Ți s-a întâmplat și ție?

Încă de la început mărturisesc că deși scriu de mulți ani atât pe blog cât și pe Facebook, așa emoții nu am mai experimentat.

S- a întâmplat aseară, 14 februarie 2020.

Părea să fie o seară de vineri ca toate celelalte, în care înainte de a petrece timp cu soțul meu Adi, verific ultimele notificări de pe Facebook. La un moment dat, descopăr o altfel de notificare. 

M-am dus rapid să văd despre ce e vorba, și am avut parte de o MARE SURPRIZĂ de la Kiwi Agency.

DA, dragelor și dragilor membri ai acestei echipe minunate dacă citiți acest articol să știți că m-ați surprins în cel mai plăcut mod posibil.

Aproape că mi-a sărit inima din piept când am văzut pagina de abonare la webinarul despre IUBIREA de SINE. Deși am discutat foarte puțin pe mail cu Mihaela și i-am trimis câteva poze, pagina a ieșit cum nici în visele mele cele mai îndrăznețe nu mi-am imaginat.

Așa cum i-am și spus Mihaelei încă de când mi-a trimis brief- ul, parcă mi- ați citit gândurile. Acum pot să adaug că a fost mai mult de atât…ați înțeles atât de bine mesajul pe care mi-am propus să îl transmit, încât ați reușit atât în imagini cât și în cuvinte să îi dați o mult mai mare putere și energie.

Recunosc că sunt profund emoționată și îmi curg lacrimi de bucurie când scriu aceste rânduri. Lacrimi de BUCURIE și RECUNOȘTINȚĂ că Universul a făcut posibilă întâlnirea noastră și că mă înțelegeți așa de bine deși am petrecut doar câteva ore față în față cu câțiva dintre voi.

Am căutat mult astfel de oameni care nu numai că sunt niște profesioniști și își fac treaba foarte bine ci îi și simt ca pe niște prieteni foarte apropiați.

Am sperat că într- o zi îi voi întâlni și Universul mi-a materializat dorința aducând în viața mea Echipa Kiwi.

Prima persoană din echipă care m-a fascinat a fost Antonia Zarnescu. Eram la conferința de promovare a Școlii de Marketing Kiwi Pro și stăteam în dubii dacă să mă înscriu sau nu. Asta pentru că deja urmam 2 formări din zona mea de expertiză la care urma să dau și testări și efectiv nu mai aveam loc în agendă. 

Doar că Universul nu uitase de dorința mea de a- mi promova autentic și asumat serviciile și a lucrat prin acest înger pământean cum i-am mai spus printr-o postare pe Facebook. Mulțumesc Antonia că ai fost un așa bun mesager și prin modul în care m-ai ajutat necondiționat la acea conferință, m-ai determinat să spun DA Școlii Kiwi PRO.

De cum am intrat în grupul Facebook dedicat m-am simțit ca acasă și m-am împrietenit pe rând cu toată lumea. Știi sentimentul acela că ești acasă, așa mă simt eu de fiecare dată când interacționez cu acești oameni minunați.

După Antonia, a venit Doru Pelivan cu îndemnul lui binecunoscut de acum, GO, GO, GO și m-a scos din zona călduță în care stăteam de ceva vreme. Și bine mi-a făcut, căci așa am reușit să duc mesajul meu către o întreagă comunitate creând un grup Facebook și apoi dedicându-mă celor care au vrut mai mult decât ceea ce ofeream gratuit. 

Fără acest GO, GO, GO, aș fi dormit mult și bine și aș fi ratat șansa de a ajuta atât de multe persoane care abia așteptau o astfel de ghidare. Mulțumesc Doru.

A urmat Iosif Vidoni, care m-a cucerit cu tonul lui blând dintr-un comment la o postare în care împărtășeam cu tot grupul Kiwi PRO rezultatele obținute aplicând ceea ce învățam.

Iosif poate nici nu ți-ai dat seama cât de mult m-a ajutat commentul tău să conștientizez că învățasem mult mai multe lucruri decât specificasem eu în postare.

În plus de asta, atunci mi-a sărit în ochi numele lui Adi Ene, guru în Instagram, și am început să-l urmăresc cu mai multă atenție.

A urmat apoi interacțiunea cu Mihaela Ursu, într-o perioadă în care treceam prin ceva provocări cu niște implanturi dentare, și care a înțeles perfect de ce nu apărusem la orizont o perioada destul de mare.

Revenind la începutul acestui an 2020, chiar de ziua mamei mele, am fost la Timișoara la invitația lui Doru și așa am putut să-i cunosc puțin mai bine și pe ceilalți membri ai echipei. Și chiar sunt așa cum i-am perceput eu, discreți și profesioniști.

Alexandra Ianc mi-a zâmbit cald de fiecare dată când o priveam lucrând, Adi Ene m-a învățat rapid să fac ceva pe Instagram de mi-am și scăpat telefonul pe jos.

Sergiu Foca m-a impresionat cât de conștiincios nota ceea ce spuneam eu.

Doru, deși părea că face 10 lucruri deodată, a sintetizat la final în câteva cuvinte ceea ce discutasem.

Apoi m-a luat în primire Antonia și am definitivat pe partea de administare pagină.

Seara am avut ocazia să-l cunosc și pe Marius Negroiu și spre rușinea mea nici atunci nu mi-am dat seama ce rol important are în echipa. Am aflat asta abia acum 2 săptămâni, dintr- un story a lui Doru. 

Una peste alta, mie personal numărul 13, ziua de naștere a mamei mele Victoria,  mi-a adus întotdeauna noroc. Și așa s-a întâmplat și în ziua de 13 ianuarie 2020 când am discutat despre colaborarea cu Edu Kiwi.

Aseară s-au văzut primele roade a acelor semințe plantate la începutul anului.

Aseară, 14 februarie 2020, echipa Kiwi m-a surprins în cel mai bun și plăcut mod posibil.

Mulțumesc cu recunoștință oameni minunați din echipa Kiwi Agency pentru SURPRIZA atât de frumoasă făcută atât cu pagina webinarului cât și cu reclamele. 

Dacă am omis să menționez pe cineva, îmi cer scuze și sunt deschisă să fac upgrade la articol pe măsură ce îmi mai amintesc câte ceva sau poate îmi amintiți voi.

Revenind la întrebarea pe care am pus-o în titlu, și anume Ți s-a întâmplat și ție?, mi-ar plăcea să aflu dacă și tu cea/cel care ai avut răbdarea să citești până aici, ai trecut printr- o  astfel de experiență atât de plăcută și cum te-ai simțit.

Aștept cu mare interes comentariul tău, 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

PS pagina de abonare la care mă refer o poți admira și tu la linkul de mai jos. Și dacă rezonezi ceea ce urmează să prezint la webinar, te invit să te înscrii atât tu cât și prietenii tăi.

https://edukiwi.ro/marcelamantz/webinar/

 

Un comentariu la „Ți s-a întâmplat și ție?”

  1. Când îți dorești mult ceva și este spre binele tău cel mai inalt, Universul îți trimite persoanele potrivite pentru a se materializa dorința. Este minunat! Nu gasesc cuvinte potrivite pentru a descrie această stare. Mulțumesc cu recunoștință !

    Răspunde

Lasă un comentariu