Inima se hrăneşte prin Conexiune

Așa cum probabil intuiești deja, conexiunea se creează în relații.

Și când spun relații mă refer atât la relația cu propria ta persoană, cu Sinele tău, cât și la cea cu Divinitatea. Nu doar la relațiile cu ceilalți.

La nivelul cel mai profund, Inima se hrănește energetic prin cultivarea relației cu Divinitatea și cu ceea ce a creat.

Practicarea meditațiilor, a rugăciunilor, a recunoștinței pentru viață îți deschid Inima și totodată ți- o hrănesc cu energii elevate.

Și ca să-ți hrănești zilnic Inima, îți poți face propriul tău ritual cu care rezonezi.

De asemenea prin contemplarea minunățiilor naturii, a copacilor, florilor, a cerului, a fluturilor, te conectezi cu ceea ce a creat Divinitatea pentru bucuria sufletului tău și îți hrănești Inima.

Starea naturală a Inimii este cea de Bucurie și când tu îi oferi această energie prin conexiune, ea va funcționa din ce în ce mai bine.

Apoi, multe studii științifice au arătat că oamenii care sunt înconjurați de afecțiune, care dăruiesc sau primesc zilnic mângâieri și atenție, au mult mai puține probleme cu Inima decât ceilalți.

Dacă ești singur, poți adopta un mic animal de companie: o pisicuță sau un cățel care sigur vor ști să-ți răsplătească generozitatea, mângâierile și dragostea.

Nu fă economie de mângâieri, de îmbrățișări și săruturi pentru că nu degeaba a fost numită Inima responsabilă cu iubirea!

Cu siguranță rezonezi cu ceva din tot ce ți-am spus ca să-ți hrănești Inima prin Conexiune.

Mie de exemplu, îmi place mult să mă conectez cu natura și merg în parc aproape zilnic când îmi permite vremea de afară.

Pe lângă asta, mi-am creat de mulți ani un ritual de a practica zilnic meditații și Inima mea e fericită.

De altfel ți-am recomandat și ție câteva exerciții și tehnici ca să trăiești în armonie cu sufletul tău. 

Dacă nu le mai ai, accesează te rog linkul de mai jos și o să le primești gratuit din nou👇

https://marcelamantz71463.activehosted.com/f/101

Iar dacă simți că ești pregătit să lucrezi mult mai în profunzime, vino să ai propria ta experiență la Workshop-urile de Constelații Sistemice ReGeneration pe care le facilitez.

Găsești mai multe informații, mărturii ale participanților și te poți înscrie AICI.

 

Te îmbrățișez cu drag,

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

2 comentarii la „Inima se hrăneşte prin Conexiune”

  1. Am trait zile minunate,alaturi de nepoata mea draga in mijlocul naturii,in locuri deosebite,si vreau sa impartasesc acest sentiment din care inima mea inca se hraneste cu energii elevate.
    Chiar asa cum spui Marcela draga,cand m-am simtit inconjurata de afectiune,atentie si iubire, intregul meu corp a rezonat si cu mediul inconjorator.Unde intorceam privirea vedeam doar lucruri frumoase oferite de natura dar si facute de mana omului in acord cu frumusetea naturii.
    Am avut o stare fizica si psihica atat de buna si inima mea a trait o bucurie imensa si inca mai simte ecoul acelor zile magice oferite in dar de prezenta nepoatei mele.
    Multumesc inca o data pentru tot me m-ai invatat,exercitii,tehnici si multe lucruri folositoare.Alese binecuvantari mentor minunat.!

    Răspunde

Lasă un comentariu