Universul îți răspunde la momentul potrivit

Acum câteva luni, m-a sunat o prietenă să îmi povestească că nu știe ce să mai facă. Avea o durere de masele care nu o lasă și stomatologul care i-a făcut lucrarea nu era de găsit. Prietena mea s-a confruntat acum câțiva ani cu o problema mai puțin întâlnită și un singur stomatolog s-a încumetat să îi facă o lucrare pentru a nu ajunge la proteză dentară. Făcuse multe tratamente de întărire a rădăcinilor dinților aproape jumătate de an și în final a ajuns să aibă un zâmbet excelent. De aceea era important pentru ea să o vadă același medic.

telefonul potrivitAm ascultat-o cu atenție și i-am propus să facem o manifestare în unde theta ca tot ce este spre binele ei suprem să se împlinească în cel mai bun mod posibil și în deplină sincronicitate divină. A acceptat și am făcut ședința de manifestare

Zilele treceau și nimic nu se întâmpla. Durerea de masele persista, medicul care o trata era plecat din țară, așa că a hotărât să meargă să o consulte altcineva. Verdictul a fost clar: extracție de măsea. Deși știa că această extracție i-ar putea afecta lucrarea, prietena mea s-a programat să o facă. Durerea era din ce în ce mai puternică și își pierduse orice speranță că va trece.

Era programată într-o zi de vineri la ora 13 și ca să se relaxeze își luase o zi liberă. Era ora 10 și ea încă lenevea în pat, când deodată îi sună mobilul. Aproape că nu îi venea să răspundă pentru că nu avea numărul salvat în agendă și nu prea avea chef de nimic. Totuși s-a mobilizat și a răspuns. Mare i-a fost surpriza pentru că la telefon era chiar medicul stomatolog care îi făcuse lucrarea. Aproape că nu mai putea respira.

Medicul a anunțat-o că între două congrese în străinătate revenise o zi în țară și o poate vedea la ora 12. În acel moment, prietena mea și-a amintit de ședința de manifestare în unde theta și a conștientizat că Universul i-a răspuns la momentul potrivit. Ea a făcut tot ce a ținut de ea, s-a detașat de dorință sau mai bine zis a și uitat și lucrurile s-au aranjat așa cum a fost spre binele ei suprem. Medicul a găsit o soluție și durerea a dispărut fără să îi extragă măseaua.

Poate și tu ai trimis dorințele tale Universului și nu ai primit încă răspuns.

Ai răbdare, detașează-te, pentru că acolo sus cineva veghează la tot. De multe ori nu e momentul potrivit să se materializeze dorința sau nu face parte din experiențele pe care sufletul tău a decis să le trăiască în această viață.

Important e să ai încredere că totul se petrece la timp divin, conform planului divin și în deplină sincronicitate divină. Uneori nerăbdarea, teama, convingerile limitative, blochează materializarea dorințelor. Tot ce poți să faci tu, este să lucrezi cu aceste sentimente, gânduri și convingeri și apoi să te detașezi. Universul îți răspunde la momentul potrivit!

Marcela Mantz

 

Cu drag,

Marcela

PS Dacă ai trecut și tu prin astfel de experiențe, aștept cu drag să citesc comentariul tău. Dă like și share pentru ca articolul să fie citit de cât mai multe persoane care pot găsi un sprijin în povestea prietenei mele.

10 comentarii la „Universul îți răspunde la momentul potrivit”

 1. Intr-adevar Marcela universul lucreaza in favoarea noastra !un exemplu pe care ti-l pot da este ca mi-am dorit sa ma Mut singura intr-un oras Mare ,unde statistica arata ca nu prea sunt locuinte libere iar toti din jurul meu imi spuneam ca nu am nici o sansa ,acte si altele si nu gaseam chirie ,timp de un an jumatate visam ,cautam ,intrebam nimic !am inceput sa iti citesc articolele ,sa fac in asa fel sa fie bine cu actele si totusi nu gaseam iar in cele DIN urma renuntasem sa Mai caut si chiar in acea perioada universul mi-a raspuns !deja imi facusem alte planuri iar hotarata fiind am iesit din casa cu treaba in oras si atunci m-a Intrebat o veche cunostinta daca m-ai caut casa ca se muta si ii trebuie urgent!!am fost in soc ,am uitat tot am luat hartia pe loc si am completat-o cu toate ca nu Aveam toti bani dar m-am gandit ca e sansa data de univers si voi gasi soluti, ceea ce s-a intamplat!!
  Asa am invatat sa cred cu tarie ,sa fac ceva in sensul acesta si sa ma detasez !!
  Asa ca multumesc Marcela pentru articolele tale!:)

  Răspunde
 2. Este f adevarat ca Universul lucreaza in favoarea noastra la momentul potrivit.Am fost la mormintul Parintelui Arsenie Boca si la inapoierea de la mormint,drumul era blocat fiid in lucru.O solutie era sa merg pe o potecuta plina de bolovani,iarba, radacini de pomi si f.multi lastari pe un delusor.Am constatat ca este f.greu de mers si am avut un regret in gindul meu ca sunt singura si daca sotul meu era cu mine, aveam o mina de ajutor.In acel moment am auzit o voce de barbat-doamna daca aveti nevoie de ajutor dati-mi mina sa va ajut.Am intins mina persoana m-a ajutat.Eu am realizat ca Universul mi-a raspuns la momentul potrivit.Noi trebuie sa fim cei care sa cerem din suflet o dorinta (pertinenta).
  Armonie si multa dragoste! MARIA.

  Răspunde
 3. Buna ziua. Fara nici cea mai mica intentie de a parea obraznica, ci pur si simplu pentru ca am incercat sa aplic cate ceva din cele scrise de dumneavoastra pe site, as dori sa va intreb un lucru. Ce functioneaza pana la urma: sa vizualizezi ceea ce-ti doresti ca sa atragi lucrul respectiv sau sa renunti la el pentru ca subit (sau mai putin subit) el sa se intample? Atunci cand renunti la ceva, nu renunti de tot? De ce as accepta un lucru sau o situatie pe/la care am renuntat sa mai sper?

  Multumesc. Toate cele bune.

  Răspunde
  • Dani, a pune intrebari nu inseamna a parea obraznica in perceptia mea. Apoi, iti sugerez sa inlocuiesti cuvantul incerc ( detalii aici ). Ceea ce functioneaza depinde de ce vrei sa se materializeze in viata ta. In unele cazuri e bine sa vizualizezi ce iti doresti, sa trimiti dorinta in Univers si apoi sa te detasezi. De asemenea iti sugerez ca atunci cand iti manifesti dorinta sa specifici ca aceasta este dorinta ta si accepti orice corectie divina care e spre binele tau cel mai inalt. Nu inteleg ultima intrebare, de aceea te rog sa o reformulezi mai specific. 🙂

   Răspunde
 4. Multumesc pentru rasuns.

  🙂 Am citit si articolul legat de cuvintele de evitat. Se pare ca nici pe acela nu-l aplic.

  Ultima intrebare e in acelasi context. Vizualizezi ce-ti doresti, trimiti dorinta spre univers si apoi te detasezi (partea asta am omis-o). Din punctul meu de vedere, detasare inseamna sa nu mai vreau lucrul acela, sa renunt la el.

  Si atunci, de ce l-as mai accepta daca vine dupa ce am renuntat la a-l mai vrea si a mai intreprinde actiuni in directia lui?

  Răspunde

Lasă un comentariu