Exerciții și tehnici meditative

ca să trăiești în armonie cu sufletul tău

Bine ai venit și mă bucur foarte mult că ai ales să trăiești în armonie cu sufletul tău.

Tehnicile din acest material te ajută să-ți duci gândurile și mintea la un nivel superior, percepând ce- ți transmite sufletul în situația respectivă.

Astfel o să-ți orientezi gândurile pe direcția trasată de suflet și vei folosi mintea așa cum e spre binele tău suprem.

😇 Recunoștința de dimineață și seară

Ca să nu consumi timp suplimentar, practică- le din mers.

Astfel folosești déjà un timp, care oricum trecea și mintea ta "zburda pe câmpii", pentru a te centra și sincroniza cu energia recunoștinței și a mulțumirii.

Dacă atunci când sună ceasul să te trezești, gândurile tale sunt de genul "iar trebuie să mă trezesc", "iar mă așteaptă o zi de munca"…energia pe care o hrănești este cea a nemulțumirii.

Amintește- ți că tu ești persoana care controlează cu ce energie îți începi ziua și această energie își pune amprenta pe experiențele pe care le vei atrage în timpul zilei.

Mulțumesc cu recunoștință că m-am trezit.

Mulțumesc cu recunoștință că pot vedea.

Mulțumesc cu recunoștință că pot auzi.

Mulțumesc cu recunoștință că pot simți.

Mulțumesc cu recunoștință că pot gândi.

Mulțumesc cu recunoștință pentru aerul pe care îl respir, mulțumesc cu recunoștință pentru că pot respira.

Mulțumesc cu recunoștință pentru corpul meu, mulțumesc cu recunoștință pentru funcționarea tuturor organelor interne, mușchilor, oaselor, țesuturilor, celulelor.

Mulțumesc cu recunoștință pentru soare, mulțumesc cu recunoștință pentru ciripitul păsărelelor, mulțumesc cu recunoștință pentru vânt, ploaie, ninsoare (ceeea ce vezi tu când te uiți pe geam).

Mulțumesc cu recunoștință pentru că pot merge, mulțumesc cu recunoștință că pot acționa.

Mulțumesc cu recunoștință pentru că mă pot spăla, mulțumesc cu recunoștință pentru apa care îmi curăță impuritățile corpului fizic.

Mulțumesc cu recunoștință pentru patul în care dorm, mulțumesc cu recunoștință pentru pernă, pentru lenjerie.

Mulțumesc cu recunoștință pentru somnul liniștit care îmi regenerează celulele.

Mulțumesc cu recunoștință pentru.......

Lasă-ți creativitatea să te inspire și adormi în această minunată energie de vibrație înaltă.

Dă-ți voie să deschizi "robinetul recunoștinței și mulțumirii" și chiar dacă la început jetul va fi subțirel, pe măsură ce practici se va revărsa în râuri, râuri în viața ta.

💚 Exercițiul de respirație miraculoasă

Practică- l minim 1 dată pe zi ca să-ți cultivi şi menții coerența inimii. Dacă îl poți face de 3 ori pe zi e și mai bine. Intervalul dintre exerciții e important să fie de minim 3 ore.

Se poate ca în timp ce practici exercițiul, să te mai surprinzi gândindu- te la altceva. E normal dacă până acum nu ai mai practicat chestii de genul ăsta. În acest caz doar adu atenția înapoi cu blândețe la respirație.

🧘 Meditația de conectare profundă cu câmpul inimii

Conectându- te mai profund cu câmpul energetic al inimii, te conectezi mai profund cu sufletul tău și înțelegi mesajele mai clar pentru că mintea este mai liniștită și mult mai prezentă.

Inima noastră produce un câmp magnetic măsurabil cu o dimensiune de minimum 30 de metri, care poate avea un efect de atracție sau de respingere. De fiecare dată când interacționăm cu alte persoane, acestea pătrund automat în câmpul energetic al inimii noastre și noi pătrundem în al lor.

Inima nu emite doar un câmp electromagnetic spre mediul exterior. Ea este totodată în strânsă legătură cu creierul prin intermediul canalelor nervoase.

Când sufletul este nevoit să aleagă o cale, inima transmite creierului și minții anumite semnale prin care îi sugerează să acționeze într-un anumit fel.

