În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Dacă ai mai participat la Workshop-uri
de Constelații ReGeneration facilitate de mine,
poți merge direct la pagina de înscriere

Dacă NU ai mai participat
iată de ce ai veni la
Workshop-urile
de Constelații ReGeneration

☑ Pentru că sunt o formă de TERAPIE în care explorezi dinamica familială și relațională și sistemul tău intern de părți. Astfel se produc transformări profunde în modul în care te raportezi la tine, la familia ta și la relațiile tale.

☑ Pentru că îți oferă o viziune clară asupra legăturilor din familie și a influențelor trecutului tău asupra prezentului prin abordarea holistică a familiei în contextul ei social și istoric, ținând cont de influențele generațiilor anterioare.

☑ Pentru că scot la iveală problemele ascunse sau neglijate într-o familie sau relație. Astfel vei ajunge:

- la înțelegerea mai profundă a conflictelor sau tensiunilor
- la îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei tale
- la o comunicare mai eficientă
- la crearea unui mediu familial mai sănătos

☑ Pentru că te ajută la vindecarea traumelor tale din trecut, inclusiv traumele familiale, prin reprezentarea simbolică a persoanelor implicate în evenimentele trecute și a aspectelor personalității tale care suferă.

Marcela Mantz

Facilitator
Constelații Sistemice ReGeneration

Dacă deocamdată vrei să te mai familiarizezi cu ceea ce fac

te poți înscrie la newsletter și primești și un super material gratuit

Cum ne ajută Constelațiile

să trăim vieți mai sănătoase, mai împlinite și fericite

Constelaţiile sistemice te ajută să ai o altă perspectivă despre o situaţie în care ești implicat personal, fiind un proces intuitiv în care aduci la suprafața imaginea interioară pe care o ai despre o problemă, într-o descriere spaţială.

De aceea, poți folosi Constelaţiile ca intervenţie atunci când ești blocat și vrei să descoperi ce se întâmplă cu adevărat în profunzimea ființei tale.

Constelațiile sunt o metodă terapeutică foarte eficientă prin care avem acces la o radiografie extrem de precisă a inconștientului personal.

De asemenea constelațiile dezvăluie dinamicile distructive din sistemul familial, dinamici care nu sunt vizibile altfel.

Ideea care stă la baza constelațiilor este acceptarea la un nivel foarte profund a tot ceea ce a fost, exact așa cum a fost.

Oricum trecutul nu mai poate fi schimbat.

Doar că atunci când acceptăm tot ceea ce am experimentat, ne redobândim puterea interioară și trăim o viață împlinită.

Adesea în conștiința colectivă a unei familii există poveri și traume neprocesate de generațiile anterioare.

Iar dacă acestea rămân nerezolvate sau nerecunoscute, vor fi preluate de noii membri ai sistemului familial respectiv.

Suntem cu toții influențați de ceea ce au trăit strămoșii noștri, de destinele și de secretele lor.

De ceea ce știm și, mai ales, de ceea ce nu știm despre ei.

Suntem adesea identificați cu destinele altor membri ai familiei noastre, din loialitate și iubire inconștientă față de ei.

Conştientizarea faptului că prin loialități inconştiente faţă de străbuni, părinți sau alte rude putem face alegeri care nu ne aparţin întru totul, este o descoperire eliberatoare ce apare în cadrul constelațiilor.

Nu suntem condamnaţi să repetăm vieţile părinţilor şi bunicilor noştri.

Avem libertatea de a alege.

Așadar, constelațiile ne ajuta să ne eliberăm de aceste influențe din trecut, prin recunoașterea existenței lor și descoperirea loialităților și conexiunilor profunde.

Cu ajutorul constelațiilor întrerupem acest cerc vicios, aceste tipare, reușind astfel să trăim vieți mai sănătoase, mai împlinite și fericite.

Iar Constelațiile ReGeneration abordează sistemic problemele emoționale, dinamicile interne și familiale, relațiile.

Adică țin cont de faptul că o persoană este atât un individ, de sine stătător, precum și un produs al mediului, familiei în care s-a format și dezvoltat.

