Reguli de conduită în Grupul de Suport WhatsApp Constelații ReGeneration facilitate de Marcela Mantz

Suflet drag, îți reamintesc că faci parte din acest grup de suport în perioada de la workshop-ul curent până la următorul workshop.

Dacă te înscrii și la următorul workshop, rămâi în continuare în grup. Iar dacă nu te înscrii și la următorul workshop, vei părăsi grupul în ziua următorului workshop pe la prânz si vei primi din nou acces la următorul workshop achiziționat de tine.

Grupul de suport este un spațiu energetic vindecător pe care eu îl implementez zilnic să susțină fiecare membru, așa cum e spre binele suprem al fiecăruia.

De aceea, ai mai jos și câteva precizări importante și te rog să le citești cu atenție și mai ales să le respecți.

I. În grup poți scrie doar:

– ceea ce ai experimentat în cadrul Workshop- ului curent

– întrebări sau nelămuriri în legătură cu ce am lucrat în Workshop-ul curent

– întrebări sau nelămuriri în legătură cu Mini Cursul pe care l-ai primit bonus la înscriere și pe care îl găsești AICI

– întrebări sau nelămuriri în legătură cu ce lucrezi efectiv cu protocolul ReGeneration, în funcție de ce cursuri ai urmat cu mine sau cu Anca Maftei, creatoarea metodei. 

– împărtășiri despre conștientizări sau despre ce ai lucrat doar cu metoda ReGeneration

Te rog să nu scrii altceva sau să pui foto, GIF-uri, linkuri sau fișiere, pentru că ai perturba câmpul implementat să lucreze așa cum e mai benefic pentru fiecare membru al grupului.

II. Dacă îți fac o recomandare cu ce să lucrezi, te rog să o respecți dacă rezonezi cu ea.

Iar dacă nu rezonezi cu ce îți propun, cel mai probabil este o parte din interiorul tău care opune rezistență pentru că vrea să îți atragă atenția și atunci lucrezi cu ea în funcție de experiența ta în lucrul cu metoda ReGeneration si apoi revii la recomandarea făcută de mine.

Ideal ar fi să o faci până la următorul workshop, și apoi revii cu un mesaj despre cum a decurs în mare procesul tău.

Abia după ce scrii acest lucru, mai poți să scrii altă întrebare, nelămurire sau împărtășire.

Altfel rămân bucle mentale deschise, care îți micșorează energia Sinelui disponibilă și nu vei reuși să lucrezi eficient cu alte părți din tine. 

III. Dacă îți fac o recomandare să revezi un anumit modul, curs, te rog să respecți cu prioritate acest lucru înainte de a scrie altceva sau de a mai lucra cu alta parte. Asta pentru că sunt noțiuni pe care nu le-ai integrat și lucrul cu tine nu va fi eficient.

Și în acest caz, îți poți lua cât timp ai tu nevoie până la următorul workshop și apoi revii cu un mesaj  despre ce ai conștientizat.

Abia după ce scrii acest lucru, mai poți să scrii altă întrebare, nelămurire sau împărtășire.

Altfel ai continua să propagi ceea ce nu ai integrat și vei lucra cu metodă ta, nu cu metoda ReGeneration.

IV. Dacă simți să-ți sprijini un coleg cu un răspuns, te rog să o faci doar dacă ai trecut tu personal printr-o experiență similară, spunându-i ce ai făcut tu și ce rezultate ai avut. 

Orice altceva face parte din categoria păreri și presupuneri și ar perturba câmpul.

V. Dacă un coleg te sprijină cu un răspuns, te rog să răspunzi politicos și să reflectezi dacă este potrivit pentru tine sau nu.

VI. Dacă nu respecți ceea ce am menționat mai sus, prima dată te voi atenționa să recitești acest regulament și la următoarea abatere vei părăsi grupul de suport. Iar dacă abaterea este gravă din punctul meu de vedere, nu vei mai avea acces la workshop-urile și cursurile mele.

VII. Îți reamintesc că în acest grup eu te ghidez cu ce ai de lucrat specific cu metoda ReGeneration, iar tu ai responsabilitatea să lucrezi cu tine.

Concluzie

Deci dacă nu lucrezi cu tine cu metoda ReGeneration sau nu împărtășești experiența ta, nu am cum să te sprijin specific. Iar prin sprijin, te rog să nu înțelegi că fac terapie cu tine sau îți dau răspunsuri, ci te îndrum cât mai specific cum să lucrezi tu cu tine ca să găsești răspunsurile.

În schimb te poți inspira din ceea ce împărtășesc colegii tăi și îți poți deschide inima să primești iubirea și lumina din acest câmp.

Să iți fie cu folos ceea ce alegi sa experimentezi în acest grup de suport, 

 

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator

Constelații Sistemice ReGeneration