Revelații și conștientizări profunde la Workshop- ul Online de Constelații ReGeneration

Ca să-ți faci o idee despre cât de profund se lucrează la Workshop- urile de Constelații  ReGeneration, împărtășesc cu tine azi una dintre aceste experiențe.

Persoana desemnată să își lucreze constelația nu mai găsea un echilibru între ce are de făcut în viața de zi cu zi și ce și-a propus să practice pentru sufletul ei.

De aceea timpul ei de somn se redusese mult, iar relațiile cu cei dragi nu mai erau tocmai armonioase.

Am sprijinit-o pas cu pas să ajungă la intenția cu care să-și lucreze constelația și în final a rămas:

Eu îmi dau voie mie să am claritate.

Am început constelația prin a alege o persoană care să o reprezinte pe ea și o altă persoană care să reprezinte intenția.

Ca și facilitator m-am lăsat ghidată de câmp și de ce experimenta persoana care reprezenta intenția.

Și intenția ne-a condus elegant către ceva la care nimeni nu se gândise.

După ce am scos în constelație reprezentanți pentru toate aspectele personalității care umbreau intenția, a ieșit la iveală cauza profundă.

Astfel persoana care își lucra constelația a descoperit că în spatele problematicii ei era de fapt o loialitate ascunsă față de mama ei și față de un copil nenăscut.

După ce am lucrat cu fiecare în parte, reprezentanta intenției a simțit calm, liniște și claritate. Ceea ce a arătat că constelația s-a încheiat.

Iată cum în mai puțin de 1 oră, persoana care și-a lucrat constelația a reușit să integreze aspecte care în altfel de terapii ar fi durat cel puțin câteva luni.

În urma acestor integrări, persoana a și simțit schimbări în relațiile cu cei dragi și nu numai.

Ai mai jos chiar cuvintele ei:

Mulțumesc cu profundă recunoștință și iubire pentru susținerea voastră și felul în care a lucrat și lucrează Câmpul pentru binele suprem al fiecăruia dintre noi!
Imediat după ieșirea din live am simțit schimbarea benefică în manifestarea evenimentelor din viața mea.
În primul rând în relația cu fiica mea care îmi lăsase mesaj să o sun când termin și vreo oră jumate mi-a povestit diverse.
La un moment dat am auzit-o spunând că vorbim aceeași limbă și am putea sta de vorbă până dimineață. Din fire mai reținută și distantă, simt că această deschidere a ei este ca urmare a constelației de aseară.
Pe parcursul zilei de azi, comunicarea cu soțul meu a decurs mult mai clară și concisă, iar vecinul de la parter care nu prea este comunicativ cu vecinii, m-a invitat să culeg caise din  copacul îngrijit de el.
Mă las surprinsă pe mai departe și accept cu recunoștință tot ce vine spre mine! Mulțumesc tuturor încă odată pentru tot!💓🤗🙏

Acum poate ai să crezi că doar persoana care și-a lucrat constelația a avut beneficii în urma workshopului.Ceea ce nu este adevărat! Toți cei care au participat s-au bucurat de energia vindecătoare a câmpului și au avut propriile revelații și conștientizări.

Și iată câteva dintre ele:

„La vârsta mea am avut multe experiențe mai mult sau mai puțin plăcute. Recunosc că trăirile, emoțiile și conștientizările avute în acest mediu nu au termen de comparație. Nimic nu este întâmplător.
În constelația mare am fost investită ca „intenție” având și eu nevoie de claritate în rezolvarea unei situații.
Când am avut senzația de greață și am simțit nevoia sa mă legăn, am conștientizat că e musai sa onorez și să ofer locul copiilor nenăscuți.
Mulțumesc Marcelei pentru ghidarea profesionistă și blândă ce o oferă, precum și grupului pentru energia de susținere.
Niciodată nu este târziu să ne cunoaștem pe Sine și să ne schimbăm așa cum e mai bine spre binele nostru Divin! Vă iubesc!❤️🥰
***
„Interesantă constelație, iar surprinzător pentru mine a fost cum un copil nenăscut, ascuns sau nevăzut blochează claritatea!
Acele ,,bare” ce se întrepătrund și blochează strălucirea sinelui (cel puțin așa a fost pentru mine)
Acum claritatea recăpătata mă aduce mai aproape de esența mea. „
***

„Energia grupului și modul în care Marcela a condus sesiunea de ieri mi-a adus câteva conștientizări foarte valoroase.

Am avut alături de doamna căreia i s-a făcut constelația în grupul mare aceleași trăiri, am plans, am integrat, am iertat și am cerut iertare de la copilul nenăscut.

Profund și puternic. Azi e liniște.”

***

„Aseară s-a creat un câmp care mi-a produs o trăire foarte profundă.

M-am regăsit în copilul nenăscut, pentru că și eu am fost un copil nedorit, fiind la un pas de a fi avortată.

Mai ales starea ei de la sfârșit, în care nu reușea să își găsească liniștea am regăsit- o în multe din trăirile mele când „mă doare suferința lumii”, un fel de suferință abstractă, fără un motiv anume ci doar pentru că există suferință în lume.”

***
„Eu personal, cu fiecare constelație la care particip, observ cum „răsfoiesc” filă cu filă prin povestea vieții mele.
Mi se pare de-a dreptul speechless de la o constelație la alta, câte conștientizări, câte aha-uri poți avea și câte ferestre se deschid pentru a conștientiza și a evolua. Sunt uimită și încântată de tot ceea ce se întâmplă acolo.
Eliberări peste eliberări, am plâns ” de m-am umflat”  🙈, vorba vine.
Foarte profundă! Încă nu conștientizez legătura dintre mine și acel copil, însă probabil că undeva există ceva de care eu nu știu. În momentul în care a spus intenția că se leagănă, mi-am amintit că atunci când eram mică, până pe la 8-9 ani, dacă nu mai bine, îmi plăcea să mă legăn, era un mod în care eu mă simțeam liniștită  și nu mă mai simțeam singură.
Din constelația mică am aflat că nu dau voie energiei mamei să vină către mine, ea curge, însă eu o blochez.
Las să se mai așeze lucrurile să văd cu ce mă mai surprinde Divinitatea.🙏
Mulțumesc cu recunoștință, Marcela, om frumos! ❤️ Ești extraordinară! Te prețuim !
***

Ideea este că atunci când participi la Constelațiile ReGeneration, te transformi indiferent că îți lucrezi tu propia constelație, că te alege altcineva să fii reprezentat în a lui, ori ești doar participant.

🌟Energia câmpului care se creează acolo lucrează pentru toată lumea.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, vino să ai propria ta experiență la Workshop-urile de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI

 

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

2 comentarii la „Revelații și conștientizări profunde la Workshop- ul Online de Constelații ReGeneration”

  1. Multumesc pentru aceasta descriere minunata si incurajatoare a Workshop-urilor de Constelatii ReGeneration. Acestea sunt o modalitate excelenta de a ne apropria claritate si de a profita de energia vindecatoare a campului. Felicitari pentru aceasta lucrare daruita universului!

    Răspunde

Lasă un comentariu