Darul din privirea lui Braco și puterea tăcerii

Zilele trecute, participând  la lansarea în România a documentarului Puterea tăcerii (31 ian 2017), am fost binecuvântată să primesc darul privirii binefăcătoare a lui Braco. Denumit și „fenomenul din Croația”, deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios, Braco are un dar unic în această lume. Și anume, acela de a emana energie de vibrație înaltă, binefăcătoare, doar cu ajutorul privirii sale către cei care participă la sesiunile de grup.

Braco este un om obișnuit cu un dar extraordinar. El împărtășește, tuturor celor care sunt deschiși, acest dar divin. Nu pune diagnostice, nu dă tratamente, nu adresează cuvinte, nu atinge, nu face gesturi. Doar privește în tăcere grupuri de oameni, și fiecare persoană primește ceea ce este pregătită să primească. Până la 26 ani, Braco a obținut o diplomă de master în economie și a demarat o afacere de succes. Viața lui s-a schimbat total în 1993,  așa cum o să descoperi în filmul de prezentare de mai sus.

Eu personal mulțumesc și sunt recunoscătoare echipei Evoluăm Împreună pentru oportunitatea de a-l întâlni pe Braco. Sesiunea live mi-a adus cele mai înălțătoare 5 minute din viața mea de până acum. Parcă am fost teleportata în altă lume, o lume mirifică și foarte luminoasă.

Încă din timpul documentarului am simțit o stare de beatitudine datorată conștientizării că sunt contemporană cu acest om extraordinar. Când a început sesiunea live, am simțit cum un vortex puternic de lumină pătrunde profund în inima mea. Pe măsură ce Braco baleia sala cu privirea lui, această lumină s-a intensificat și mi-a cuprins tot corpul, am simțit cum fiecare celulă luminează altfel ca până acum. La un moment dat, am simțit că sunt una cu fiecare particulă din acel spațiu și această stare s-a menținut până la sfârșitul sesiunii. Foarte interesant este că am menținut această stare de vibrație înaltă și zilele următoare, fiind mult mai inspirată în toate activitățile mele. Sunt super încântată de întâlnirea cu Braco, care m-a ajutat să fac un salt în evoluția mea personală.

Nu toți participanții au trăit același lucru. Și o să îți dau două exemple concrete. Am mers la eveniment împreună cu soțul meu, care încă de când am intrat în sală era convins că o să trăiască o experiență specială. Chiar și-a pregătit cu mult entuziasm foia de feedback pe care am primit-o la intrare. Vizionând filmul Puterea tăcerii, mărturiile participanților din celelate țări l-au impresionat atât de mult încât a ridicat și mai mult cota așteptărilor sale. Deși prezentatoarea evenimentului – Alina Finta – a precizat de mai multe ori importanța prezenței în timpul sesiunii live, a stării de a fi în aici și acum, aceste cuvinte au trecut pe lângă urechile lui. Astfel, când s-a terminat sesiunea, primele cuvinte pe care le-a spus au fost: „asta a fost tot?” și în glasul lui se simțea dezamăgirea. Pentru că și-a creat așteptări și nu s-a focusat în totalitate pe ceea ce transmitea Braco, nu a conștientizat darul primit. Noroc că a venit cu inima deschisă la eveniment și a captat energia transmisă fără să o conștientizeze.

Al doilea exemplu este al doamnei care la eveniment a stat în dreapta mea care după ce am terminat de scris feedback-ul m-a rugat să împărtășesc cu ea ceea ce am simțit. S-a bucurat pentru mine și mi-a mărturisit că dumneaiei nu a simțit nimic. Continuând discuția, mi-am dat seama că la fel ca și soțul meu își crease mari așteptări.

Secretul reușitei mele, pe care i l-am martusit și doamnei, a fost faptul că încă de la început mi-am pus intenția de a mă lăsa surprinsă și a fi cât de prezentă pot.

În jurul unui eveniment, care ajunge la tine  pentru a-l trăi ca experiență, orbitează multiple informații despre acel eveniment. Rolul minții este să colecteze informaţiile, să le proceseze, apoi să creeze gânduri despre acel eveniment. În funcție de ceea ce gândești, vei avea o emoție în privința acelui eveniment. Iar emoția creează experiența ta în legătură cu evenimentul trăit.

Ca să poți simți darul experienței, e important să accesezi starea de a fi prezentă în totalitate; adică să aduci gândurile acolo unde este corpul fizic și să te focusezi doar pe ceea ce experimentezi. Starea de a fi prezentă trezește conștiența, iar conștiența te conduce la conștientizarea a tot ceea ce se întâmplă în momentele respective. Conștiența este expresia sufletului. Când îți sincronizezi mintea cu sufletul, te ancorezi profund în prezent și conștientizezi plusul de valoare adus de evenimentul respectiv.