Apoi, în plus față de celelalte tipuri de constelații, în Constelațiile ReGeneration se acordă atenție și părților din interiorul ființei tale.

Din punct de vedere sistemic în interiorul fiecăruia dintre noi există ca o familie, formată din părți și Sine.

Părțile sunt aspecte ale personalității noastre de la diferite vârste care au trecut prin experiențe de tot felul și au rămas blocate în timp.

Fiecare dintre ele fac ceea ce fac pentru noi din iubire, chiar dacă noi o percepem așa sau nu.

Acordându-le atenția de care au nevoie, le poți sprijini să se elibereze de poverile pe care le poartă de atâta timp și să descarce de la Sursă abilități care le sunt de folos atât lor cât și implicit ție.

În acest fel, ele ies din rolurile extreme pe care și le-au asumat din iubire față de tine, ca să nu suferi. Și lasă mai mult spațiu Sinelui tău să se manifeste.

De aceea în cadrul Constelațiilor ReGeneration frazele reparatoare pentru armonizarea relațiilor chiar vor lucra benefic pentru tine și nu- ți vor crea noi dezechilibre.

În constelațiile care nu au o abordare sistemică și nu se lucrează cu părțile, aceste fraze reparatoare pot fi respinse de anumite părți din tine, generand astfel conflicte interioare.

Când participi la Constelațiile ReGeneration, te transformi indiferent că îți lucrezi tu propria constelație, că te alege altcineva să fii reprezentat în a lui, ori ești doar participant.

Energia câmpului care se creează acolo lucrează pentru toata lumea.

pentru Workshop-urile de Constelații ReGeneration facilitate de mine

găsești datele, tematicile și te poți înscrie mai jos

Ca să te sprijin în lucrul cu tine și după Workshopul de Constelații
îți ofer cu mare drag

box-1294153_640

2 BONUS- uri

BONUS 1

Grup de Suport pe WhatsApp
din care faci parte imediat după ce are loc workshopul
până la următorul workshop

BONUS 2

înregistrarea audio a Mini Cursului
Cum să ai o relație mai bună
cu tine şi cu ceilalți
prin Constelații Interioare ReGeneration,
care conține:

Fiecare Modul conține atât informații teoretice cât și exerciții practice care să te sprijine în lucrul cu tine și după ​Workshopul de Constelații.

Iată ce spun cei care au participat
la Workshop-urile de Constelații ReGeneration
facilitate de mine

pentru Workshop-urile de Constelații ReGeneration facilitate de mine

găsești datele, tematicile și te poți înscrie mai jos

Despre Marcela Mantz

De peste 13 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am sprijinit pe mine și am sprijinit câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ghida și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Anca Maftei și metoda ReGeneration creată de ea au făcut minuni pentru mine și sunt profund recunoscătoare.

Am participat la mai multe Workshopuri de Constelații ReGeneration, atât online cât și fizice, și chiar dacă mi-am făcut propria constelație abia după 1 an, viața mea s-a reconfigurat în cel mai benefic mod în toate ariile.

La fiecare Workshop de Constelații ReGeneration, m-am regăsit minim într- o constelație lucrată pentru altă persoană. Astfel am conștientizat și integrat ceea ce s-a lucrat ca și cum ar fi fost constelația mea.

Pe partea de sănătate, îmi este din ce în ce mai bine, cu toate că medicina tradițională nu- i dăduse de capăt simptomului meu. Cu metoda ReGeneration am descoperit cauzele profunde și am dus lumina și iubire acolo unde erau întreruperi în curgerea lină a energiei.

De asemenea și relațiile mele cu cei dragi și în general cu toți oamenii s-au îmbunătățit semnificativ.

Pe plan profesional am mult mai multă claritate și asta se reflectă în rezultatele pe care le au oamenii cu care lucrez.

Deși sunt coach și terapeut de 13 ani, până acum nu am întâlnit o metodă care să lucreze la nivel atât de profund ca ReGeneration. De aceea și continui să lucrez zilnic cu mine prin această metodă și în același timp m-am și format în cadrul Academiei ReGeneration să aplic metoda și cu persoanele interesate sa le ghidez.

