În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Workshop- uri Online Zoom

Constelații Sistemice ReGeneration

Facilitator Marcela Mantz

Joi 28 sept 2023

ora RO 19:30 - 22:30

BONUS 1

Grup de Suport pe WhatsApp
din care faci parte imediat după ce are loc workshopul
până la următorul workshop

BONUS 2

înregistrarea audio a Mini Cursului
Cum să ai o relație mai bună
cu tine şi cu ceilalți
prin Constelații Interioare ReGeneration,
care conține:

Fiecare Modul conține atât informații teoretice cât și exerciții practice care să te sprijine în lucrul cu tine și după ​Workshopul de Constelații.

Inspiră- te din experiențele participanților

Am fost entuziasmat să particip și la workshop, deoarece eram curios să văd dacă această metodă funcționează la fel de bine și în varianta on-line, eu fiind mai curând adeptul sesiunilor live, mai ales atunci când vine vorba de a interacționa cu alte persoane.

Am fost surprins, dar mai ales bucuros să constat că practic nu este nici o diferență în modul în care persoanele care au fost alese să "joace" în rolurile desemnate în constelația familială, au manifestat trăirile persoanelor pe care le reprezentau.

Spre norocul meu am fost și eu ales să reprezint o persoană în cadrul unei constelații și pot confirma că am experimentat aceste trăiri intense în rolul desemnat.

De asemenea, am experimentat trăiri intense și atunci când nu am participat direct în cadrul unei constelații și "doar am stat pe margine".

Chiar și atunci când m-am aflat în această postură, am avut trăiri cauzate de traumele mele personale și pe care le-am eliberat doar participând cu inima și cu sufletul la ceea ce se petrecea în on-line.

Acest lucru mi se pare fantastic la metoda ReGeneration și mi-ar fi venit greu să cred că așa funcționează dacă nu aș fi participat în mod direct la cele două evenimente.

Poate că cineva ar spune că am eu o problema sau sunt mai altfel, doar că același lucru l-au experimentat și colegii care au participat la acest workshop precum și în tabără.

Ce diferențe am constatat eu în on-line comparativ cu live:
- în on-line mi-a venit mai ușor să manifest ceea ce simțeam fiind la "adăpostul" și în intimitatea casei mele. Eu fiind genul care se exteriorizează mai greu.
- în live mi-a venit mai ușor să observ toate reacțiile "personajelor de pe scenă". Și mi-a plăcut că am interacționat fizic cu colegii și ne-am îmbrățișat. Marcela ne-a asigurat că îmbrățișările funcționează și atunci când ne punem intenția de a îmbrățișa pe cineva fără să interacționăm fizic. Doar că este necesară puțină practică în acest sens.

Pe oricine citește această postare și consideră că sunt aspecte în viața sa care nu funcționează așa cum și-ar dori și mai ales își dorește să afle răspunsuri și să rezolve aceste lucruri, îl încurajez din toată inima să apeleze la această metodă. Rezultatele vor fi surprinzătoare și mai ales îmbucurătoare. Și nu în ultimul rând, faptul că am participat la aceste evenimente având ca mentor pe Marcela a fost extraordinar.
Sorin Saulea

Așa cum probabil ți-ai dat deja seama din testimoniale, Metoda ReGeneration te ajută:

-să te descoperi în profunzime

- să accesezi dimensiuni profunde ale inconștientului

-și să vindeci treptat fiecare aspect care a determinat cine ești tu astăzi și cum te manifești în viața ta de zi cu zi.

Metoda ReGeneration, a fost creată de Anca Maftei în urma a 20 de ani de studiu ai psihoterapiei.

Această metodă este un proces revoluționar, foarte atent gândit, care îmbină elemente din Internal Family Systems (Harvard University), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte metode terapeutice.

Iar eu m-am format ca Facilitator Constelații Sistemice ReGeneration în cadrul Academiei ReGeneration fondate de Anca Maftei.

Despre Marcela Mantz

De peste 13 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am sprijinit pe mine și am sprijinit câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ghida și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Anca Maftei și metoda ReGeneration creată de ea au făcut minuni pentru mine și sunt profund recunoscătoare.

Am participat la mai multe Workshopuri de Constelații ReGeneration, atât online cât și fizice, și chiar dacă nu mi-am făcut propria constelație, viața mea s-a reconfigurat în cel mai benefic mod în toate ariile.

La fiecare Workshop de Constelații ReGeneration, m-am regăsit minim într- o constelație lucrată pentru altă persoană. Astfel am conștientizat și integrat ceea ce s-a lucrat ca și cum ar fi fost constelația mea.

Pe partea de sănătate, îmi este din ce în ce mai bine, cu toate că medicina tradițională nu- i dăduse de capăt simptomului meu. Cu metoda ReGeneration am descoperit cauzele profunde și am dus lumina și iubire acolo unde erau întreruperi în curgerea lină a energiei.

