Termeni si conditii

Bine ai venit pe www.armonieinsuflet.ro.

Daca continui sa navighezi si sa utilizezi acest site, esti de acord sa respecti si sa te conformezi cu termenii si conditiile de utilizare, care impreună cu politica noastră de confidentialitate guverneaza relația  www.armonieinsuflet.ro cu tine în legătură cu acest site web.

Termenul www.armonieinsuflet.ro  sau “noi” se refera la proprietarul site-ului. Termenul “tu” se refera la utilizatorul sau cititorul site-ului. Utilizarea acestui site web este supusa următoarelor conditii de utilizare.

Continutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informatiilor și utilizarii tale generale. Este posibil sa se schimbe fara notificare prealabila.

Nici noi, nici terte parti nu oferim nicio garantie cu privire la acuratetea, oportunitatea, performanta, caracterul complet sau adecvarea informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoasteti faptul ca astfel de informatii si materiale pot contine informatii inexacte si erori si excludem in mod expres raspunderea pentru astfel de inexactitati sau erori, in masura in care acest lucru este permis de lege.

Utilizarea oricaror informatii sau materiale de pe acest site este in totalitate pe propriul tau risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca toate produsele, serviciile sau informatiile disponibile prin intermediul acestui site indeplinesc cerintele tale specifice.

Acest site web conține materiale care sunt detinute sau licentiate de către noi. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la:  copy/content/ continut informatic, design, aspect, si grafica. Reproducerea este interzisa în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acesti termeni si conditii.

Toate marcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau licentiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

Utilizarea neautorizata a acestui site poate genera o cerere de despagubire si / sau sa fie o infractiune.

Din cand in cand, acest site poate include si link-uri catre alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a-ti oferi informatii suplimentare. Ele nu înseamna ca sustinem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru continutul site-ului (site-urilor) conectate.

Nu puteți crea un link către acest site de pe un alt site web sau document fara consimtamantul nostru scris, prealabil.

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach