Trăiești pe pilot automat, fără să fii cu adevărat prezent și conștient?

Este ușor să te pierzi în rutina zilnică, să te lași pradă preocupărilor și grijilor, fără să-ți dai seama că viața trece pe lângă tine, neobservată și neexperimentată. 

Trăind pe pilot automat, este ca și cum ai fi prezent fizic, doar că mintea ta este în altă parte. 

Astfel, încet, încet, te îndepărtezi de propria ta viață, trăind doar la suprafață, fără să simți profunzimea și plenitudinea pe care o poate oferi prezența autentică și conștientă.

Trăitul pe pilot automat, fără a fi prezent și conștient pe deplin, poate avea consecințe profunde asupra vieții tale. 

Te poți simți izolat și singur, chiar și în mijlocul mulțimii, deoarece nu te conectezi cu cei din jurul tău.

Poți avea probleme în relații, deoarece nu ești cu adevărat prezent în interacțiunile tale, ceea ce poate duce la lipsa de înțelegere și conexiune.

Ai putea să te simți stresat și epuizat, deoarece îți petreci mult timp și energie preocupându-te de trecut sau de viitor, în loc să te bucuri de momentul prezent.

Poți avea dificultăți în concentrare și în luarea deciziilor, deoarece mintea ta este mereu împrăștiată și agitată, nefiind ancorată în prezent.

În final, poți simți că viața ta trece pe lângă tine, neexperimentată și neîmplinită, deoarece nu ești cu adevărat prezent pentru a o trăi în toată splendoarea sa.

Dar există speranță! 

Poți începe să aduci mai multă prezență și conștiență în viața ta chiar acum. 

Poți începe prin a-ți oferi câteva momente pe zi pentru a te conecta cu propriul tău corp și respirație, să fii atent la simțurile tale și la ceea ce se întâmplă în jurul tău. 

Poți practica mindfulness și meditație pentru a-ți calma mintea și pentru a te aduce înapoi în prezent. 

Poți alege să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat în viața ta și să te bucuri de fiecare moment în mod conștient.

Doar de tine depinde să faci primul pas către o viață mai conștientă și mai prezentă. 

Și dacă simți să explorăm împreună tehnici și practici pentru a aduce mai multă prezență și conștiență în viața ta, te încurajez să vii la Live-ul Gratuit: Cum te antrenezi pentru A FI cât mai Prezent în viața ta, pe care îl voi susține pe Zoom, miercuri 21 februarie, ora RO 20:00.       

Pentru înscriere te rog să accesezi link-ul de mai jos 👇

https://marcelamantz71463.activehosted.com/f/125

Te aștept cu mare drag să vii alături de mine!

 

Marcela Mantz

Coach și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu