Zidul din jurul Inimii

Fiecare persoana trăieşte suferința la intensităţi diferite.

Un lucru însă este cert: în suferință se află o comoară.

În ea se gă­seşte mesajul privitor la ce şi unde ai de făcut schimbări pentru a-ți fi din nou bine.

Ca să  ajungi la această comoară uneori ai de săpat mai adânc ca să eliberezi emoțiile reprimate și acumulate de-a lungul timpului gen: rușine, vină, apatie, amărăciune, temeri, incrancenare, furie, mandrie.

Emoţiile reprimate pot crea un zid în jurul inimii care te poate împiedica să te bucuri la maxim de viaţă.

Cam 80% din oameni au astfel de ziduri în jurul inimii lor.

De aceea, există o şansă destul de mare să ai şi tu un astfel de zid.

Atunci când ai un zid în jurul inimii, nu poți oferi foarte multă iubire, căci energia din inima ta nu poate ieşi cu uşurinţă în afară.

La fel cum nici energia din afară nu poate pătrunde în ea, fiind blocată într-o măsură mai mare sau mai mică.

În consecinţă, ajungi să treci prin viaţă izolat de ceilalţi oameni, din cauza suferințelor prin care ai trecut şi a zidului subconştient care există în jurul inimii tale.

Suferințele prin care ai trecut au provocat corpului tău o durere mai mare decât a putut suporta acesta la momentul respectiv.

Dornic să nu mai retrăiască o astfel de durere, el şi-a construit zidul din jurul inimii, fapt care a părut logic în acel moment.

Atât timp cât nu vei lucra cu emoțiile reprimate care au format acest zid, vei rămâne captiv în interiorul lui, fiind mai puţin capabil să te conectezi cu ceilalţi oameni, inclusiv cu cei pe care îi iubești foarte mult.

Preţul pe care îl plătești pentru zidul din jurul inimii tale este incalculabil.

Zidul din jurul inimii poate conduce la depresie, la divorţ şi la abuz.

Aceste tipare ale abuzului se transmit apoi de multe ori din generaţie în generaţie, provocând foarte multă durere şi un comportament distructiv.

La o scară mai mare, aceste ziduri conduc la neînţelegeri, prejudecăţi, ură şi brutalitate.

Unul din efectele secundare cele mai puternice ale zidurilor din jurul inimii este depresia, care a atins în ultima vreme proporţii epidemice.

După ce eliberezi emoţiile captive şi integrezi natural zidul din jurul inimii,  te vei simți liber să dăruiești şi să primești iubire, adeseori pentru prima dată după foarte mult timp.

Iar în această stare de spirit se pot întâmpla multe lucruri interesante şi minunate.

Vestea bună este că poți elibera emoţiile captive singur, doar că cel mai probabil vei explora doar straturile de suprafață și zidul din jurul inimii tale să rămână tot acolo.

Dacă ești pregătit pentru o explorare mai profundă, te aștept cu drag la Workshop-urile de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI.

 

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

2 comentarii la „Zidul din jurul Inimii”

  1. Felicitări Marcela pentru această abordare profundă a suferinței umane și pentru recomandarea pe care o faci către Workshop-urile de Constelații Sistemice ReGeneration. Înţelegem că îşi poate salva pe oricine de la suferințe, restabilind conexiunea spirituală prin misiunea ReGeneration®. Cu siguranță sunt multe persoane care ar putea beneficia de acest workshop și îmi doresc să se afle acolo pentru a împărtăși conectarea la starea de libertate și bine. Urări cele mai bune!

    Răspunde

Lasă un comentariu