În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Armonizarea Profundă a Relației
cu Corpul și Emoțiile

Curs Înregistrat de 8 săptămâni
Constelații Interioare ReGeneration ghidate de Marcela Mantz

Pe lângă o relație armonioasă cu sistemul tău intern de părți, cu sistemul tău familial din care fac parte strămoșii și părinții tăi, e important să ai o relație armonioasă și cu Corpul și Emoțiile .

Viață și Iubirea vor curge prin tine în funcție de cât de puternică și de armonioasă este această relație.

Corpul: Templul Tău Interior

Corpul tău este mai mult decât o simplă mașinărie fizică; este o manifestare a ființei tale în această lume. Îngrijirea adecvată a corpului nu se rezumă doar la aspectul estetic, ci este o formă de respect și recunoștință față de sine.

Prin alimentație sănătoasă, odihnă adecvată și activitate fizică regulată, iți poți întări corpul și iți poți menține starea de sănătate optimă.

Cu toate acestea, relația ta cu corpul nu se oprește doar la aspectele exterioare.

Este, de asemenea, important să fii conștient de semnalele pe care corpul tău ți le trimite.

Ascultarea nevoilor sale și răspunderea adecvată la aceste semnale te poate ajuta să previi sau să gestionezi problemele de sănătate în stadiile incipiente.

Emoțiile: Ghidul Interior

Emoțiile tale sunt o componentă vitală a experienței umane.

Ele iți oferă informații prețioase despre ceea ce simți într-un anumit moment și despre nevoile tale interioare.

Ignorarea sau reprima emoțiilor tale poate duce la consecințe negative asupra sănătății mentale și emoționale.

În loc să le respingi sau să le reprimi, este important să iți permiți să simți și să experimentezi întreaga gamă de emoții umane.

Acest lucru nu înseamnă să te lași dominat de emoțiile tale, ci să le privești ca pe niște ghizi prețioși care te pot ajuta să navighezi în viață.

Prin conștientizarea și acceptarea emoțiilor tale, poți să le gestionezi într-un mod sănătos și constructiv.

Relația ta cu corpul și emoțiile tale este intrinsec legată și interconectată.

Investiția într-o relație sănătoasă cu corpul și emoțiile tale nu este doar o formă de auto-îngrijire, ci și o modalitate de a-ți îmbogăți experiența vieții.

Înscrie- te la curs și Armonizeaza-ti Relația
cu Corpul și Emoțiile

Cum decurge această călătorie
în care îți voi fi ghid

Săptămâna 1

Săptămâna 2

Săptămâna 3

Săptămâna 4

Săptămâna 5

Săptămâna 6

Săptămâna 7

Săptămâna 8

BONUSURI

IMPORTANT! Ai acces pe viață la acest curs în contul tău de pe platforma de cursuri Armonie în Suflet.​

Înscrie- te la curs și Armonizeaza-ti Relația
cu Corpul și Emoțiile

Cum se desfășoară Cursul Înregistrat

Imediat după confirmarea plății, vei primi un mail cu informații despre cum sa accesezi cursul.

Cursul este înregistrat și îl poți parcurge în ritmul tău, chiar dacă eu l-am structurat pe 8 săptămâni.​

De asemenea pentru a integra cât mai profund ceea ce lucrezi în curs, îți recomand să participi la Workshop- uri Online de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Participând la ​Workshop- uri vei face parte din Grupul de Suport pe WhatsApp și îmi vei putea pune întrebări și te vor inspira și colegii prin conștientizările lor.

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai

Despre Marcela Mantz

De peste 13 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am sprijinit pe mine și am sprijinit câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot sprijini și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Ca Terapeut si Facilitator Constelații Sistemice ReGeneration m-am format în cadrul Academiei ReGeneration fondate de Anca Maftei.

Metoda ReGeneration, creată de Anca Maftei în urma a 20 de ani de studiu ai psihoterapiei, este un proces revoluționar, foarte atent gândit, care îmbină elemente din Internal Family Systems (Harvard University), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte metode terapeutice.

Anca Maftei și metoda ReGeneration creată de ea au făcut minuni pentru mine și sunt profund recunoscătoare.

Pe partea de sănătate, îmi este din ce în ce mai bine, cu toate că medicina tradițională nu- i dăduse de capăt simptomului meu. Cu metoda ReGeneration am descoperit cauzele profunde și am dus lumina și iubire acolo unde erau întreruperi în curgerea lină a energiei.

De asemenea și relațiile mele cu cei dragi și în general cu toți oamenii s-au îmbunătățit semnificativ.

Pe plan profesional am mult mai multă claritate și asta se reflectă în rezultatele pe care le au oamenii cu care lucrez.

Deși sunt coach și terapeut de 13 ani, până acum nu am întâlnit o metodă care să lucreze la nivel atât de profund ca ReGeneration. De aceea și continui să lucrez zilnic cu mine prin această metodă și în același timp m-am și format în cadrul Academiei ReGeneration să aplic metoda și cu persoanele interesate sa le ghidez.

Trecem cu toții prin această perioadă în care mai "obligat-forțat" suntem provocați de Univers să ne redescoperim latura noastră spirituală. Să învățăm cum să auzim din nou Vocea Sufletului.

E momentul şi pentru tine să decizi dacă vrei să ne conectăm mai profund și să practici tehnici noi într- un câmp energetic mult mai puternic.

Înscrie- te la curs și Armonizeaza-ti Relația
cu Corpul și Emoțiile

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.