Chiar dacă asiști  la poveștile celor care și-au descoperit calitatea din viața lor cu ajutorul lui Braco, lasă-te surprinsă de ceea ce vei simți tu când întâlnești privirea binefăcătoare a lui Braco.

Zeci de mii de oameni din întreaga lume călătoresc mii de km pentru a-l vedea pe Braco.

Vestea bună este că poți beneficia de acest dar și pe internet urmărind sesiunile de livestreaming (transmiterea în direct a privirii lui Braco). Găsești toate informațiile AICI. Eu personal urmăresc aceste transmisiuni și sunt super încântată de transformările care se produc la nivel profund.

 

Să îți fie cu folos,

Marcela

 

PS M-aș bucura să împărtășești și tu la comentarii ceea ce simți în timpul unei sesiuni cu privirea binefăcătoare a lui Braco. Distribuie te rog articolul și prietenilor tăi, astfel încât să se bucure și ei de această informație.

 

18 comentarii la „Darul din privirea lui Braco și puterea tăcerii”

 1. Am participat la o sesiune in data de 31.01.2017.cea la care a participat si domnul Dumitru Constantin Dulcan,si am avut o experienta si o traire emotionala deosebita.Eul-am descoperit de ceva timp pe Braco si-mi doream sa-l vad si sa particip la o sesiune cu el ,darcum locuiesc acum departe nu intrezaream vreo posibilitate ,dar venind in tara (de fapt inainte de-ami cumpara biletul de avion am aflat ca va veni la Bucuresti .Atunci am zis ca nu intimplator s-au ,,potrivit ” lucurile sa am posibilitatea de a-l vedea si am actionat imediat in consecinta si am rugat pe cineva sa-mi cumpere bilete.A fost minunat si cred ca am sa mai repet experienta .Multumesc !!!!

  Răspunde
 2. Multumesc din suflet pentru ca mi/ai oferit ocazia sa particip la acest eveniment minunat si unic prin trairile aduse mie cat si sotului . Ce am trait…o stare minunata de liniste si o energie in tot corpul de caldura si armonie,de iubire …iar la chakra gatului am avut o stragere,ceva care s/a deblocat si apoi ca o usturime pe gat…totul a fost fascinant.
  Multumesc ca existi si ca ai facut posibila aceasta intalnire cu |Braco. Te imbratisez cu tot dragul.
  O seara binecuvantata!

  Răspunde
 3. Multumesc ca mi-ai oferit sansa sa pot sa particip si eu la acest eveniment unic in viața mea . La inceput am avut senzatia ca inima imi bate tare apoi am simtit o căldură in piept si mi-au dat lacrimile. spre seara pe la 10 când m-am pus in pat , picioarele mele de la genunchi in jos erau pline de o durere ca de reumatisme , nu pot descrie clar acea durere , era pana in os .
  Multumesc din suflet😘
  o zi binecuvântată.

  Răspunde
 4. Îti multumesc Marcela, armonieinsuflet,pentru oportunitatea oferita ,si pentru toate acele invataturi pe care le oferi des prin articolele scrisse ,meditatii… fii binecuvîntata 😊 Experienta mea cu Braco a fost urmatoarea:am privit sesiunile de 3 ori ,prima nu am simtit nimic (poate pentru ca ma asteptam eu sa se întample ceva,a doua am vazut ca buzele lui Braco se miscau lejer,si în mintea mea am început sa apara întrebari cu situatiile care ma apasau din viata mea,si aveam impresia ca primeam raspuns; probabil Braco a fost un pod între mine si creatoul divin ,la a treia sesiune dialogul a fost mai evident si mi-am simtit inima plina de bucurie… Iti multumesc din nou

  Răspunde
  • Flori, fiecare dintre noi este unic si special si are propriile perceptii. Asta nu inseamna ca atunci cand perceptiile celorlalti difera de ale tale este vorba de „Mare-i prostia omeneasca!” 🙂

   Răspunde
 5. Draga Marcela, vreau sa-ti multumesc din suflet pentru oportunitatea pe care mi-ai oferit-o de a participa la live-urile lui Braco dar si de a fi prezenta la sesiunea desfasurata pe 4 Martie. A fost o experienta minunata. Inca de la intrarea in sala i-am simtit energia pura plina de iubire neconditionata si pace, iar in cele cateva minute de gazing din sala m-am simtit minunat, plina de pace si liniste interioara, am simtit iubirea lui iar cand m-a privit a fost MEMORABIL. Mii de multumiri si imbratisari pentru ceea ce faci.

  Răspunde

Lasă un comentariu