În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Detox emoțional, energetic și fizic
pentru corpul tău

Detoxul emoțional, energetic și fizic asigură înlăturarea cauzelor bolii şi, implicit, a simptomelor neplăcute
care compun suferința.

Principiul Hipocratic

"Eu sunt primul meu medic"

este călăuza înțeleaptă

daca îți dorești cu adevărat să fii sănătos.

Vindecarea unei boli și menținerea sănătății biologice depind de detoxul emoțional, energetic și fizic.

Prin stres, neodihnă, neconsum de lichide, alimente nesănătoase, neîncredere în sine şi necredinţă ai compromis apărarea naturală, lăsând organismul slăbit, de-a dreptul neajutorat, în confruntarea cu boala.

Maladia cronică este ultimul act al unei drame care a început cu ani în urmă şi se datorează unui stil de viaţă dezordonat, neconform cerinţelor sale de sănătate.

Atât boala cât şi sănătatea privesc întreaga fiinţă. Dacă ai avut puterea de a-ţi fi creat boala şi de a-ţi fi înmulţit suferinţa, a sosit momentul de a-ţi recrea starea de sănătate.

Crede cu tărie în capacitatea de redresare şi chiar de însănătoşire a spiritului atotcuprinzător.

Când faci lumină în minte, când aduci căldură în suflet şi când îi oferi trupului hrana pe care și-o doreşte, îți vei cultiva sănătatea. Nu există un proces anume de vindecare, însă există mai mult decât atât: înţelepciunea care ajută mecanismele intime ale fiinţei noastre să se reaşeze în buna lor matcă de normalitate.

Iti redobandesti sănătatea dacă respecţi legile divine privind gândirea, alimentaţia şi, în general, conduita de viaţă echilibrată. In felul acesta, organismul primeşte nutrienţii care-l ajută la dezintoxicarea, purificarea şi întremarea sa prin restabilirea echilibrelor metabolice.

Dacă nu te mai doare ceva anume nu înseamnă că ai scăpat definitiv de boală, că te-ai şi făcut sănătos. Însănătoșirea presupune ridicarea vibraţiilor de natura spirituală, încât ţesutul viu să intre în rezonanţă cu Energiile Creatoare, să atingă pragul de conştiinţă care permite comuniunea cu Divinitatea.

Punând în practică ceea ce-ți propun, îți vei ajuta corpul în plan emoțional, energetic și fizic să-şi regăsească echilibrul și armonia și te vei bucura de sănătate.

Conştientizarea necesităţii de a redobândi echilibrul metabolic, energetic şi psihosomatic este remediul fundamental în orice demers ce are drept ţintă sănătatea.

Egoismul, ranchiuna, invidia şi alte sentimente negative opresc accesul spre bolta de lumină. Când teama, frica, deznădejdea, suspiciunea, inconsecvenţa dispar, câştigi un mare aliat: încrederea în tine, în viaţă, în tot ceea ce reprezintă binele. Se stinge ura şi înfloreşte dragostea. Dispare ignoranţa şi înmugureşte înţelepciunea.

Detoxul emoțional, energetic și fizic asigură înlăturarea cauzelor bolii şi, implicit, a simptomelor neplăcute care compun suferința.

Ideea este ca TU să participi Ia propria vindecare, antrenând mintea şi sufletul, deopotrivă. Transformarea survine din interior.

Aceste practici te ajută să te adresezi cu blândeţe medicului dinlăuntru, căci de aici vine vindecarea. Să înveți a-i desluşi mesajele şi să te încrezi în virtuţile sale terapeutice.

Cine se lasă dominat de gânduri negative, de genul: "N-am timp!", "Nu pot!", "Oare?!" va fi un bolnav cronic, plătindu-şi ignoranţa cu bani mulţi, pe care-i va da îndoit în disperarea cu care aleargă după o iluzie de sănătate.

Dacă-ți dorești vindecarea, nu doar mascarea efectelor bolilor, ești în locul potrivit.

Aceste practici au în vedere însănătoşirea întregului organism. Gândește-te că bolile se instalează în timp, se cronicizează şi îşi amplifică forţa de şubrezire a sănătăţii.

Ce conține Pachetul de Tehnici

Materiale text în format pdf

➡Importanța și beneficiile Detoxului emoțional, energetic și fizic

➡Baia terapeutică pentru picioare și tot corpul

➡Metode simple de curățare în plan fizic:

Materiale audio în format mp3

🧘Meditația Fac Pace cu Corpul Meu - cu durata de 35 min

🧘Meditația de Sincronizare a Corpului fizic, energetic și emoțional cu Energia iubirii necondiționate - cu durata de 28 min

🧘Meditația de Curățare emoțională și energizare a Ficatului, Vezicii biliare și Ochilor - cu durata de 17 min

🧘Meditația de Curățare emoțională și energizare a Pancreasului, Splinei, Stomacului, Dinților și Limfei - cu durata de 18 min

🧘Meditația de Curățare emoțională și energizare a Rinichilor, Vezicii urinare, Sistemului nervos și Urechilor - cu durata de 21 min

🧘Meditația de Curățare emoțională și energizare a Plămânilor, Pielii, Oaselor și Articulațiilor și Nasului - cu durata de 20 min

🧘Meditația de Curățare emoțională și energizare a Sistemului Cardio-Vascular și a Limbii - cu durata de 18 min

BONUS

🧘Meditația Recalibrare a Corpului fizic, energetic și emoțional pentru Sănătate Radiantă -- cu durata de 22 min

Cum ai acces la Pachetul de Tehnici și cum practici

După confirmarea plății vei găsi materialele în contul tău de pe platforma de cursuri Armonie în suflet și vei primi pe mail cum să îl accesezi. 

