Pentru curățenia ta interioară

Curățenia interioară presupune să dizolvi sau eliberezi resentimentele, regretele, neiertările, atașamentele, etichetele, conștiente sau inconștiente.

Dacă rămân în continuare în structurile tale, aceste energii de vibrație joasă îți perturbă câmpul energetic, îți creează dezechilibre la nivel celular, și se localizează în corpul fizic ducând la îmbolnăviri.

Pe măsură ce eliberezi ceea ce te sabotează în evoluția ta, faci loc mai mult iubirii necondiționate, luminii hristice și altor emoții de vibrație înaltă. Astfel ajungi să trăiești într- o vibrație înaltă indiferent de circumstanțele externe și să binecuvântezi orice experiență.

Curățând fiecare ungher unde există frustrări, resentimente, neiertare, vinovăție, faci loc iertării, acceptării și trăiești plenar în prezent bucurându- te de ceea ce experimentezi.

✅  Când faci curățenie interioară, eliberezi gunoiul emoțional strâns în timp în urmă interacțiunii cu tine sau cu alte persoane. Acest gunoi emoțional este format din emoțiile înăbușite, captive pe care dacă nu le eliberezi îți vor afecta vitalitatea și sănătatea.

Și ca să înțelegi mai bine, fă o analogie cu gunoiul menajer. Dacă tot pui la coșul de gunoi resturile de mâncare și nu golești regulat coșul la ghenă, ce se va întâmpla?….

Probabil că deja ai început să simți un miros neplăcut și ți se creează o imagine deloc plăcută în care apar gândaci și muște.

Același lucru se întâmplă și cu gunoiul emoțional pe care nu îl eliberezi la timp. La nivel energetic “vei mirosi urât” și în corpul fizic vor apărea dureri și chiar boală.

🤩 Vestea bună este că există soluții să te eliberezi de aceste poveri emoționale chiar dacă a trecut ceva timp de când le-ai creat în mod conștient sau inconștient.

Una dintre ele este să lucrezi la purificarea și echilibrarea fiecărei chakre, astfel încât energia vitală să circule liber în corpul tău și să se împrospăteze clipă de clipă cu energia de la Pământ și Divinitate.

🌀Chakrele sunt centri energetici, sunt ca o serie de rotițe din energie și lumină care se rotesc și formează niște vârtejuri colorate.

Există 7 chakre principale sau centre de energie în corp, fiecare fiind în corespondență cu frecvența vibrațională de o anumită culoare din Univers, influențându-ne la nivel emoțional, spiritual și la nivelul stării de bine.

Atunci când chakrele sunt aliniate cu această curgere de energie universală, fiecare aspect al vieții devine armonios și plin de fericire.

Atunci când chakrele tale sunt în echilibru, îți recapeți sănătatea, iar pasiunea și dragostea de viață renasc.

Când cele 7 chakre sunt în echilibru, manifești cu mai mare ușurință încrederea, înțelepciunea, claritatea, puterea, speranța, iubirea, compasiunea, acceptarea, echilibrul emoțional și mental. Prin echilibrarea chakrelor accepți și îmbrățișezi toate aspectele ființei tale.

🌺  La fel ca și florile, chakrele pot fi deschise sau închise, pot să pălească sau să înflorească, în funcție de starea de conștiință din interiorul lor. Chakrele, sunt punți de legătură între diferite dimensiuni – în care activitatea unei dimensiuni, precum emoțiile sau gândirea, întră în conexiune cu o altă dimensiune precum corpul fizic. Totalitatea chakrelor noastre formează o coloană energetică prin care circulă energia vitală.

Chakra Rădăcină, primește energie direct de la pământ și trimite energie spre următoarea, Chakra Sacrală. Când energia trece prin Chakra Sacrală, următoarea chakră, Chakra Plexului Solar primește și ea energie și așa mai departe. Când energia ajunge la Chakra Coroană, intri în contact cu Universul și energia divină.

Prin Chakra Coroană te alimentezi cu lumina și iubire și ea coboară prin toate chakrele până la Chakra Rădăcina, împingând în Pământ reziduurile energetice pentru a fi reciclate.

Dacă chakrele sunt purificate și echilibrate, fluxul energetic este constant și fiecare celulă primește energia vitală care îi este necesară.

Chakrele pot fi subactive sau hiperactive. Chakrele pot fi, de asemenea, blocate, din cauza experiențelor din copilărie sau mai târziu în viață, lăsând urme în sistemul energetic.

Vestea bună este că toate dezechilibrele și blocajele chakrelor pot fi rezolvate practicând tehnici specifice.

 

Cu drag,

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

PS Dacă simți că acest articol le-ar putea fi de ajutor și prietenilor tăi, te încurajez să îl distribui.

2 comentarii la „Pentru curățenia ta interioară”

Lasă un comentariu