Cum am reușit să declansez un adevărat război interior

Fiecare dintre noi a coborât pe pământ să experimenteze lecțiile de viață pe care sufletul le-a ales atunci când era în energia cu cea mai înaltă vibrație, și anume energia iubirii necondiționate. În același timp, fiecare dintre noi are liberul arbitru ca în această viață să pună în practică ce a ales sufletul sau să refuze. Cam asta s-a întâmplat și la mine, în cea de-a două parte a poveștii pe care am început-o în articolul anterior –> Atașamentele nerezolvate te împiedică să evoluezi.

descărcare

Așa cum ți-am spus în articolul menționat mai sus, în momentul în care am aplicat pașii pe care ți i-am sugerat și ție, am avut acces la o altă perspectiva. Concret, a doua zi după ce medicul din Chișinău nu mi-a răspuns la telefon, am simțit să sun la clinica din București și să îmi fac o programare la Snejana, medicul care îmi făcea tratamentul de întreținere. Mare mi-a fost surpriză să aflu că mai era un singur loc liber, pentru că cineva anulase rezervarea și am conștientizat mai târziu că intervalul orar a fost aliniat cu timpul divin. O să înțelegi și tu despre ce e vorba, după ce o să citești toată povestea.

Mi se comunicase că după ce lucrarea veche va fi îndepărtată îmi sunt necesare mai multe implanturi și că această operațiune o face alt medic din cadrul clinicii și doar în acel interval orar, programul celor doi medici se suprapunea. Toate „coincidențele” (vezi articolul –> Despre coincidențe și părerea mea despre ele) îmi arătau clar că sunt aliniată cu planul meu divin, așa că am acceptat cu bucurie soluția propusă de DR. PALUŢĂ ALEXEI și am fost programată pentru primele implanturi peste 3 zile.

Procedura presupune ca anumite analize medicale să fie făcute cât mai aproape de data operațiunii. Așa că mi-am făcut setul de analize la urgență, chiar în dimineața zilei în care eram programată pentru implanturi și rezultatele erau în parametrii normali. Surpriza a venit în momentul în care asistenta medicului îmi făcea injecțiile cu anestezic în gingii: a țâșnit puroi. Infecția era prezentă în corpul meu și în același timp corpul cu „inteligența lui superioară” o incapsulase astfel încât să nu îmi afecteze și alte zone.

images (3)

Am trecut cu ușurință peste această constatare și a urmat un episod mai puțîn plăcut și pentru mine și pentru medici. 🙂 După implant mi s-au prescris antibiotice și probiotice. Chiar în momentul în care asistenta mi-a înmânat rețeta, am auzit acel glas timid al sufletului: „poți să te refaci fără antibiotice…reamintește-ți de inteligența corpului”.

Îmi asum faptul că am permis energiei fricii „de ce s-ar întâmpla dacă nu aș lua antibiotice” din conștiința colectivă să pătrundă in ființa mea și astfel m-am deconectat de esența divină din mine. Am început să iau antibioticele și corpul meu a ripostat „dând afară” la jumătate de oră tot, inclusiv antibioticul. Odată eliberat corpul de „perturbatorul extern=antibiotic”, glasul timid din interior a început să emită iar:

„poți să te refaci fără antibiotice…

reamintește-ți de inteligența corpului”.

Pentru că îmi coborâsem vibrația, „criticul” din mine a ieșit la suprafață și a apărut dialogul interior:

„e ușor de spus, dar cum aplic eu acest lucru și ce incredere să am că nu voi face o infecție dacă nu iau antibiotic? Medicul are studii de specialitate și știe mai bine ce am de făcut”.

Și am primit răspunsul imediat:

„Marcela, ce predici tu în ședințele și programele create de tine

despre inteligența corpului?”

Abia în momentul acela am conștientizat că nu eram pe vibrația mea naturală. Cu toate acestea am continuat să iau antibioticele. Corpul meu a ripostat în același fel și medicul a fost nevoit să adopte varianta injectabilă. Atunci s-a declanșat un adevărat „război interior” , adică în termeni NLP un conflict puternic între corpul meu și antibioticul injectabil care nu mai putea fi eliminat așa ușor. Primul impact: nu am mai putut să accesez energia vindecătoare de grup și cursanții din programul online Echilibru și Armonie, „m-au dat dispărută”. Două zile a durat acest război și până nu am negociat cu corpul meu fizic toate amănuntele am „suportat consecințele”.

images (5)Îmi asum că este o lecție pe care nu am fost dispusă să o învăț ( încrederea deplină în inteligența corpului) și astfel nu am trecut la următorul nivel de vibrație așa cum era în planul meu divin. Îmi asum și faptul că nu sunt pregătită nici acum să învăț această lecție în totalitate; poate până în luna mai când urmează să fac următoarele implanturi o voi învăța. Am cerut să fiu ghidată divin și să înțeleg clar pașîi pe care ii am de făcut ca și ființă umană ca să pun în practică ceea ce este spre binele meu cel mai înalt. Pentru că am învățat lecția „așteptărilor” și  a „detașării”, mă las surprinsă de ce se va întâmpla în viitor.

Pentru rezolvarea conflictelor interioare, te ajută exercițiul:Integrarea parților aflate în conflict. Poti descarca exercitiul de AICI.

Mulțumesc și sunt recunoscătoare că am reușit să mă reechilibrez și armonizez într-un timp destul de scurt și fac tot posibilul să învăț cu bucurie următoarele lecții.

Despre celelalte lecții pe care le-am învățat sau nu în 2015, poți citi în articolele următoare. 🙂

IMG_5794 - Copy

 

Cu drag,

Marcela

 

Te invit să scrii un comentariu în care să precizezi ce ai fi făcut tu dacă te aflai în situația mea și anume în postura de a lua sau nu antibioticele recomandate de medic. Mulțumesc anticipat pentru comentariul tău. Simt că mă va ajuta să învăț mai ușor această lecție.

Dacă ai prieteni pe care i-ar ajuta experiența mea, te rog să distribui articolul.

3 comentarii la „Cum am reușit să declansez un adevărat război interior”

  1. Buna dimineata, da sant deacord fara antibiotic, ele pe i parte sant bune si pe alta i ti afecteaza altceva,. Eu am patit cu colecistul, toti i mi dadeau medicamente, intr o zi m am hotărât, mi am ascultat interiorul si am zis gata. Am tinut un regim alimentar variat si totul a fost foarte bine.

    Răspunde
  2. Buna ziua!
    Eu am rezolvat infectia urinara cu argila comandata la Alba iulia (Mircea Bocan).Colesterolul l-am scazut cu branza tofu. Daca cititi „Mafia medicala” scrisa de dr. Ghislaine Lanctot, cred ca va ganditi foarte bine inainte de a lua un medicament sau a face un vaccin.

    Răspunde

Lasă un comentariu