Gânduri, impresii, sentimente… de la participanți

Azi am ales să împărtășesc cu tine gânduri, impresii, sentimente de la participanții din  programele online Armonie în suflet.

Bucură-te și încarcă-te cu energie pozitivă!

12141662_1021067181247620_2073039051343694784_n

Dragoianu Mihaela Lorena , 32 de ani, lucrător comercial Supermarketul SuperBrugsen

Bjerringbro/Danemarca,

https://www.facebook.com/lorenamihaela.dragoianu

 

Bună scumpa mea prietenă,

În decembrie 2011,  nașa mea mi-a povestit de filmul Secretul -Rhonda Byrne pe care soțul meu deja îl văzuse în timp ce eu dormeam😀. Am văzut filmul și soțul meu mi-a cumpărat și cartea de ziua mea, anul următor 28 aprilie 2012. Schimbările au fost majore (am câștigat la câteva concursuri, începusem să văd lumea cu speranță eu fiind tot timpul o persoană negativistă, prăpăstioasă și tot timpul o Victimă). A urmat o perioadă de care îmi aduc aminte cu plăcere, dar ceva nu găseam și nici măcar nu știam ce caut.

Am citit toate cărțile Rhondei și am descoperit ” Recunoștința” și eram o persoana care spuneam des mulțumesc dar nu era suficient.

Într-o dimineață din luna mai 2013, cu ajutorul cuvântului Recunoștință scris pe Youtube, ți-am auzit pentru prima oară vocea ascultând Recunoștința de dimineață și Recunoștința de seară. Era ceva nou pentru mine dar pentru prima oară sufletul meu a vorbit și am simțit că găsisem ce căutam. A urmat apoi Meditația dragoste copilului interior ; iubesc această meditație , și acum îmi aud inima bătând pentru că eram nerăbdătoare să mă reconectez cu copilul interior din mine. Și nu m-am oprit aici. Aveam nevoie de ajutor și am urmat Reconectează-te cu prosperitatea. Timp de 4 luni: iunie, iulie, august și septembrie am ascultat în fiecare zi și în fiecare seară Recunoștința de dimineață și Recunoștința de seară. Am ajuns să simt Recunoștință. Totul se schimbase. Eram veselă, eram plină de energie, de speranță , cu tot ce mi-am dorit la acel moment.

În 23 August am plecat din România în Danemarca. Atât de multe au fost schimbările și atât de uimită am fost de puterile mele încât nu am știut ce să fac mai departe pur și simplu m-am blocat, au urmat multe luni în care pur și simplu am plutit.

În februarie 2014 mi-am adus aminte din nou de tine, mai ascultam din când în când meditațiile și am găsit pe google ceva despre tine. Am citit despre ceea ce tu făceai și am cumpărat programul de meditațîi Reconectează-te cu prosperitatea. În luna septembrie 2014  am și început ședințele individuale cu tine pe Skype .

În luna decembrie, după ce am eliberat blocajele, am făcut și meditația de manifestare dorințe. Primele 3 dorințe de pe listă, și cele mai greu de realizat, s-au materializat în următoarele 10 luni. Totul a fost magie.

Mai am foarte multe de învățat. Cu fiecare program al tău eu simt cum regăsec ceea ce mi-a aparținut, îmi aparține și se află în mine. Programul Spa pentru sufletul tău este un adevărat, nu știu cum să-l numesc …poate doar miracol, și sufletul meu iubește și crede în miracole.

Pe parcursul celor 21 de zile am simțit cum sufletul meu înflorește cu fiecare meditație pe care o urmam, sufletul meu juca de fericire și inima mea era înconjurată de iubire. Am cunoscut și învins sentimentul de frică , am simțit cât de recunoscătoare îi sunt corpului meu. Acum sunt mai ” prezentă „ atât în corpul meu cât și în gândurile mele. Sunt înconjurată de oameni minunați. Ofer și primesc iubire. Știu să mă iubesc, să mă alint, să mă iert , să mă motivez .

Îți mulțumesc pentru sufletul tău plin de iubire.

Îți mulțumesc și îți sunt profund recunoscătoare că exiști.

Cu admirație , dragoste necondiționată și multă iubire

Mihaela

PS ți-am atașat și o poză cu primele mele dorințe care acum fac parte din realitate, ceea ce am făcut a fost să cred în mine, să muncesc, să zâmbesc , să fiu onestă și să ofer dragoste necondiționat.

IMG_2767 (1)

 

*******

oct.2015

Bakai Mira, farmacist Pitesti

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004358234652

 mirabakai@yahoo.com
 „îți mulțumesc pentru meditațiile din programul Spa pentru suflet!
Nu numai că m-au ajutat atunci când le-am primit, mă ajută și acum pentru că datorită ție și acestui program meditația face parte din obiceiurile mele zilnice. În mod aparte rezonez cu următoarele meditații: Echilibrarea Yin și Yang; Optimizarea minții; Dezvoltarea intuiției; Conectarea cu vibrațiile culorilor curcubeului. Deși nu îmi place să îmi dezvălui trăirile și emoțiile pot spune că simt la toate nivelurile ființei mele că „sunt iubire, lumină și esență din esența divină„!
Mulțumesc din suflet.
Te îmbrățișez cu drag,
Mira

*******

Geta

 

 

Geta Anghel, avocat, mama, sotie

Ploiesti, https://www.facebook.com/geta.anghel

 

Programul Echilibru şi armonie m-a ajutat să fac pace atât cu interiorul meu, cât şi cu exteriorul . Am descoperit acele “goluri” ce trebuiau vindicate, dizolvate. Au ieşit la suprafaţă, ca nişte baloane ce se desprind dintr-un mănunchi şi se înaltă vesele spre cer, acele conflicte vechi, îngropate atât de adânc în “interiorul” meu încât nici nu credeam că mai există sau că au existat vreodată.  Iar ele cerşeau să fie iertate, dizolvate, uitate, eliberate…

                De multe ori afirmam “plâng să mă răcoresc”, însă sufletul meu nu avea nevoie doar de asta. Lacrimile ce se preling pe obraji şi se înnoadă în barbă, nu vindecă un conflict, o durere…îmi dau doar  senzaţia de falsă putere că trec peste conflict, peste durere, că sunt “în regulă” şi totul a trecut. Senzaţia de moment este o “amorţeală” a sufletului  care s-a străduit să găsească un locşor pentru încă un “balon”. Dar este doar o amara senzaţie pe care conştientul mi-o dădea pentru a mă agaţă de ceva. Au fost clipe in care m-am întrebat de ce vin “toate” dintr-o dată peste mine?…Aveam o  convingere limitativă,  pe care am dizolvat-o, : “când dai de una (o situtie neplăcută) , vine cârdul”. Aşa gândeam în trecut şi de aşa ceva aveam parte.

                În prezent  ştiu, şi simt şi am convingerea sănătoasă că pot controla ce este interiorul meu, nu ceea ce se întâmplă la exterior. Lecţia asumării m-a ajutat să opresc “cârdul” de situaţii neplăcute  si să găsesc soluţii pentru rezolvarea lor.

                Pentru a face pace cu mine însămi a fost necesar să fac “curat” în interior. Şi pentru a reuşi asta în totalitate, a fost necesar să înţeleg că e important să fac pace cu tot ce m-a durut, m-a deranjat, m-a făcut să plâng, cu tot şi cu toţi cei care au fost cu mine în acele situaţii în care eu am permis să mă doară, să mă simt deranjată, să plâng, să mă revolt, să mă desconsider.

                Doar lacrimilie sau discuţiile lacrimogene cu o prietenă la o cafea prelungită…nu m-au ajutat cu adevărat , mi-au dat doar falsa senzaţie de linişte interioară, după care tânjeam,  falsa senzatie de bine, de totul este în regulă.

                Durerile şi conflictele adânc ascunse în interiorul meu, erau ca nişte baloane “expirate” aş spune, care aşteptau un suflu, să prindă viaţă pentru a putea să iasă la suprafaţă. Şi, după cum se ştie,  un balon nu se umflă cu lacrimi, ci respirând cu încredere. Şi de ce să-mi las sufletul atât de “înghesuit”? …am gândit! Am soluţii? Am! Atunci nu mi-a rămas decât să le aplic! Am identificat “baloanele” cu ajutorul afirmaţiilor şi exerciţiilor din program, le-am dat suflu  le-am scos din interior şi, unul câte unul, baloanele mele rămase prin cotloanele interiorului meu, s-au predat! Şi nimic nu e mai plăcut de cât senzaţia de uşurare, de pace, de împăcare, de iertare, de acceptare, de asumare.

Programul “Echilibru şi armonie” a venit  să mă ajute să fac  paşii corecţi, pentru că senzaţia de linişte , de uşurare , de totul este în regulă, să fie una cu adevărat reală. Un alt beneficiu al programului este că pe  măsură ce l-am urmat am simţit cum intuiţia mea se dezvoltă, cum  primeam soluţii rapide pentru situaţiile ce apăreau  şi apar în viaţă de zi cu zi, soluţii care în alte vremuri intarziau să apară sau chiar nu apăreau. Este exact ca-n formula destul de des folosită “ totul  merge strună, totul merge şnur” ! Şi atunci ….cum să nu fie 2016 anul meu de armonie şi echilibru?

Mulțumesc și sunt recunoscătoare, Marcelei, pentru ghidare și îndrumare  🙂

Cu recunoștință, Geta

*******

Și tu poți să devii schimbarea pe care dorești să o vezi în lume, dacă îți dorești acest lucru din tot sufletul tău. Aceste persoane care au acceptat să împărtășească cu tine impresiile lor sunt dovada vie că se poate.

IMG_5794 - Copy

 

Inspirație și succes!

Marcela

 

Te invit cu drag să scrii la comentarii ce ai simțit când ai citit gândurile și impresiile de mai sus. Dacă ai prieteni cărora crezi că le-ar fi de folos aceste rânduri, împărtășește cu ei distribuind articolul.

 

Lasă un comentariu