Sănătatea și Magia Constelațiilor

Adesea tindem să ignorăm semnalele pe care corpul și mintea noastră ni le trimit în legătură cu starea noastră de sănătate. 

Ne pierdem în rutină, ne suprasolicităm și nu ne acordăm atenția cuvenită, punând sănătatea noastră în pericol. 

Atenția neacordată sănătății poate fi ca o sarea pe rană, aducând suferință și regrete ulterioare.

Dar sănătatea este, fără îndoială, un dar de mare preț. 

Este temelia pe care ne clădim viețile și fără de care toate celelalte realizări devin nesemnificative. 

Sănătatea este un concept complex, care nu se limitează doar la absența bolii, ci cuprinde o stare de bine fizic, mental și emoțional. 

În căutarea unui echilibru interior și a unei sănătăți durabile, mulți dintre noi ne întoarcem către modalități alternative de vindecare și de înțelegere a cauzelor profunde ale bolilor și simptomelor noastre. 

Iar Constelațiile oferă o perspectivă holistică asupra sănătății, arătând că unele boli pot avea rădăcini în conflicte nerezolvate sau în dinamica relațională din familie. 

Prin identificarea și eliberarea acestor blocaje emoționale și energetice, putem experimenta vindecarea și eliberarea atât la nivel fizic, cât și emoțional. 

Este o modalitate profundă de a ne conecta cu Sinele Interior și de a ne redobândi starea de bine.

Dacă simți să explorezi cum funcționează pentru tine, te încurajez să vii la Workshopul de Constelații Sistemice ReGeneration de joi, 29 februarie.

Workshopul va avea loc pe Zoom, în intervalul orar RO 19:30-22:30 și tematica este Relația cu Sănătatea.

Găsești informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie la linkul de AICI.

Te aștept cu mare drag să vii alături de mine!

 

Marcela Mantz

Coach și Facilitator Constelații ReGeneration

3 comentarii la „Sănătatea și Magia Constelațiilor”

  1. Sunt foarte interesata de acest subiect si cred ca este esential sa fim conectati cu corpul si mintea noastra pentru a ne mentine sanatatea. Am observat ca ne pierdem adesea in ritmul cotidian si nu acordam importanta semnalelor pe care corpul si mintea ni le trimit. Ma bucur sa vad ca exista alternative de vindecare si intelegere a cauzelor profunde ale bolilor si simptomelor noastre, cum ar fi Constelatiile. Cred ca este o modalitate minunata de a ne conecta cu Sinele Interior si de a ne redobandi starea de bine.

    Răspunde
  2. Excelent articol!Mi-a placut foarte mult, arata foarte bine mediul despre cum corpul si mintea noastra sunt conectate si cum ne afecteaza starea de sanatate. Este adevarat ca ne pierdem in rutina zilnica si uitam sa ne acordam atentia necesara. Sunt de acord ca ignorarea semnalelor pe care corpul si mintea ni le trimit poate duce la suferinta si regrete ulterioare. Este important sa constientizam ca sanatatea este un dar pretios si ca ea este temelia pe care ne cladm vietiile. Cred ca este foarte important sa ne preocupam de starea noastra de sanatate, atat fizic, cat si mental si emotional. Multumesc pentru acest articol inspirator si pentru faptul ca ne oferi o perspectiva holistic asupra sanatatii prin metoda Constelatiilor. Voi incerca sa ma inscriu la Workshopul de Constelatii pentru a experimenta vindecarea si eliberarea la nivel fizic si emotional. Felicitari pentru munca ta si te astept cu drag la workshop!

    Răspunde
  3. Este adevarat ca adesea ignoram semnalele pe care propriul nostru corp si minte ni le transmit legat de starea noastra de sanatate. Fie ca suntem prinsi in rutina zilnica sau ne suprasolicitam fara a ne acorda un moment de pauza, punem in pericol bunastarea si sanatatea noastra. Gradul de importanta acordat sanatatii este unul crucial, iar ignorarea acesteia poate avea consecinte grave si dureroase.

    Răspunde

Lasă un comentariu