Simțea că nu și-a trăit cu adevărat viața 😔

Ajunsă la vârsta de 55 de ani, Elena simțea că nu și-a trăit cu adevărat viața.

Ea era prinsă într-un labirint de gânduri și comportamente repetitive care îi diminuau bucuria de a trăi.

Decizia de a face terapie a venit ca un pas curajos pentru a depăși aceste blocaje personale care o afectau atât pe ea cât și relațiile cu cei dragi.

Și am început să explorăm împreună aspectele personalității ei care îi creau blocajele. 

Astfel a identificat una dintre părțile sale dominante, numită „Responsabila” care se simțea presată să aibă grijă de toți cei din jur și să fie perfectă în toate aspectele vieții sale. 

Această atitudine o copleșea și o făcea să se simtă epuizată și nefericită.

În timpul terapiei, „Responsabila” i-a dezvăluit că apăruse ca o reacție la presiunea din copilărie de a fi „copilul perfect” pentru a-și satisface părinții. 

Iar această presiune se răsfrângea acum în viața sa de adult.

Am ghidat- o cu protocolul ReGeneration să exploreze mai profund partea „Responsabila” și a putut să-și exprime compasiunea față de ea. 

Pe măsură ce terapia a avansat, „Responsabila” a înțeles că rolul său de a purta întreaga responsabilitate nu era sănătos și a început să elibereze poverile pe care le purta de atâta vreme. 

De asemenea „Responsabila” a descărcat și integrat de la Sursa încrederea în sine și abilitățile de comunicare și a ales să aibă un alt rol în sistemul intern al Elenei.

Rezultatele nu au întârziat să apară. 

Elena a făcut progrese semnificative în depășirea blocajelor personale și a învățat să-și stabilească limite sănătoase și să se concentreze asupra nevoilor și dorințelor personale. 

Ea a început să-și trăiască viața mai puțin bazată pe așteptările altora și mai mult în funcție de ceea ce își dorea cu adevărat. 

Această transformare a dus la creșterea fericirii, la o satisfacție personală mai mare și la îmbunătățirea relațiilor sale cu ceilalți.

Iată că metoda ReGeneration oferă oportunitatea de a explora, înțelege și vindeca părțile interioare care limitează potențialul cuiva, indiferent de vârstă. 

De altfel poți vedea cum se lucrează concret cu metoda ReGeneration la Seara de Terapie Gratuită de Grup de JOI 9 noiembrie, ora RO 19:30 de pe Zoom.

Pentru înscriere și mai multe informații, te rog să dai click pe link-ul 👇
https://www.armonieinsuflet.ro/seara-de-terapie-gratuita-de-grup/

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela MantzTerapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

 

Lasă un comentariu