Studiu de Caz: Descoperirea Rădăcinilor Profunde ale Bolilor Prin Constelații ReGeneration

Marta, în vârstă de 51 de ani, a venit la un workshop de Constelații în căutarea unor răspunsuri la problemele de sănătate cu care se confruntă de ani de zile.

Ea suferea de migrene cronice și dureri inexplicabile în zona abdominală, deși toate analizele medicale pe care le-a făcut nu au indicat vreo cauză clară.

În timpul sesiunii de constelații, Marta a descoperit un conflict nerezolvat cu mama ei, care fost evidențiat chiar de la început prin faptul că reprezentanta ei și a mamei stăteau la o distanță destul de mare de ecran. 

De altfel Marta a și confirmat că a avut o relație tensionată cu mama sa, care a fost mereu exigentă și critică față de ea. 

Iar din constelație a  reieșit că acest conflict nerezolvat a lăsat o amprentă puternică asupra sănătății mentale și fizice a Anei.

Apoi, constelația a arătat că divorțul părinților săi, petrecut când era adolescentă, a lăsat răni adânci în relațiile sale. 

Absența unei familii unitare și sentimentul de izolare și abandon au contribuit la stresul și anxietatea pe care le resimte Marta în mod constant.

Tot din constelație a  reieșit că Marta își asumă deseori responsabilitatea pentru starea de bine a întregii familii, uitând să își acorde timp și atenție pentru propriile nevoi. 

Iar această presiune pe care o pune pe ea de atâta timp, s-a dovedit că a contribuit la stresul cronic și la simptomele fizice pe care le experimentează.

Din constelație, Marta a înțeles că migrenele și durerile abdominale pe care le experimentează sunt legate de traumele și conflictele nerezolvate din trecutul său. 

Conștientizând aceste legături profunde, ea și-a început și procesul de vindecare, eliberându- se de poverile emoțională pe care le purta.

După sesiunea de constelații, Marta și-a îndreptat atenția către vindecarea relațiilor din familia sa și către îngrijirea proprie. 

A parcurs Mini Cursul pe care l-a primit la înscrierea la Workshop și în scurt timp, ea a observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor sale și o creștere a stării generale de bine.

Am împărtășit cu tine acest studiu de caz pentru că ilustrează puterea constelațiilor în a oferi o perspectivă holistică asupra sănătății, evidențiind legăturile subtile între sănătatea  fizică și aspectele emoționale și relaționale. 

Prin explorarea și înțelegerea acestor legături profunde, poți și tu sa începi să te vindeci și să-ți transformi viața într-un mod profund și durabil.

Dacă simți că rezonezi cu ce ți-am scris, vino la Workshopul de Constelații Sistemice ReGeneration de joi, 29 februarie.

Workshopul va avea loc pe Zoom, în intervalul orar RO 19:30-22:30 și tematica este Relația cu Sănătatea.

Găsești informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie la linkul de AICI.

Te aștept cu mare drag să vii alături de mine!

 

Marcela Mantz

Coach și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu