În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Integrează- ți Emoțiile Reprimate
și Redobândește- ți Puterea Interioară
prin Constelații Interioare ReGeneration

Curs Înregistrat de 9 săptămâni
Constelații interioare ghidate de Marcela Mantz

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Cei mai mulți oameni își doresc să aibă mai multă putere interioara, doar că se focusează pe remedii externe uitând de abilitatea naturală de a elibera emoțiile reprimate, nedorite sau negate.

Suntem un caleidoscop al emoțiilor datorate evenimentelor neprevăzute care apar în ultimul moment, angajamentelor zilnice, interacțiunilor cu celelalte persoane.

Emoțiile reprimate nu dispar, ele se ascund în subconștient și de acolo continuă să își exercite influența, determinând comportamentele și deciziile noastre.

Cel mai mic eșec ne deranjează. Cea mai mică problemă ne pune într-o stare proastă. Începem să ne simțim obosiți de tot și de toată lumea, deoarece povara emoțională pe care o purtăm este prea grea.

Epuizarea emoțională nu numai că ne înrăutățește starea de spirit și ne face mai iritabili, dar poate duce și la o adevărată cădere mentală.

Când emoțiile preiau controlul, ne este greu să gândim clar.

Haosul emoțional este transferat în sfera cognitivă. Prin urmare, ne simțim blocați mental, ne este greu să fim atenți și să ne concentrăm, să ne amintim lucrurile și să rezolvăm problemele.

Mai mult, epuizarea emoțională sfârșește și prin supraîncărcarea organismului nostru.

Mușchii, articulațiile și organele vitale sunt afectate deoarece sunt bombardate în mod constant cu hormoni precum cortizolul și adrenalina. De aceea nu este neobișnuit ca emoțiile reprimate să ajungă să se manifeste în organism prin diferite afecțiuni și boli.

Cu toții ne-am reprimat de-a lungul timpului diverse emoții, ca să putem trece mai departe.

Unele sunt mai la suprafață, altele sunt îngropate profund în ființa noastră.

Doar că ele vibrează în interiorul ființei noastre și ca să la vedem și eliberăm suntem puși în situații în care ies la suprafață.

Înscrie- te la curs și Redobândește- ți Puterea Interioară

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Universul tău Interior și Constelațiile ReGeneration

În interiorul fiecăruia dintre noi exista mai multe eu- ri sau aspecte ale personalității, numite părți, care formează sistemul nostru intern, Universul nostru interior.

Uneori, chiar folosim expresia aceasta: “există o parte din mine care ar vrea să...., și pe de altă parte nu aș vrea să ...”

Aceste părți din sistemul intern poartă ceea ce denumim poveri, care sunt credințe sau emoții extreme care au apărut în sistemul tău fie dintr-o experiență din viața ta, fie din experiențele strămoșilor tăi. Pentru că poverile pot fi personale sau moștenite.

Când sprijini părțile să elibereze poverile, acest lucru le permite să se transforme în stările lor naturale, valoroase. Ceea ce este extraordinar este că, adesea, asta se petrece imediat și tu îți redobândești puterea interioară.

De aceea e important sa faci această distincție între părțile din interiorul tău și poverile lor.

Părțile nu sunt tot una cu poverile lor!

Conștientizând acest lucru poți privi părțile din tine cu compasiune, decât să te lupți cu ele indiferent de starea pe care ți- o induc.

Apoi în sistemul intern al fiecăruia dintre noi există un Sine, Sinele Divin, care este adesea ascuns sau obturat de aceste părți.

Sinele este ceea ce fiecare dintre noi vom găsi când lucrăm cu noi. Când suntem aliniați cu Sinele Divin, apare magia.

Multe dintre părțile noastre interne, chiar și unele care par atât de mari și obositoare, critice, plictisitoare sau chiar înțelepte, sunt tinere. Sunt părți din copilărie sau din adolescență.

Metaforic vorbind părțile sunt ca o grădiniță de copii care nu au adulți în preajma lor și care când simt un pericolul, se rănesc sau se sperie.

Astfel, unele dintre părți devin războinice și protectorare, iar unele sunt foarte vulnerabile și devin prizoniere ale părților protectoare. Părțile protectoare fac acest lucru din iubire pentru noi, pentru că părțile vulnerabile să nu ne copleșească și astfel să putem să supraviețuim.

Părțile pot prelua, pe rând, conducerea sistemului tău interior, deși nici una nu este echipata să conducă efectiv întreaga grădiniță.

De fapt părțile care preiau conducerea acoperă Sinele Tău Divin și conexiunea ta cu el se subțiază.

Vestea bună este că există și reversul.

Când te împrietenești cu părțile protector și le spui că este în interesul lor să îți permită să ajungi la părțile de care te protejează, ele o vor face.

Procesul de vindecare prin metoda ReGeneration este cu adevărat colaborativ, prin faptul că Energia Sinelui este elementul central al procesului terapeutic.

Prin Constelațiile Interioare ReGeneration vei lucra cu tine pentru a-i ajuta pe acești prizonieri interiori să iasă din închisoare și să redevină membri bineveniți ai familiei tale interne.

Astfel nu numai că nu o să mai porți poverile pentru care au fost întemnițați, ci vei putea avea acces la toate resursele lor, la care nu aveai acces înainte.

Adică te vei reconecta cu resursele tale interioare și îți vei redobândi puterea interioară.

Alege varianta de înscriere cea mai potrivită pentru tine

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Cum decurge această călătorie
în care îți voi fi ghid

MODUL 1 Pregătire - 3 săptămâni

Te focalizezi pe Energia Sinelui disponibilă în Sistemul tău Intern și identifici aspecte personalității (părțile)

Săptămâna 1

Săptămâna 2

Săptămâna 3

MODUL 2 Împrietenirea cu Părțile care te Protejează - 4 săptămâni

Îți cunoști aspecte personalității care te protejează și te împrietenești cu ele ca să- ți dea acces la părțile de care te protejează.

Săptămâna 4

Săptămâna 5

Săptămâna 6

MODUL 3 Împrietenirea cu Părțile Suferinde- 3 săptămâni

Îți cunoști aspecte personalității (părțile) suferinde și le sprijini să se elibereze de poveri.

Săptămâna 7

Săptămâna 8

Săptămâna 9

10 BONUSURI

SUPER VALOROASE

​Modele de lucru ghidate de mine pentru intențiile:

“eu îmi dau voie mie să cresc în funcție”

“eu îmi dau voie mie să mă simt bine”

“să lucrez cu partea din mine care se manifestă prin a fi salvator”

“să cunosc partea din mine care simte teama de înec”

“să cunosc partea din mine care se manifestă prin îngrășare”

“să cunosc partea din mine care se manifestă pe lipsa de focus ”

“eu îmi dau voie mie să fiu relaxată”

“eu îmi dau voie mie să fiu sănătoasă pe deplin”

“eu îmi dau voie mie să am sănătate radiantă”

“să cunosc partea din mine care se manifestă prin perfecționism”

Alege varianta de înscriere cea mai potrivită pentru tine

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Testimoniale Cursanți Prima Ediție

Testimoniale din Tabără
unde am început lucrul cu părțile

Cum se desfășoară Cursul Înregistrat

Imediat după confirmarea plății, vei primi un mail cu informații despre cum sa accesezi cursul.

Cursul este înregistrat și îl poți parcurge în ritmul tău, chiar dacă eu l-am structurat pe 9 săptămâni.​

De asemenea pentru a integra cât mai profund ceea ce lucrezi în curs, îți recomand să participi la Workshop- uri Online de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Participând la ​Workshop- uri vei face parte din Grupul de Suport pe WhatsApp și îmi vei putea pune întrebări și te vor inspira și colegii prin conștientizările lor.

Înscrie- te la curs și Redobândește- ți Puterea Interioară

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai

Despre Marcela Mantz

De peste 13 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am sprijinit pe mine și am sprijinit câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot sprijini și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Ca Terapeut si Facilitator Constelații Sistemice ReGeneration m-am format în cadrul Academiei ReGeneration fondate de Anca Maftei.

Metoda ReGeneration, creată de Anca Maftei în urma a 20 de ani de studiu ai psihoterapiei, este un proces revoluționar, foarte atent gândit, care îmbină elemente din Internal Family Systems (Harvard University), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte metode terapeutice.

Anca Maftei și metoda ReGeneration creată de ea au făcut minuni pentru mine și sunt profund recunoscătoare.

Pe partea de sănătate, îmi este din ce în ce mai bine, cu toate că medicina tradițională nu- i dăduse de capăt simptomului meu. Cu metoda ReGeneration am descoperit cauzele profunde și am dus lumina și iubire acolo unde erau întreruperi în curgerea lină a energiei.

De asemenea și relațiile mele cu cei dragi și în general cu toți oamenii s-au îmbunătățit semnificativ.

Pe plan profesional am mult mai multă claritate și asta se reflectă în rezultatele pe care le au oamenii cu care lucrez.

Deși sunt coach și terapeut de 13 ani, până acum nu am întâlnit o metodă care să lucreze la nivel atât de profund ca ReGeneration. De aceea și continui să lucrez zilnic cu mine prin această metodă și în același timp m-am și format în cadrul Academiei ReGeneration să aplic metoda și cu persoanele interesate sa le ghidez.

Trecem cu toții prin această perioadă în care mai "obligat-forțat" suntem provocați de Univers să ne redescoperim latura noastră spirituală. Să învățăm cum să auzim din nou Vocea Sufletului.

E momentul şi pentru tine să decizi dacă vrei să ne conectăm mai profund și să practici tehnici noi într- un câmp energetic mult mai puternic.

Înscrie- te la curs și Redobândește- ți Puterea Interioară

Tranșa 2 se achită la interval de 30 zile de la transa 1.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.