🎁 DARURI SURPRIZĂ făcute de UNIVERS

🤔 Poate că deja știi că datorită unei alegeri nechibzuite pe care am făcut- o când eram studentă considerând drept „prostie” niște informații, a dus la niște consecințe destul de neplăcute care durează de 20 ani.
 
Concret și specific, în 1986 când aveam 22 ani și eram studentă am luat decizia să merg într- o tabără la mare deși știam de la radio România liberă de incidentul de la Centrală Nucleară din Cernobîl. Zece zile am făcut plajă și am stat pe nisipul cu radioactivitate mare.
 
😎 Atunci nu s-a întâmplat nimic care să- mi afecteze sănătatea semnificativ, în schimb începând din 1999 mă tot plimb pe la cabinetele stomatologice.
 
🙏 Mulțumesc fiecărui medic care m-a ajutat atât cât a știut și putut la momentul respectiv, astfel încât am găsit soluții. Unele au avut efect pe o durata mai lungă, altele au funcționat doar pe moment.
 
Ideea este că am reușit să- mi continui activitățile, chiar dacă uneori durerile au fost mari și investițiile financiare pe măsura soluțiilor.
 
👼Cert este că mereu am cerut ghidare divină cu ce am de făcut ca să rezolv odată pentru totdeauna această problemă.
🔥 Alaltaieri, 29 dec 2019, tot navigând pe Facebook am descoperit o postare făcută de Corina Neagu, o persoană pe care o admir și respect foarte mult, în care vorbea despre Dr. Ionut Leahu și Dr. Leahu Clinici Dentare.
 
💙 Am simțit că este un mesaj pentru mine și am accesat rapid site- ul. Aproape că nu nu îmi venea să cred ceea ce citeam, mai mult de atât m-am ciupit ca să conștientizez că este ceva real și nu este o poveste din imaginația mea proiectată pe internet.
 
👀 Când m-am convins că este real ceea ce citesc, am luat decizia să sun a doua zi la clinică, adică ieri pe 30 dec, și să-mi fac o programare. Intenția a fost că dacă este spre binele meu cel mai înalt să găsesc programare chiar în aceiași zi.
 
Ca să nu influențez în vreun fel ghidarea divină, când am telefonat am cerut programare pentru primele zile din 2020. Mare mi-a fost surpriza să mi se propună să vin la ora 12 chiar în data de 30 dec. Asta ținând cont de faptul că Dr. Ionut Leahu este o persoană foarte ocupată.
 
🤩 Am sărit în sus de bucurie și m-am dus cu multă încredere și speranță conștientizând că este un DAR SURPRIZĂ făcut de Univers.
 
🌟 Universul ca să îmi spulbere orice urmă de îndoială, mi-a dat un mesaj divin prin intermediul șoferului de la Uber, care mi-a arătat poze cu nepoțica lui de câțiva anișori pe nume Maysa Gabriela. Mulțumesc domnului Mihai pentru acuratețea mesajului transmis.
 
👣 De cum am pășit în incinta clinicii din RIN Grand Hotel, am simțit energia frumoasă și luminoasă. Personalul m-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și m-a ghidat cu multă atenție în tot ce aveam de făcut până la întâlnirea cu Dr. Ionut Leahu.
 
😃 Deși citisem din postarea Corinei cât este de dedicat pacienților, recunosc că m-a luat prin surprindere zâmbindu-mi larg încă de pe holul de așteptare.
 
🎉 Ce s-a întâmplat în cabinet a fost o adevărată MAGIE în percepția mea, pentru că mi-am lămurit lucruri și am primit răspunsuri la întrebări pe care le aveam de 3 ani.
 
În plus de asta mi-a oferit rapid cu ajutorul colaboratoarei dumnealui, Diana Dogaru, un plan personalizat foarte clar și sistematizat și reduceri substanțiale la unele proceduri.
 
😍 Așa că am hotărât să încep din 9 ian această nouă călătorie de vindecare a dințișorilor mei în clinicile Leahu. Am încredere că totul va decurge în cel mai bun mod posibil și de aceea i- am făcut programare la un prim consult și soțului meu Adi Mantz pe data de 10 ian.
 
😏 Recunosc că va fi o adevărată provocare pentru mine să includ aceste vizite la stomatolog în agenda care este deja full până în august 2020. În schimb am încredere că Universul mă va ghida să o fac cu ușurință pentru că este un DAR SURPRIZĂ pe care l-am primit cu toată deschiderea.
 
🙏 Mulțumesc omului Ionut Leahu pentru ce am descoperit că a creat pentru oameni studiindu- i cu atenție paginile Facebook.
🙏 Mulțumesc Corina Neagu că ai făcut acea postare pe Facebook și ai fost un mesager pentru intenția trimisă de mine.
🙏 Mulțumesc cu muuultă recunoștință Universului și Divinității, pentru ghidarea clară și pentru daruri.
 
Cu drag și multă iubire necondiționată,
 
Marcela Mantz
Mind & Soul Harmony Coach
 
PS 1 am omis să spun că la întoarcere am luat tot un Uber și George, șoferul, a fost și el un mesager divin.
 
PS 2 am scris această experiență să te inspir pe tine și pe toți cei pregătiți să se predea DIVINITĂȚIi și să se deschidă să conștientizeze și primească DARURILE cu mintea coborâtă în inima.
Dacă simți să duci mesajul mai departe și către prietenii tăi, te încurajez să o faci. Astfel vei ajuta și tu mai mulți oameni să se deschidă și să evolueze.

Un comentariu la „🎁 DARURI SURPRIZĂ făcute de UNIVERS”

  1. Da draga mea, si EU am pus pe primul loc, munca uitand de mine. M-am ocupati de grija celor din jurul meu si, iarasi am uitat de mine. Intotdeauna EU am fost pe ultimul loc

    Răspunde

Lasă un comentariu