De asemenea și relațiile mele cu cei dragi și în general cu toți oamenii s-au îmbunătățit semnificativ.

Pe plan profesional am mult mai multă claritate și asta se reflectă în rezultatele pe care le au oamenii cu care lucrez.

Deși sunt coach și terapeut de 13 ani, până acum nu am întâlnit o metodă care să lucreze la nivel atât de profund ca ReGeneration. De aceea și continui să lucrez zilnic cu mine prin această metodă și în același timp m-am și format în cadrul Academiei ReGeneration să aplic metoda și cu persoanele interesate sa le ghidez.

Înscrie- te la Workshopul Online pe Zoom
Constelații Sistemice ReGeneration

Joi 28 sept 2023

ora RO 19:30 - 22:30

Înscrierile sunt deschise doar până expiră Cronometrul.

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Min
  • 00Sec

Indiferent în ce etapă a vieții tale ești,
constelațiile și meditațiile pe care le vei practica
te vor sprijini să-ți îmbunătățești semnificativ
Viața

Workshopurile vor avea loc pe Zoom mercuri 20 sept si joi 28 sept în intervalul orar RO 19:30 - 22:30.

În acest interval de timp vom lucra în funcție de energia celor înscriși Constelații Sistemice ReGeneration în grupul mare, în grupuri mici, interioare. 

Chiar dacă nu vei fi persoana care își va lucra propria constelație, te asigur că ceea ce se petrece în cadrul workshop-ului îți va aduce multe conștientizări și schimbări în bine, în următoarea perioadă.

Oricum prin Constelația interioară sau cea în grupuri mici vei experimenta direct cum funcționează pentru tine metoda.

Workshopul online a fost extraordinar!

Și nu mi s-a făcut mie vreo constelație și nici n-am participat la constelația vreunuia dintre cei doi colegi!

Am avut onoarea să particip cu tot sufletul și toate emoțiile mele la acest workshop, și am constatat, cu mare surprindere, că tot ce s-a spus mă privea și pe mine și chiar și mie mi s-au clarificat niște situații de viață nu neaparat asemănătoare, dar și eu aveam intențiile formulate de dragii mei colegi.

Formulele de vindecare rostite de tine Marcela, în calitate de facilitator, în aceste constelații, au avut un efect Magic și asupra constelațiilor mele de familie. Și eu am primit în familia mea și am onorat și iubit persoane pe care le-am respins din cauză că m-au respins ei pe mine, fără să conștientizez că eu încălcam de fapt Legile Iubirii.

Energia workshopului a fost luminoasă și benefică pentru mine și am simțit, la rândul meu, toată iubirea mea pentru acest grup participant și pentru tine în calitate de facilitator al acestui grup.

Îți mulțumesc din tot sufletul pentru șansa pe care mi-ai dat-o de a participa pentru prima oară în viața mea la un asemenea workshop reușit din toate punctele de vedere, recunoștință infinită pentru talentul tău real de a fi un bun facilitator! Așa ceva nu este la îndemâna oricui, este limpede că ai chemare către o asemenea dificilă lucrare!
Anda D.

Ce este important să știi

Pentru buna desfășurare a Workshopului și pentru a face experiența cât mai plăcută pentru toți participanții, te rog să ai în vedere următoarele aspecte înainte de a te înscrie:

🟢 e important să stai într- o cameră liniștită, unde nu te deranjează nimeni și să ai o sursă bună de lumină care vine din față

🟢 vei ține camera deschisă pentru a te putea vedea atunci când mă adresez întregului grup, iar când lucrăm o constelație dacă nu vei fi în acea constelație îți vei închide camera și microfonul

🟢 vei mânca doar în pauzele date de mine

🟢 vei bea doar apă sau ceai neîndulcit, iar în pauze nu vei consuma alcool, droguri.

🟢 poți părăsi evenimentul oricând, fără să ți se ceară explicații

🟢 accesul în Zoom îl vei primi începând cu ora RO 19:20 până la ora RO 19:30, iar apoi doar în pauzele dintre sesiunile de lucru

🟢 Evenimentul poate fi reprogramat de către organizator din cauza unuia sau mai multor motive, cum ar fi: număr prea mic de participanți, probleme tehnice în timpul evenimentului, circumstanțe naturale care nu fac posibilă susținerea evenimentului. Dacă evenimentul nu poate fi reprogramat și organizatorul e nevoit să-l anuleze, banii se vor returna în termen de 14 zile.

Înscrie- te la Workshopul Online pe Zoom
Constelații Sistemice ReGeneration

Joi 28 sept 2023

ora RO 19:30 - 22:30

Acest Workshop te va sprijini în:

Înscrie- te la Workshopul Online pe Zoom
Constelații Sistemice ReGeneration

Joi 28 sept 2023

ora RO 19:30 - 22:30

Înscrierile sunt deschise doar până expiră Cronometrul.

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Min
  • 00Sec

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.