O nouă Renaștere la Constelațiile facilitate de mine

Azi împărtășesc cu tine o experiență cu totul aparte pe care am trăit-o atât eu ca și facilitator cât și cei care au participat la Tabăra de Constelații de la Bușteni.

Este vorba de constelația pe care i-am facilitat- o lui Iudit, pe care o admir pentru cât de mult se dedică lucrului cu ea, deși are 79 de ani.

Ea a reușit să se deschidă și să elibereze niște poveri grele și apăsătoare despre care nu mai vorbise cu nimeni.

Aș putea să-i spun un secret bine ascuns în profunzimea ființei sale de foarte mulți ani.

Adevărul este că lucrând cu Iudit de mai mult timp, intuiam că este ceva ce nu era pregătită să scoată la suprafață, pentru că de fiecare dată când abordam acel aspect din viața ei, ochii ei ori se închideau, ori îmi evitau privirea.

Având încredere că sistemul ei intern ne va conduce acolo la timp divin, nu i-am pus niciodată întrebări suplimentare despre acel aspect.

Și iată că momentul potrivit a fost în noiembrie anul acesta, în Tabăra de Constelații de la Bușteni.

Genial este cum a lucrat câmpul astfel încât Iudit să se pregătească pentru ceea ce urma să se întâmple în constelația ei.

Concret, ne pregăteam pentru constelații în grup de 3 persoane în care exploram dinamica din relația cu mama.

Am tot căutat variante ca să lucreze toată lumea și să ne încadrăm și în timpul pe care-l aveam la dispoziție și așa am decis să particip și eu la grupele mici.

Așa “am nimerit” să fiu în grup cu Iudit și cu încă o persoană.

Când a venit rândul meu să aleg reprezentanta mamei mele, am simțit să fie Iudit, iar cealaltă colegă să reprezinte resursa.

Iar la feedback, când Iudit îmi povestea cum s-a simțit, efectiv mi-au dat lacrimile pentru că reflecta cu mare exactitate povestea mamei mele.

Atât Iudit cât și eu, am fost profund impresionate și chiar ne-am îmbrățișat îndelung.

Apoi după ce am fost la masa de prânz și ne-am reîntors în sală să lucrăm constelații în grupul mare, Iudit a fost cea care a ieșit la tragerea la sorți să-i facilitez constelația.

Nu o să întru în detalii pentru că nu au trecut încă 40 de zile de când am facilitat constelația și nu vreau să perturb câmpul vindecător care continuă să lucreze. De asemenea țin foarte mult și la respectarea confidențialității problematicii persoanei căreia îi facilitez constelația.

O să-ți spun doar că a fost o altfel de constelație, despre care doar auzisem și citisem cum se facilitează. 

Până atunci nu mai experimentasem așa ceva și nici nu avusesem un model concret de lucru.

Dar am dat drumul la orice formă de control, deși pe toată durata constelației m-am simțit de parcă aș fi mers pe o sârmă foarte subțire.

Asta pentru că simțeam cum Dumnezeu mă ținea de mână, la propriu.

Și a fost super ce a reușit Iudit să scoată la suprafață, să elibereze și să primească o nouă renaștere, cum spune chiar ea AICI.

Mulțumesc Doamne pentru claritatea pe care am avut-o deși am lucrat pentru prima dată în acel mod.

Dar, experiența cu totul aparte a venit cu o surpriză și mai mare pentru mine.

Zilele trecute am conștientizat că constelația lui Iudit a fost și constelația mamei mele.

Aproximativ aceiași situație, doar că mama mea e cu 7 ani mai mare decât Iudit.

Curioasă fiind cum s-a deschis în câmp această oportunitate să pot să-i facilitez indirect constelația mamei, m-am dus în interior să explorez.

Și am găsit o parte mai tânără din mine care se ruga la Dumnezeu să-i dea puterea să-și sprijine mama să se vindece de suferința și durerea prin care a trecut fără să poată spune cuiva.

Nu mai lucrasem cu această parte, pentru că nu fusese momentul divin să iasă să o văd.

În schimb pentru că am lucrat și lucrez continuu pe eliberarea de dorința de control, securitate și aprobare, această parte era la momentul explorării împăcată cu ideea că dacă este spre binele suprem Dumnezeu va găsi o cale să mă ghideze să-mi sprijin mama.

Și iată că s-a întâmplat prin constelația pe care i-am facilitat-o lui Iudit, deși eu nu-mi aminteam ce mi-a povestit partea.

Iar prin acest lucru mi s-a confirmat încă o dată că noi co -creăm realitatea împreună cu Dumnezeu atât conștient cât și inconștient.

De asemenea mi s-a confirmat încă o dată și că atunci când lucrăm cu noi să facem cât mai multă lumină în interior, această lumină se propagă și către cei dragi nouă care sunt deschiși să o primească și să se vindece.

De aceea te încurajez și pe tine să lucrezi cu tine, chiar dacă aparent nu vezi încă transformări în viața ta.

Aceste transformări au loc de fapt întâi în plan subtil și ușor, ușor se vor propagă și în realitatea ta fizică.

Important este să-ți faci partea ta de treaba și apoi să-i permiți și lui Dumnezeu să-și facă partea lui de treaba.

Iar constelațiile scot la iveală problemele ascunse sau neglijate într-o familie sau relație.

Participând la constelații vei ajunge la înțelegerea mai profundă a conflictelor sau tensiunilor, la îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei tale, la o comunicare mai eficientă, la crearea unui mediu familial mai sănătos.

Și dacă tot am vorbit despre Iudit, iată ce a scris despre constelații într-un comentariu la o postare de-a mea.

“Confirm tot ce se întâmplă în constelații în cazurile când îți dai voie ție sa te vulnerabilizezi și astfel te poți elibera de traumele adânc ascunse în subconștient. 

Vorbesc ca o persoană care am participat în tabăra de la Bușteni din noiembrie anul acesta și care am experimentat live trăirile de eliberare a traumelor vechi. 

Colegii din tabără știu despre ce vorbesc, am trăit cu toții efectul câmpului de energie, care în mod miraculos a ajutat la multe eliberări de traume. 

Scriind acum retrăiesc cele întâmplate în tabără și chiar si după sosirea acasă au continuat eliberarile. 

Țin sa mulțumesc cu recunoștință Marcelei pentru îndrumarea profesionista cât și colegilor care au contribuit la experiențe unice!

Recunoștiință și iubire ție Marcela pentru felul cum m-ai ghidat cu bunătate, răbdare și profesionalism! Mulțumesc Universului ca te-am cunoscut și datorită ție am evoluat spiritual în ritmul meu caracteristic și spre binele meu suprem!”

Când a scris aceste rânduri, Iudit nu știa cât de mult m- a ajutat și ea pe mine și cât de recunoscătoare îi sunt pentru încrederea pe care mi-o acordă de câțiva ani să-i fiu ghid în evoluția ei.

Acum dacă ceea ce ai citit ți-a trezit curiozitatea, mai ai încă timp să te înscrii la ultimul workshop de constelații pe care îl facilitez anul acesta.

Workshop-ul va avea loc online, pe Zoom, Joi, 21 decembrie în intervalul orar RO 19:30 – 22:30 si vom lucra la Armonizarea Relației cu Tata. 

Găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI.

IMPORTANT!!! Dacă nu ai mai participat până acum la astfel de workshop-uri de constelații, te rog ca înainte de a te înscrie să citești cu mare atenție toate informațiile.

Iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, te încurajez să-mi scrii și îți răspund cu mare drag.

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu