Primii pași în lucrul cu Zidul Inimii

😇 Recunoștința de dimineață și seară

Ca să nu consumi timp suplimentar, practică- le din mers.

Astfel folosești déjà un timp, care oricum trecea și mintea ta "zburda pe câmpii", pentru a te centra și sincroniza cu energia recunoștinței și a mulțumirii.

Dacă atunci când sună ceasul să te trezești, gândurile tale sunt de genul "iar trebuie să mă trezesc", "iar mă așteaptă o zi de munca"…energia pe care o hrănești este cea a nemulțumirii.

Amintește- ți că tu ești persoana care controlează cu ce energie îți începi ziua și această energie își pune amprenta pe experiențele pe care le vei atrage în timpul zilei.

Mulțumesc cu recunoștință că m-am trezit.

Mulțumesc cu recunoștință că pot vedea.

Mulțumesc cu recunoștință că pot auzi.

Mulțumesc cu recunoștință că pot simți.

Mulțumesc cu recunoștință că pot gândi.

Mulțumesc cu recunoștință pentru aerul pe care îl respir, mulțumesc cu recunoștință pentru că pot respira.

Mulțumesc cu recunoștință pentru corpul meu, mulțumesc cu recunoștință pentru funcționarea tuturor organelor interne, mușchilor, oaselor, țesuturilor, celulelor.

Mulțumesc cu recunoștință pentru soare, mulțumesc cu recunoștință pentru ciripitul păsărelelor, mulțumesc cu recunoștință pentru vânt, ploaie, ninsoare (ceeea ce vezi tu când te uiți pe geam).

Mulțumesc cu recunoștință pentru că pot merge, mulțumesc cu recunoștință că pot acționa.

Mulțumesc cu recunoștință pentru că mă pot spăla, mulțumesc cu recunoștință pentru apa care îmi curăță impuritățile corpului fizic.

Mulțumesc cu recunoștință pentru patul în care dorm, mulțumesc cu recunoștință pentru pernă, pentru lenjerie.

Mulțumesc cu recunoștință pentru somnul liniștit care îmi regenerează celulele.

Mulțumesc cu recunoștință pentru.......

Lasă-ți creativitatea să te inspire și adormi în această minunată energie de vibrație înaltă.

Dă-ți voie să deschizi "robinetul recunoștinței și mulțumirii" și chiar dacă la început jetul va fi subțirel, pe măsură ce practici se va revărsa în râuri, râuri în viața ta.

💚 Exercițiul de respirație miraculoasă

Practică- l minim 1 dată pe zi ca să-ți cultivi şi menții coerența inimii. Dacă îl poți face de 3 ori pe zi e și mai bine. Intervalul dintre exerciții e important să fie de minim 3 ore.

Se poate ca în timp ce practici exercițiul, să te mai surprinzi gândindu- te la altceva. E normal dacă până acum nu ai mai practicat chestii de genul ăsta. În acest caz doar adu atenția înapoi cu blândețe la respirație.

🧘 Meditația de conectare profundă cu câmpul inimii

Conectându- te mai profund cu câmpul energetic al inimii, te conectezi mai profund cu sufletul tău și înțelegi mesajele mai clar pentru că mintea este mai liniștită și mult mai prezentă.

Inima noastră produce un câmp magnetic măsurabil cu o dimensiune de minimum 30 de metri, care poate avea un efect de atracție sau de respingere. De fiecare dată când interacționăm cu alte persoane, acestea pătrund automat în câmpul energetic al inimii noastre și noi pătrundem în al lor.

Inima nu emite doar un câmp electromagnetic spre mediul exterior. Ea este totodată în strânsă legătură cu creierul prin intermediul canalelor nervoase.

Când sufletul este nevoit să aleagă o cale, inima transmite creierului și minții anumite semnale prin care îi sugerează să acționeze într-un anumit fel.

Practicând mai mult această meditație, vei avea o relație mai bună cu tine, acceptându- te ca întreg.

Apoi îi vei putea percepe pe ceilalți așa cum sunt ei cu adevărat la nivel de suflet. Ceea ce te va determina să îi accepți așa cum ne acceptă divinitatea pe fiecare dintre noi și să alegi să- ți petreci timpul doar cu cei cu care rezonezi.

Te îmbrățișez cu drag și să ai spor la tot ce îți propui.

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration