Viața modernă ne-a deconectat de la Sursa Naturală!

Hipocrate, cel mai vestit medic al Greciei antice considerat „părintele medicinei”, a scris că:

„Bolile nu se abat din senin. Ele se dezvoltă din micile păcate zilnice comise împotriva naturii. Când se adună destule păcate, bolile apar brusc.”

Multe boli, stresul și anxietatea se datorează lipsei legăturii cu natura. Contactul direct cu ea ajută la restabilirea acestei legături.De aceea fă tot posibilul să mergi în natură cât mai mult, să simți briza pe fața ta, să- ți înmoi mâinile în apa unui pârâu, să te întinzi pe pământ, să te descalți și să mergi cu picioarele goale.

Ai observat vreodată ce bine e să mergi cu picioarele goale pe nisip sau iarbă ori pământ?

Se întâmplă asta nu doar datorită faptului că te simți ușurat când îți scoți pantofii rigizi sau cu toc, ci și pentru că atunci când picioarele tale goale ating pământul, primești o doză din electronii puternic vindecători ai acestuia.

Gândește- te la pământ ca la o baterie uriașă. Are o sarcină electrică naturală de nivel scăzut. Atunci când lucrezi cu aparate electrice, trebuie să te asiguri că priza are împământare. La fel se întâmplă și cu noi oamenii, doar că termenul mai potrivit este ancorare.


O persoană ancorată este puternică, echilibrată și concentrată.Doar că viață modernă ne-a deconectat de la sursa noastră electrică naturală.Mulți dintre noi locuiesc sau lucrează în clădiri care par că vor să ajungă la cer. Ne- or oferi ele priveliști spectaculoase, doar că ne-am îndepărtat mai mult de suprafața pământului.În ziua de azi nu mulți dintre noi aleg să meargă cu picioarele goale prin natură.

Strămoșii noștri purtau încălțări confecționate din piei de animale sau lemn. Încălțările din piele conduc electronii și astfel mențin legătura electrică dintre noi și pământ. Însă încălțămintea cu talpă din cauciuc, nu.

Când purtăm încălțăminte care ne izolează de pământ, blocăm curgerea energiei și întrerupem legătura cu pământul care ne ajută celulele să funcționeze optim.

Din fericire, există un mod foarte ușor de a te ancora. Doar că trebuie să îți dedici câteva minute să mergi într- un parc și să stai acolo 20 minute.

1. scoate- ți șosetele și pantofii
2. stai în picioare pe pământ, iarbă sau nisip
3. pentru a recrea circuitul energetic ai nevoie de 2 puncte de contact, așa că stai în picioare cu ambele picioare pe pământ. Dacă stai culcat poți recrea circuitul cu un picior și un cot.
4. pentru cele mai bune rezultate, stai ancorat zilnic 20 de minute.
5. evită cioburile și nu sta pe iarbă care a fost stropită cu pesticide.

Dacă totuși ai rețineri să mergi cu picioarele goale, poți să aplici și alte metode. Afundă- ți mâinile într- un morman de frunze, culege pietricele de pe fundul unui pârâu, bucură- te de senzația brizei pe pielea ta, reazemă- te de un copac și cuprinde- l în brațe.

De asemenea, îți reamintesc din nou ceea ce ți-am scris la începutul materialului:

Multe boli, stresul și anxietatea se datorează lipsei legăturii cu natura. Contactul direct cu ea ajută la restabilirea acestei legături.

Astfel sistemul tău nervos se va reseta, corpul și mintea ta vor reveni la starea de pace.

Oricare ar fi alegerea ta, acordă atenție faptului că mersul în picioarele goale prin natură va restabili conexiunea întreruptă.
De asemenea, dacă simți să împărtășești din experiența ta referitoare la acest subiect, te invit să scrii un comentariu.

 

Cu drag,

Marcela Mantz
Mind & Soul Harmony Coach

 

PS Dacă simți că acest articol le-ar putea fi de ajutor și prietenilor tăi, te încurajez să îl distribui.

Lasă un comentariu