Ce este important să știi

Pentru buna desfășurare a fiecărui Workshop și pentru a face experiența cât mai plăcută pentru toți participanții, te rog să ai în vedere următoarele aspecte înainte de a te înscrie:

🟢 e important să stai într- o cameră liniștită, unde nu te deranjează nimeni și să ai o sursă bună de lumină care vine din față

🟢 vei ține camera deschisă pentru a te putea vedea atunci când mă adresez întregului grup, iar când lucrăm o constelație dacă nu vei fi în acea constelație îți vei închide camera și microfonul

🟢 vei mânca doar în pauzele date de mine

🟢 vei bea doar apă sau ceai neîndulcit, iar în pauze nu vei consuma alcool, droguri.

🟢 poți părăsi evenimentul oricând, fără să ți se ceară explicații

🟢 accesul în Zoom îl vei primi începând cu ora RO 19:20 până la ora RO 19:30, iar apoi doar în pauzele dintre sesiunile de lucru

🟢 Evenimentul poate fi reprogramat de către organizator din cauza unuia sau mai multor motive, cum ar fi: număr prea mic de participanți, probleme tehnice în timpul evenimentului, circumstanțe naturale care nu fac posibilă susținerea evenimentului. Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat și organizatorul e nevoit să-l anuleze, banii se vor returna în termen de 14 zile.

pentru Workshop-urile de Constelații ReGeneration facilitate de mine

găsești datele, tematicile și te poți înscrie mai jos

Inspiră- te din experiențele participanților

Am fost entuziasmat să particip și la workshop, deoarece eram curios să văd dacă această metodă funcționează la fel de bine și în varianta on-line, eu fiind mai curând adeptul sesiunilor live, mai ales atunci când vine vorba de a interacționa cu alte persoane.

Am fost surprins, dar mai ales bucuros să constat că practic nu este nici o diferență în modul în care persoanele care au fost alese să "joace" în rolurile desemnate în constelația familială, au manifestat trăirile persoanelor pe care le reprezentau.

Spre norocul meu am fost și eu ales să reprezint o persoană în cadrul unei constelații și pot confirma că am experimentat aceste trăiri intense în rolul desemnat.

De asemenea, am experimentat trăiri intense și atunci când nu am participat direct în cadrul unei constelații și "doar am stat pe margine".

Chiar și atunci când m-am aflat în această postură, am avut trăiri cauzate de traumele mele personale și pe care le-am eliberat doar participând cu inima și cu sufletul la ceea ce se petrecea în on-line.

Acest lucru mi se pare fantastic la metoda ReGeneration și mi-ar fi venit greu să cred că așa funcționează dacă nu aș fi participat în mod direct la cele două evenimente.

Poate că cineva ar spune că am eu o problema sau sunt mai altfel, doar că același lucru l-au experimentat și colegii care au participat la acest workshop precum și în tabără.

Ce diferențe am constatat eu în on-line comparativ cu live:
- în on-line mi-a venit mai ușor să manifest ceea ce simțeam fiind la "adăpostul" și în intimitatea casei mele. Eu fiind genul care se exteriorizează mai greu.
- în live mi-a venit mai ușor să observ toate reacțiile "personajelor de pe scenă". Și mi-a plăcut că am interacționat fizic cu colegii și ne-am îmbrățișat. Marcela ne-a asigurat că îmbrățișările funcționează și atunci când ne punem intenția de a îmbrățișa pe cineva fără să interacționăm fizic. Doar că este necesară puțină practică în acest sens.

Pe oricine citește această postare și consideră că sunt aspecte în viața sa care nu funcționează așa cum și-ar dori și mai ales își dorește să afle răspunsuri și să rezolve aceste lucruri, îl încurajez din toată inima să apeleze la această metodă. Rezultatele vor fi surprinzătoare și mai ales îmbucurătoare. Și nu în ultimul rând, faptul că am participat la aceste evenimente având ca mentor pe Marcela a fost extraordinar.
Sorin Saulea

Despre Metoda ReGeneration

Așa cum probabil ți-ai dat deja seama din testimoniale, Metoda ReGeneration te ajută:

-să te descoperi în profunzime

- să accesezi dimensiuni profunde ale inconștientului

-și să vindeci treptat fiecare aspect care a determinat cine ești tu astăzi și cum te manifești în viața ta de zi cu zi.

Metoda ReGeneration, a fost creată de Anca Maftei în urma a 20 de ani de studiu ai psihicului uman.

Această metodă este un proces revoluționar, foarte atent gândit, care îmbină elemente din mai multe metode terapeutice.

Iar eu m-am format ca Facilitator Constelații Sistemice ReGeneration în cadrul Academiei ReGeneration fondate de Anca Maftei.

Indiferent în ce etapă a vieții tale ești,
constelațiile și meditațiile pe care le vei practica
te vor sprijini să-ți îmbunătățești semnificativ Viața

Workshop- urile au loc pe Zoom, în intervalul orar RO 19:30 22:30.

În acest interval de timp vom lucra în funcție de energia celor înscriși Constelații Sistemice ReGeneration în grupul mare, în grupuri mici, interioare. 

Persoana căreia îi voi facilita propria constelație va fi desemnată în urma unei trageri la sorți, în funcție de cum sunt ghidată atunci de câmp.

Chiar dacă nu vei fi persoana căreia îi voi facilita propria constelație, te asigur că ceea ce se petrece în cadrul workshop-ului îți va aduce multe conștientizări și schimbări în bine, în următoarea perioadă.

Oricum prin Constelația interioară sau cea în grupuri mici vei experimenta direct cum funcționează pentru tine metoda.

Dacă participi la o singură sesiune de constelații, nu îți vei rezolva toate problemele.

Noi avem în interior un cumul de straturi, cu un bagaj mare de blocaje sau poveri pe fiecare strat.

A fi participant la o sesiune de constelații este de mare ajutor, pentru că întotdeauna sunt rezonanțe cu intențiile celorlalți și apar aspecte și din propriile trăiri, uneori văzute din alte unghiuri. Cu acestea poți lucra ulterior și apar conștientizări și vindecări.

Dacă dorești să te vindeci în profunzime, constelațiile ajută. Însă nu sunt suficiente. Este nevoie de consecvență în lucru cu tine și multă răbdare, blândețe și iubire pentru a avea rezultate.

În sesiunile de constelații conștientizezi lecțiile de viață. Dar dacă nu lucrezi cu tine permanent, eficiența lor este clar diminuată.

pentru Workshop-urile de Constelații ReGeneration facilitate de mine

găsești datele, tematicile și te poți înscrie mai jos

Workshopul online a fost extraordinar!

Și nu mi s-a făcut mie vreo constelație și nici n-am participat la constelația vreunuia dintre cei doi colegi!

Am avut onoarea să particip cu tot sufletul și toate emoțiile mele la acest workshop, și am constatat, cu mare surprindere, că tot ce s-a spus mă privea și pe mine și chiar și mie mi s-au clarificat niște situații de viață nu neaparat asemănătoare, dar și eu aveam intențiile formulate de dragii mei colegi.

Formulele de vindecare rostite de tine Marcela, în calitate de facilitator, în aceste constelații, au avut un efect Magic și asupra constelațiilor mele de familie. Și eu am primit în familia mea și am onorat și iubit persoane pe care le-am respins din cauză că m-au respins ei pe mine, fără să conștientizez că eu încălcam de fapt Legile Iubirii.

Energia workshopului a fost luminoasă și benefică pentru mine și am simțit, la rândul meu, toată iubirea mea pentru acest grup participant și pentru tine în calitate de facilitator al acestui grup.

Îți mulțumesc din tot sufletul pentru șansa pe care mi-ai dat-o de a participa pentru prima oară în viața mea la un asemenea workshop reușit din toate punctele de vedere, recunoștință infinită pentru talentul tău real de a fi un bun facilitator! Așa ceva nu este la îndemâna oricui, este limpede că ai chemare către o asemenea dificilă lucrare!
Anda D.

Constelațiile te vor sprijini în:

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.