astăzi fac ce-mi place, ajut oamenii să evolueze și să aibă încredere că se poate, pentru că eu am multă încredere în mine, sunt propriul meu șef și angajat și mă bucur de libertate. Am propria mea afacere. Am cabinet și am un site. Am o mare responsabilitate însă sunt un om căruia îi place să-și asume responsabilități. Iubesc oamenii și îmi place să creez.

Tot la sfatul Marcelei am devenit și Consilier pentru dezvoltare personală, formator și nu în ultimul rând terapeut Theta Healing. Fără ajutorul ei și astăzi aș fi fost angajată , dependentă de un salariu și aș fi rămas prinsă în convingerea colectivă “atât de dragă mie”: în țara asta nu merge nimic!

E inutil să îți spun acum că sunt prea sărace cuvintele că să-i mulțumesc acestui OM minunat care este Marcela Mantz…” –> citește continuarea AICI
Lavinia Ulmeanu
Terapeut/Consilier pentru dezvoltare personală, www.calatoriasufletuluimeu.ro
Am citit despre ceea ce tu făceai și am cumpărat programul de meditațîi Reconectează-te cu prosperitatea. În luna septembrie 2014 am și început ședințele individuale cu tine pe Skype.

În luna decembrie, după ce am eliberat blocajele, am făcut și meditația de manifestare dorințe. Primele 3 dorințe de pe lista, și cele mai greu de realizat, s-au materializat în următoarele 10 luni. Totul a fost magie.

Mai am foarte multe de învățat. Cu fiecare program al tău eu simt cum regăsec ceea ce mi-a aparținut, îmi aparține și se află în mine. Programul Spa pentru sufletul tău este un adevărat, nu știu cum să-l numesc …poate doar miracol, și sufletul meu iubește și crede în miracole.

Pe parcursul celor 21 de zile am simțit cum sufletul meu înflorește cu fiecare meditație pe care o urmam, sufletul meu juca de fericire și inima mea era înconjurată de iubire. Am cunoscut și învins sentimentul de frică , am simțit cât de recunoscătoare îi sunt corpului meu. Acum sunt mai ” prezentă „ atât în corpul meu cât și în gândurile mele. Sunt înconjurată de oameni minunați. Ofer și primesc iubire. Știu să mă iubesc, să mă alint, să mă iert , să mă motivez . (citește tot testimonialul AICI) Îți mulțumesc pentru sufletul tău plin de iubire. Îți mulțumesc și îți sunt profund recunoscătoare că exiști. Cu admirație , dragoste necondiționată și multă iubire
„îți mulțumesc pentru meditațiile din programul Spa pentru suflet! Nu numai că m-au ajutat atunci când le-am primit, mă ajută și acum pentru că datorită ție și acestui program meditația face parte din obiceiurile mele zilnice. În mod aparte rezonez cu următoarele meditații: Echilibrarea Yin și Yang; Optimizarea minții; Dezvoltarea intuiției; Conectarea cu vibrațiile culorilor curcubeului.

Deși nu îmi place să îmi dezvălui trăirile și emoțiile pot spune că simt la toate nivelurile ființei mele că „sunt iubire, lumina și esență din esența divină„! Mulțumesc din suflet. Te îmbrățișez cu drag,
Bakai Mira
farmacist Pitești, mirabakai@yahoo.com
„Ce este foarte interesant, că la început eram puțîn sceptică să pot atrage câștiguri noi in viața mea dintr-un simplu workshop la care să particip. Dar acum mă felicit că am fost, pentru că mi-a implementat mentalitatea de om de succes care atrage câștig prin tot ceea ce face. Este o realitate.”
Cerasela Rogen
Stilist vestimentar și terapeut
„Am fost la miniatelierele de dezvoltare personală “Ce relație ai cu banii?” și am învățat că a fi disciplinat este mai mult decât important!

Recomand aceste mini-ateliere pentru conștientizarea faptului că este necesar să ai o relație cu banii, pentru importanța ordonării lucrurilor/evenimentelor din viața ta, pentru că Universul răspunde întodeauna în funcție de ce gândeșți, ce spui, ce-ti dorești.”
Relația mea cu banii a început să semene a “relație”
Mi-am dat seama că am ignorat toate lucrurile mărunte dar atât de importante legate de bani. Am înțeles de ce nu am o relație bună cu banii. Mă bucur că am descoperit alte unghiuri din care pot trata banii și sunt convinsă că exersandu-le în fiecare zi voi atrage din ce în ce mai mulți bani în viața mea.”

„Vreau să îți mulțumesc și să îți spun că sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat de la tine, și învăț în continuare. Mi-ai deschis ochii și sufletul, mă ajuți să fac pace cu mine însumi.

Chiar dacă am făcut doar 4 ședințe individuale cu tine, acestea mi-au fost de mare ajutor și îți sunt recunoscătoare pentru îndrumare. Am reușit să îmi înfrunt temerile pe care le aveam, să nu le mai las să își manifeste puterea asupra mea. Cu siguranță mai am nevoie de câteva ședințe de consiliere, și îmi doresc ca la un moment dat să reușesc să le fac.

Momentan, vroiam să împărtășesc cu tine un eveniment minunat. Sunt însărcinată și sunt foarte fericită. Ajutorul tău a contribuit foarte mult să îmi înving temerea cu privire la o noua sarcină. Nu știu dacă singură aș fi reușit să fac asta. Și acum se mai întâmplă să am episoade de colon iritabil, însă nu mă mai sperie. Le iau ca atare, sunt atentă la ce mănânc și gata. Însă sunt fericită pentru noua sarcină și îmi doresc să decurgă totul bine.

Concluzia este că sunt recunoscătoare universului că mi-a dat șansa să te cunosc și prin intermediul tău am învățat lecții valoroase. Mulțumesc cu recunoștință și cu mult drag!” 

Marilena, contabil.

Marcela, în primul rând, îți mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul. Ești un om minunat și un terapeut asemenea. Oricum nu cred că pot exprimă în cuvinte ceea ce am simțit la terapie, dar pot să spun că este cea mai benefică și rapidă terapie alternativă pe care am experimentat-o.

O recomand din suflet tuturor celor ce vor să își schimbe viața și să se poată bucura în fiecare zi de ea. Îți mulțumesc Marcela pentru că exiști. Vă doresc tuturor pace dincolo de orice înțelegere…

De asemenea, mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru tot ajutorul acordat de Marcela pentru afacerea mea. Ceea ce vreau să spun, este că afacerea mea a prosperat, într un timp record.

Am înțeles că e important că la începutul unei afaceri, trebuie curățat energetic locul, trebuiesc curățate și implementate produsele. Rezultatele sunt spectaculoase.

Totuși succesul unei afaceri ține în principal de noi, de aceea eu cred că un aport foarte important a avut și mini atelierul de dezvoltare personală „Ce relație ai cu banii?”.

Vă recomand tuturor cu toată dragostea și va urez succes! Lumină!
 
Adela , jurist.

Am ajuns la Marcela prin intermediul unei prietene și sunt profund recunoscătoare.

Acum, după mai multe ședințe, văd acesta întâlnire ca și cum aș fi primit un pahar de apă în deșert după zile întregi merse prin soarele arzător. Am înțeles că sunt situațîi în viață când pur și simplu nu te poți ajuta singur și nu am cuvinte să exprim cât de mult a însemnat și înseamnă ajutorul Marcelei în viața mea, am simțit asta încă după prima ședință.

Este uimitor cum lucrurile încep să se miște, cum reacțiile încep să apară….Cum viața …prinde viața…Mulțumesc, Marcela, din suflet!
 Georgiana, freelancer.

Am ajuns mai mult din curiozitate la prima ședință cu Marcela, fără mari așteptări de rezolvare a anumitor probleme cu care mă confruntam.

Acum nu cred că aș putea exprima în cuvinte beneficiile acestei terapii. După prima ședință în mintea mea era doar: “WOW”.

Nu mi-aș fi imagininat că pot trăi asemenea senzații, emoții și că pot descoperi și rezolva lucrând cu Marcela alte și alte probleme importante pe care nici măcar nu le conștientizam dar ele existau undeva în subconștientul meu și mi-au marcat la un moment dat existența.

Pentru că fiecare dintre noi simte viața și problemele ei diferit recomand, cu mare căldură, măcar o prima întâlnire cu Marcela.
 
Angela, jurist.

Îmi aduc aminte prima ședință. Întind mâna să mă prezint. Și pentru că diferența de vârstă e destul de mare, dar și pentru că (avea să îmi spună mai târziu), emisfera mea stângă e foarte activă (de convingerea că nu îi pot tutui pe cei mai mari decât mine nici nu mai vorbesc), Marcela îmi spune simplu: “Eu sunt Marcela, aici suntem doar suflete“.

Și « sufletul Marcela » m-a cucerit de la prima ședință. Cald, vesel, plin de viață, luminos.

Am venit îngândurată, apăsată de griji și probleme, am plecat ca un copil care tocmai a primit o jucărie pe care și-o dorea demult. Să explic în cuvinte experiențele trăite ar fi ca și cum v-aș dărui doar o cană dinapa unui izvor, pentru că nu este o experiență care trebuie povestită, ci în mod cert, o experiență care merită trăită !
 
Adriana, economist.

Mă bucur că te-am întâlnit și că ședință cu ședință ajung să mă cunosc mai bine și să completez procesul de elevare a sufletului meu. Îți mulțumesc pentru căldura,răbdarea și priceperea ta. Cu drag,
 
Mihaela, psiholog.