Constelațiile sistemice sunt spațiul în care are loc vindecarea

Constelaţiile sistemice te ajută să ai o altă perspectivă despre o situaţie în care ești implicat personal, fiind un proces intuitiv în care aduci la suprafața imaginea interioară pe care o ai despre o problemă, într-o descriere spaţială.

De aceea, poți folosi Constelaţiile ca intervenţie atunci când ești blocat și vrei să descoperi ce se întâmplă cu adevărat în profunzimea ființei tale.

Dr. Petra Müller-Demary chiar face o analogie interesantă pe care am simțit să o împărtășesc cu tine mai jos.

„Când suntem bolnavi, mergem la medic sperând să ne vindece.

Însă nu doctorul este cel care ne vindecă, de fapt. El nu poate reface o fractură osoasă atunci când piciorul ne este rupt.

Doar forțele vindecătoare ale corpului nostru pot suda osul fracturat.

Medicul poate face multe pentru a sprijini acest proces.

De exemplu, pentru a aduce oasele într-o poziție mai bună, poate pune piciorul într-un ghips pentru ca vindecarea să aibă loc. Mai poate prescrie minerale și medicamente care să susțină procesul de vindecare.

Dar vindecarea în sine, o face propriul trup.

La fel este și cu sufletul nostru.

Viaţa are o energie vindecătoare și noi avem această abilitate incredibilă de a ne vindeca, de a trece peste experienţele dificile și traumatice și de a construi din ele noi puncte forte.”

Bineînțeles că există mai multe moduri în care poți sprijini procesele de vindecare.

Doar că din punctul meu de vedere, Constelațiile  ReGeneration lucrează cel mai rapid și-n același timp foarte profund, cu multă blândețe și iubire.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, vino să ai propria ta experiență la Workshop-urile de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI

 

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu