Poverile emoționale ies la suprafață strat cu strat!

Așa cum ți-am povestit în mai multe materiale, din perspectiva sistemică în interiorul nostru avem o adevărată familie formată din aspecte ale personalității noastre la diferite vârste care sunt numite părți.

De altfel poate chiar te-ai surprins zicând că o parte din tine vrea ceva, pe când o altă parte vrea altceva. Deci nu este chiar un termen nou, acesta de părți.

Acum, aceste părți pot fi în echilibru și armonie și să recunoască Sinele sau Esența ta Divină drept lider al acestei familii interioare.

Sau pot fi în dezechilibru pentru că în anumite situații au fost forțate să-și ia roluri extreme și cred că doar ele au soluția pentru a te simți tu bine. 

Astfel ele eclipsează Sinele și fac tot posibilul să le acorzi atenția de care au nevoie și să le sprijini să-și elibereze poverile acumulate în timp.

Iar sistemul tău intern scoate la suprafață aceste părți ce poartă poveri, strat cu strat, în funcție de câtă Energie a Sinelui ai tu disponibilă. 

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Nicușor, care deși lucrează de mai bine de 1 an la armonizarea relației cu tatăl lui, abia în tabăra din noiembrie a ieșit la suprafață partea care suferise mult la plecarea tatălui lui dintre cei vii.

Iar ceea ce apreciez foarte mult la Nicușor, este faptul că împărtășește experiențele lui chiar dacă asta înseamnă să se vulnerabilizeze și unii oameni iau asta drept o slăbiciune.

Și a făcut asta și în ultima zi de tabără, chiar dacă era în plin proces de eliberare a poverilor în urma constelației proprii.

Dacă nu ai văzut acel video, pe care mi-a permis să îl fac public pentru toată lumea, sau vrei să-l revezi îl găsești AICI.

De asemenea Nicușor mi-a permis să împărtășesc și un comentariu fain pe care l-a postat în Grupul Armonie în Suflet și pe care îl redau mai jos.

Cu siguranță te va inspira și pe tine dacă simți că ești pregătit să îl citești cu mare atenție.

“După ceva timp de lucru cu mine, am crezut ca am rezolvat problemele cu tata. De fapt s-au rezolvat pe un anumit strat.

În tabăra de luna trecută, mi-am făcut constelația. Câmpul a fost foarte puternic și am pătruns în straturi mult mai adânci. 

De data asta am descoperit, cât de mult am suferit după plecarea lui tata în altă dimensiune. Am descoperit cât de mult am suferit în interiorul meu, fără să conștientizez asta. 

Asta e doar un aspect pe care l-am descoperit, sau pot să-i spun o povară, care cu sau fără voia mea m- a afectat emoțional și care am eliberat-o acum după 22 de ani. 

Asta facem într-o constelație, descoperim ce e în interiorul nostru, în subconștientul nostru, descoperim poveri pe care le lăsăm jos și altele, și altele, așa cum e spre binele suprem al fiecăruia dintre noi.

Iar vindecarea nu se face doar la cel care-și face constelația, vindecarea se produce și la celelalte persoane, fie că participă direct, fie că e pe margine. Fiecare dintre noi, se poate regăsi într-o anumită situație.

Pe grup a tot apărut un reel (video scurt) cu mine și am văzut și comentarii mai răutăcioase. 

Acea înregistrare a fost făcută a doua zi după ce mi-am făcut constelația. 

Faptul ca mi-a venit să plâng, nu a fost o regizare, a fost o emoție. 

O emoție care a venit din interior, după 22 de ani de durere interioară de când a plecat tatăl meu. 

Cei care au participat măcar o singură dată la o constelație, cu siguranță au observat cât de mult se plânge. 

Într-un cadru cum a fost în tabără, totul este amplificat de multe ori, depinde de fiecare cât de mult se deschide.

Cine a participat măcar o dată la o constelație, cu siguranță a înțeles emoția mea.

Cine nu a participat, mai are timp s-o facă. 

Pentru cine nu dorește să se vulnerabilizeze, se poate participa și cu camera închisă. 

Practic participă din poziția de observator, sau să-i spun, din curiozitate. Curiozitatea e o calitate a sinelui. Vede cum este, apoi fiecare ia decizia care o dorește. Important e să o ia cu inima, nu cu mintea.

Nu contează vârsta, contează emoția, contează să lăsăm energia să circule. Acolo unde nu circulă, apar blocaje. 

Unde apar blocaje, poate apărea suferința și alte emoții de vibrație joasă care ne pot afecta viața.

Să aveți spor!

Dacă ai citit până aici, am și o veste bună pentru tine.

Joi, 21 decembrie, facilitez un Workshop de Constelații cu tematica Armonizarea Relației cu Tata.

Workshop-ul va avea loc online, pe Zoom, în intervalul orar RO 19:30 – 22:30.

Persoana căreia îi voi facilita propria constelație va fi desemnată în urma unei trageri la sorți, în funcție de cum sunt ghidată atunci de câmp.

Așa cum a relatat și Nicusor, chiar dacă nu vei fi persoana căreia îi voi facilita propria constelație, te asigur că ceea ce se petrece în cadrul workshop-ului îți va aduce multe conștientizări și schimbări în bine, în următoarea perioadă.

Oricum prin Constelația interioară vei experimenta direct cum funcționează pentru tine metoda.

Iar ca să poți continua să lucrezi la Armonizarea Relației cu Tata, primești un Bonus Valoros: Mini Cursul Cum să ai o relație mai bună cu tine și cu ceilalți prin Constelații Interioare ReGeneration.

De asemenea, imediat după Workshop ai acces gratuit la grupul WhatsApp de suport, în perioada ce urmează până la următorul workshop din ianuarie. 

Acolo te voi ghida dacă ai întrebări, nelămuriri, în legătură cu ce ai de lucrat și cu procesul terapeutic. Iar tu îți vei face partea ta de treabă, adică să lucrezi cu tine așa cum te ghidez eu.

De asemenea poți împărtăși din ceea ce experimentezi lucrând cu metoda ReGeneration și poți avea noi conștientizări citind ceea ce împărtășesc colegii tăi.  

Dacă ți-am trezit curiozitatea, găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI.

IMPORTANT!!! Dacă nu ai mai participat până acum la astfel de workshop-uri de constelații, te rog ca înainte de a te înscrie să citești cu mare atenție toate informațiile.

Iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, te încurajez să-mi scrii și îți răspund cu mare drag.

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu