În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Rescrie la Nivel Energetic
Scenariul Vieții Tale

și Împacă-te cu Trecutul

Pachet de exerciții și tehnici meditative pentru vindecarea ta emoțională

Am câteva întrebări pentru tine...

🔴 Te-ai surprins în anumite momente comportându- te ciudat, ca și cum nu ai fi tu?

🔴 Au fost momente când ai izbucnit în plâns doar pentru că ai asistat la cearta altor persoane, fără să ai nici o implicație?

🔴 Ți s-a întâmplat să simți respingere față de o persoană sau față de cum se comporta doar pentru că numele ei îți amintea de cineva din trecutul tău care te-a supărat?

🔴 Au fost situații în care pe moment ai interpretat deformat ceea ce ți-au spus alte persoane și ai reacționat exagerat?

🔴 Ai observat că destul de des ești pe pilot automat, reacționând așa cum ți-ai promis să nu mai faci?

Dacă te-ai regăsit în oricare din situațiile de mai sus iată și explicația!

Ceea ce ai experimentat în trecut și nu ai acceptat cu adevărat
își pune amprenta pe ceea ce faci în prezent.

Este ca și cum cineva apasă pe un buton și tu începi să te manifești exact ca în trecut, fără să te poți controla. Sau începi să te simți ca și cum te-ar fi cuprins un vârtej de emoții negative care nu îți explici cum a apărut.

Energia experiențelor neplăcute este înmagazinată în câmpul tău energetic și în subconștientul tău și iese la iveală când nici nu te aștepți.

Sufletul tău a venit pe pământ cu anumite lecții de învățat. De aceea a adus cu el ceva recuzită: energii ale programelor moștenite de la strămoși, energii ale unor experiențe din vieți trecute.

În viață intrauterină, sufletul tău s-a hrănit cu energia emoțiilor din experiențele prin care a trecut mama ta și le-a preluat ca model.

Apoi te-ai născut și ai început să-ți creezi propriile experiențe, imitându-i pe cei care te-au îngrijit. Astfel ai preluat și integrat energii atât pozitive cât și negative fără să ai discernământ.

Pe măsură ce ai crescut te-ai programat atât la nivel comportamental cât și energetic să răspunzi într-un anumit fel la experiențele vieții.

Așa ți-ai creat Scenariul Vieții Tale.

Până nu începi să îți accepți trecutul indiferent de experiențele prin care ai trecut, emoțiile de vibrație joasă îți vor afecta prezentul când nici nu te aștepți.

Metaforic vorbind tu priveșți viața prin lentilele create de experiențele trecute, de gândurile și emoțiile pe care le-ai avut atunci. Astfel ai început să vezi realitatea prin ochii minții și nu a sufletului.

Până nu cureți aceste lentile vei continua să trăiești pe pilot automat fără să te bucuri cu adevărat de viață și fără să- ți valorifici întregul potențial.

Fiecare ființă adăpostește o esență creatoare care îi definește individualitatea, pe care o putem compara cu un diamant. În timp, lumina acestui diamant începe să fie eclipsată din cauza percepțiilor denaturate.

A sosit vremea să permiți acestui diamant să strălucească din nou, adică să depășești stadiul de victimă inconștientă a destinului și să devii observatorul propriei evoluții astfel încât să-ți poți gestiona stările de spirit.

După cum observi

împăcarea cu trecutul este o condiție esențială

ca să trăiești o viață împlinită

Până acum 15 ani nici eu nu am conștientizat importanța percepției asupra trecutului. Știam doar că trecutul e trecut și nu am cum să-l schimb.

Habar nu aveam că puteam să transform energia în care am stocat amintirile experiențelor trecute astfel încât să mi se releve lecțiile pe care sufletul a venit să le învețe în această viață.

De multe ori eram pe pilot automat și mă comportăm așa cum văzusem că fac alte persoane, fără să mă pot controla.

Repetam tiparele învățate inconștient în copilărie și pe lângă faptul că realizam mult mai târziu acest lucru, credeam că nici nu am ce face.

Când mă supăra cineva și mă trezeam că reacționez urât, de parcă nu eram eu, dădeam vina pe persoană respectivă că m-a provocat.

Când îmi aminteam ceva neplăcut din trecut, plângeam ce plângeam și apoi îmi găseam tot felul de lucruri de făcut ca să uit. Credeam că asta e soluția.

Așa am început să mă afund în muncă și am uitat de sufletul meu.

STRES - ARMONIE IN SUFLET

Până într-o zi când s-a rupt filmul și am cedat și fizic. 😩

La început am învinovățit pe toată lumea pentru epuizarea mea. A trecut ceva timp până să îmi asum stările și comportamentele din trecut și să conștientizez că mi- o făcusem cu mâna mea.

Atunci a fost greu să învăț să îmi accept trecutul, să curăț experiențele mai puțin plăcute de energiile de vibrație joasă. Doar că am înțeles că fără să mă împac cu trecutul, nu o să mă vindec cu adevărat.

E momentul şi pentru tine să decizi dacă vrei să înveți să te împaci cu trecutul tău prin rescrierea energetică a scenariul vieții tale, lucrând ghidată de mine.

Ce îți propun eu și care este soluția mea concretă?

Te invit să-ți fiu ghid în această călătorie pentru a face pace cu trecutul tău prin exerciții și tehnici meditative.

În acest program te voi conduce într-o călătorie de explorare și rescriere la nivel energetic a energiei în care sunt stocate amintirile în propria conștiință.

Astfel vei descoperi valurile puternice și invizibile de influență pozitivă sau negativă care îți dirijează viața. Deseori aceste valuri de influență determină dinamici ascunse, alcătuite din probleme nerezolvate, credințe, experiențe dureroase și circumstanțe neobișnuite, pe care nu le-ai înțeles pe deplin în trecut.

Ele sunt stocate în subconștient, ascunse de mintea conștientă, și îți influențează puternic percepția prezentă asupra lumii. De asemenea, ele sunt consolidate cu consecvență atunci când, în mod inconștient, atragi în viața ta situații și circumstanțe care le confirmă.

Prin rescrierea energiei elementelor din trecut care sunt responsabile pentru situația actuală pui capăt proiecțiilor aruncate asupra celorlalți. Poverile trecutului nu dau naștere doar unor nevoi care se manifestă sub forma așteptărilor. Ele sunt responsabile și de cristalizarea energiilor în sentimente de vibrație joasă.

Rescriindu-ți la nivel energetic amintirile ascunse, se va schimba percepția despre ceea ce crezi ca ești și devii cine ești cu adevărat. Cheia acestei transformări este să găsești pacea, să te reconectezi cu resursele tale interioare și să trăiești viața pe care ți-o dorești. Poți transforma realitatea existenței tale printr-o schimbare de optică.

Tehnicile sunt testate atât de mine personal cât și de alte persoane cu care am lucrat în cadrul ședințelor individuale și a grupurilor de meditație și rezultatele sunt super. Asta presupune să fii dispus/ă să lucrezi cu și pentru tine câte 1 oră în medie pe zi.

Cum se desfășoară

Ce lucrezi efectiv în fiecare Etapă

Etapa 1

👥 Exercițiu pentru ascultarea centrată în inimă

🎧 Meditația pentru activarea stării de observator și a baghetei magice - durata 22 min

Etapa 2

✍️ Exerciții zilnice de introspecție pentru explorarea relației cu mama

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic pentru perioada din pântecul mamei și a nașterii tale - durata 58 min

Etapa 3

✍️ Exerciții zilnice de introspecție pentru explorarea relației cu tata

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic pentru perioada până la 7 ani - durata 36 min

Etapa 4

✍️ Exerciții zilnice de introspecție pentru explorarea relației cu surorile/frații sau persoanele care ți-au fost ca soră/frate

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic pentru perioada până la 14 ani - durata 29 min

Etapa 5

✍️ Exerciții zilnice de introspecție pentru explorarea relației cu prietenii, rudele, profesorii

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic pentru perioada până la 18 ani - durata 29 min

Etapa 6

✍️ Exerciții zilnice de introspecție pentru explorarea relației cu partenerii, copiii, colegii de serviciu, colaboratorii

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic pentru perioada de la 18 ani până în prezent - durata 29 min

Etapa 7

✍️ Exerciții de introspecție pentru explorarea amintirilor neplăcute

🎧 Meditație de rescriere la nivel energetic a amintirilor neplăcute - durata 29 min

Toată perioada

😍 Recunoștința de dimineață

💗 Exercițiul de respirație miraculoasă pentru coerența inimii

😍 Recunoștința de seară

BONUS

Meditația de Iertare, Acceptare și Iubire

Despre Marcela Mantz

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ajuta și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai la final

dacă decizi acum să intri în program

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program

Testimoniale

Lucrez de ceva vreme cu mine aplicând diverse tehnici pentru regăsirea liniștii interioare și, pot să-ți spun cu mare bucurie că programul tău a dat cele mai bune rezultate.

În timpul programului am conștientizat că am mult mai multe amintiri neplăcute decât plăcute cu persoanele implicate în viața mea, că pentru o persoană foarte importantă pentru mine, chiar nu prea aveam amintiri, că e foarte important să trăiești în prezent și să fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă.

Încet, săptămână de săptămână, m-am simțit mult mai ușoară și am observat că anumite evenimente din trecut care somatizau la amintirea lor, nu mai au nici un efect asupra mea, căci am ajuns să le privesc de pe postul de observator și nu mă mai identific cu ele.

Acum, la sfârșitul programului mă simt alt om. Am scăpat de resentimente, frici, sentimente de vinovăție și mă simt foarte ușoară (parcă înconjurată de foarte multă lumina) și foarte liberă. Realitatea din jurul meu s-a schimbat și de asemenea relația mea cu persoanele din jurul meu s-a schimbat în bine. Pentru prima data de foarte multă vreme pot să spun că mă simt foarte specială
Minodora
Dragă Marcela, în primul rând îți mulțumesc cu iubire și recunoștință pentru tot.

Și acum când îți scriu, plâng. Toate meditațiile au scos la suprafață dureri foarte mari.

Mama m-a împovărat cu multe din durerile ei. Mi-a transmis ura față de bărbați , nu îmi dădea voie să fac ceva care ei i se părea rușinos. De asemenea, să stau într-o relație chiar dacă sufăr că așa a făcut și ea. Să urăsc bogații pentru că sunt răi și hoți și să mă simt vinovată dacă am bani și o duc bine, pentru că alții suferă și TREBUIE să-i ajut.

Și astea s-au manifestat în viața mea, chiar dacă eu la nivel de suflet, simțeam cu totul altceva. Am știut de copil că toți avem o lumina în noi , și că doar trebuie să o lăsăm să strălucească. Am mai făcut exerciții de iertare și de eliberare a părinților și a karmei și m-a surprins câtă durere este încă în mine. O iert pe ea, pe tata și pe toți ceilalți și mă iert și pe mine. Am înțeles că nici unul , la nivel de suflet, nu a vrut să mă rănească. Fie că lumina, iubirea și compasiunea să ne umple inimile !

Te iubesc dragă Marcela și îți sunt recunoscătoare ! Fii binecuvântată , iar viață ta să fie luminoasă și împlinită !
Aurelia
Întreg programul a fost pe lângă noutatea lui, un balsam pentru sufletul care trece în acesta viață prin multe situații mai greu gestionabile sau de care nu știi, dar în timp, te afectează.

Pe mine m-a ajutat enorm să-mi cuantific și să elimin niște ,,greutăți'' pe care le purtam cu mine și care îmi dădeau o stare de spirit nefirească; simțeam că parcă nu eram eu.

Toată această regăsire, nu ar fi fost posibilă fără ajutorul profesionist și plin de bunătate al Marcelei, căreia ii doresc din tot sufletul meu, să aibă parte de satisfacții în munca ei, de multă sănătate, de prosperitate, alături de minunată ei familie! Drum plin de lumină, suflet minunat!
dureri cap
Carmen

Hai să recapitulăm ce anume primești

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.