Practicând mai mult această meditație, vei avea o relație mai bună cu tine, acceptându- te ca întreg.

Apoi îi vei putea percepe pe ceilalți așa cum sunt ei cu adevărat la nivel de suflet. Ceea ce te va determina să îi accepți așa cum ne acceptă divinitatea pe fiecare dintre noi și să alegi să- ți petreci timpul doar cu cei cu care rezonezi.

🧘 Meditația de curățare și protecție energetică

Poate ți s-a întâmplat ca în anumite situații să simți dintr-odată că nu mai ai pic de vlagă, deși cu puțin timp înainte te simțeai foarte bine. Acest lucru se întâmplă pentru că pierzi din energia vitală de care corpul tău are nevoie pentru buna lui funcționare.

Acest deficit de energie vitală poate să apară datorită gândurilor sabotoare care îți generează emoții de vibrație joasă și implicit blocaje sau datorită faptului că te afli în compania unor persoane care inconștient iți "fură" din energia ta vitală.

Oricare ar fi nivelul energiei tale vitale, e important să ți- o protejezi. De aceea îți recomand ca înainte de a ieși din casă să-ți creezi un scut energetic protector practicând această meditație.

Oricare ar fi nivelul energiei tale vitale, e important să ți- o protejezi. De aceea îți recomand ca înainte de a ieși din casă să-ți creezi un scut energetic protector practicând această meditație.

Reține că așa cum îți hrănești corpul fizic zilnic, la fel este și cu sufletul.

Dacă nu îți acorzi timp pentru a- l hrăni cu energii de vibrație înaltă, vei ieși din banda de frecvență a sufletului și ori vei percepe eronat mesajele transmise, ori nu le vei percepe deloc.

Înțelepții spun că pentru a-ți îngriji sufletul, e important să aloci zilnic pentru meditații minim atâtea minute câți ani ai. De exemplu dacă ai 40 de ani, timpul zilnic pentru meditații este de 40 min.

Dacă îți dorești să faci schimbări, atunci dublează timpul alocat meditațiilor.

Sufletul nu urmează impulsurile minții.

Dacă alegi să mergi pe "mâna minții", până la urmă sufletul va găsi o cale să te lumineze și să te reîntorci la tine.

Mintea îți poate influența deciziile, starea emoțională și viața, în schimb nu- ți poate manipula sufletul. Prin capacitatea lui de a percepe și prelucra informațiile, sufletul deține o altă dimensiune a cunoașterii.

Sufletul și mintea "gândesc" uneori diferit:

Când liniștești mintea și percepi cu claritate mesajele sufletului,
vei conștientiza mult mai repede ce mai ai de vindecat sau de schimbat la tine.

Cu cât vei avea o relație mai bună cu tine și vei trăi în armonie cu sufletul tău, cu atât vei avea relații mai bune în toate domeniile vieții tale. Asta pentru că de fapt, lumea exterioară reflectă lumea interioară.

Cu cât vei avea o relație mai bună cu tine și vei trăi în armonie cu sufletul tău, cu atât vei avea relații mai bune în toate domeniile vieții tale. Asta pentru că de fapt, lumea exterioară reflectă lumea interioară.

Doar de tine depinde ce vei alege să practici și cât de conștiincios vei practica.

Eu te-am ajutat reamintindu- ți practicile ghidate de mine. Ce vei face cu aceste tehnici este doar responsabilitatea ta.

Te îmbrățișez cu drag și să ai spor la tot ce îți propui.

Marcela Mantz

Terapeut și Facilitator Constelații ReGeneration

Și pentru că ești aici, am și o surpriză pentru tine

Vrei să eliberezi din poverile trecutului practicând 10 meditații ghidate de mine?


Dacă da, ai pentru asta un Bonus Special

Ce primești concret de la mine

10 Meditații ghidate de mine

care te vor ajuta să accesezi treptat stări de conștiință mai extinse și să eliberezi din poverile trecutului.

Implementarea meditațiilor

voi implementa meditațiile special pentru tine și astfel vor avea un efect mult mai puternic.

Cont personal

pe platforma de cursuri Armonie în suflet, unde găsești meditațiile pe care le poți descărca în computer.