Pachete de Tehnici
pentru
Armonie în Suflet

create de

Marcela Mantz

Terapeut, Consilier și Coach

Distribuie și prietenilor tăi pe Facebook

Dizarmonia în suflet apare
când te focusezi pe exterior și nu pe interior

Descoperirile fizicii cuantice au arătat că mintea umană e cea care face sa colapseze undele de energie și le transformă în particule, adică în materie. Gândul creator e cea mai puternică forță din Univers și Divinitatea ți-a dat puterea să materializezi realitatea care seamănă cel mai mult cu gândurile tale.

Celulele tale au inteligența lor și reacționează la gândurile și sentimentele tale.

S-a făcut și un experiment în Occident cu un eșantion de ADN recoltat de la o persoană și dus la 1000 de km distanță într-un laborator. Persoana în cauză a fost pusă să privească un film frumos, cu imagini minunate care stârneau bucurie. In același timp la 1000 de km distanță, masurătorile arătau cum spirala de ADN se relaxează. Când imaginile au fost schimbate cu un film de groază, ADN-ul a început brusc să se restrângă, contractându-se. Organismul uman reacționează pozitiv la vibrații înalte și negativ la vibrații joase.

Ca să te bucuri de sănătate, fă tot posibilul să accesezi vibrații cât mai înalte.

Cinci minute de suferință imobilizează pentru 5-6 ore celulele gardian ale sistemului imunitar și astfel organismul e lipsit de apărare; milioane de celule moarte, viruși și bacterii circulă libere prin organism și localizându-se undeva pot declanșa boala.

Cele mai bune medicamente iți sunt, de fapt, la îndemâna ta. Divinitatea ți-a dat deja totul.

Despre Marcela Mantz

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ajuta și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai la final

dacă practici Tehnicile

Cum procedezi pentru cumpărare

Apasă pe foto corespunzătoare fiecărui Pachet de Tehnici și vei fi condus către pagina de prezentare unde găsești ce conține exact pachetul ales de tine.

Adaugă produsul în coș și alege varianta de plată agreată de tine: cu cardul sau prin transfer bancar.

La scurt timp după confirmarea platii vei primi pe mail ce ai de făcut concret ca să accesezi tehnicile achitate.

Te rog să verifici inclusiv în SPAM și să salvezi adresa mea de mail - echipa@armonieinsuflet.ro - la favorite.

Așa te asiguri că primești în Inbox mailurile de la mine.

Recomandarea mea este să practici meditațiile cu atitudinea unui copil care ascultă o poveste. Important este doar să asculți vocea mea, fără să repeți și tu în gând ceea ce spun, și să- ți lași imaginația condusă de ghidarea mea.

Ca să te bucuri de cât mai multe beneficii, recomandarea mea este să asculți meditațiile la căști. Pe lângă faptul că vei auzi mai bine vocea mea care te ghidează, o să te ajute și melodiile de pe fundal care sunt vindecătoare.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.

Marcela Mantz

Terapeut, Consilier și Coach
pentru Armonie în Suflet