Le poți practica de acolo, sau le poți descărca în computerul tău ca să nu depinzi de internet

Pentru practică ar fi ideal să faci concomitent atât Detoxul fizic cât și cel emoțional și energetic.

Alege metodele de detox fizic cu care simți că rezonezi acum. Apoi le poți testa pe toate în funcție de cum te simți confortabil.

Important este să începi procesul de detoxifiere și-o să vezi cât de bine o să-ți fie.

Dacă totuși simți că nu ești pregătit pentru Detoxul fizic, fă deocamdată doar Detoxul emoțional și energetic practicând zilnic fiecare Meditație Ghidată timp de 1 săptămână.

Starea de sănătate este o stare completă de bine din punct de vedere psihic, mental şi social, şi nu doar absenţa dure­rii. Sănătatea este moştenirea noastră, dreptul nostru. Ea este uniunea totală dintre minte, suflet şi trup şi este naturală.

Ca urmare, orice abor­dare în medicina preventivă şi în terapie, ar trebui să fie holistică, pentru că fiinţa umană este un întreg, compus din trup, suflet şi spirit, aflat în interacţiune cu Universul, Natura şi Semenii. Orice abordare parţială a omului şi a problemelor sale, neţinând seama de toate nivelurile fiinţei, riscă să nu producă efectele așteptate, să accentueze unele dezechilibre şi să ne îndepărteze tot mai mult de starea na­turală a omului, aceea de sănătate şi fericire.

Suntem creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. După ..chipul’' înseamnă că avem în noi toate puterile şi energii­le cosmice, inclusiv capacitatea de VINDECARE. Pentru ..asemănare"’ trebuie însă să lucrăm asupra noastră, cu asumarea responsabilităţii, cu răbdare. încredere şi perse­verenţă, pentru a risipi ignoranţa şi a ne aduce aminte că suntem fiinţe de lumină, capabile de miracole.

De ce este nevoie de detox?

Pentru că ne-am îndepărtat tot mai mult de natură şi de tot ce este natural, mediul nostru de viaţă este tot mai artificial, mân­căm alimente chimizate, fără gust, „moarte”, respirăm aer tot mai poluat, nu bem apa care trebuie şi în cantitatea care trebuie, trăim într-un stres permanent, alergăm continuu după bunuri materiale şi uităm de suflet şi spirit, ne miş­căm într-o mare de radiaţii electromagnetice.

Detoxul fizic şi psihic este o condiţie esenţială a VINDECĂRII, uneori fiind prima etapă necesară, alteori constituindu-se în chiar terapia propriu-zisă.

Prin acestea te apropii de starea ta natu­rală de A FI care este: sănătate, fericire şi bucurie.

Este foarte important să faci concomitent ambele faze ale dezintoxicării, pentru ca rezultatele să fie mai re­levante şi mai persistente, ducând în ultimă instanţă la vindecarea ta şi chiar la regăsirea sinelui.

„Sănătatea se merită, se câş­tigă şi se apără zi de zi prin metode pre­văzute de Natură şi nu prin medicină ” Hipocrate

Iată cele mai importante BENEFICII ale Detoxului

în plan psihic

Beneficii în plan fizic

Testimoniale

"o minte mult mai clară, sunt mai energic (exceptând unele zile) și sunt mult mai liniștit și mai împăcat cu mine însumi.
Preferatele mele sunt clismele și detoxifierea ficatului deoarece așa am constatat cele mai multe beneficii."
Sorin
"Beneficii mele sunt: articulații mai mobile, disconfortul din zona ficatului s-a diminuat, aciditatea de la stomac s-a diminuat, stările de iritare și/sau enervare au scăzut în intensitate, îmi recunosc parțial emoțiile și aplic exercițiul cu observarea si eliminarea lor. "
Rodica
"cu ajutorul ghidării tale și meditațiilor tale m-am vindecat de tromboză și am început de 2 luni să merg la sala de sport.
Am făcut analize săptămâna trecută și mi-au spus că nu mai am Tromboflebită. M-am vindecat fără tablete, cu meditațiile tale vindecătoare."
Petruța
"mă simt foarte bine, nu mai am probleme digestive, sunt atentă la ce mănânc.
Sunt muuuult mai calmă, îmi gestionez timpul cu folos și nu mai pun presiune pe mine.
Important este că m-am schimbat mult în bine și nu o spun doar eu ci și cei cu care conviețuiesc."
Gina

Despre Marcela Mantz

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ajuta și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Așa am descoperit beneficiile meditației, și am reușit să mă reconectez cu resursele interioare, cu înțelepciunea corpului de a se vindeca.

Trecem cu toții prin această perioadă în care mai "obligat-forțat" suntem provocați de Univers să ne redescoperim latura noastră spirituală. Să învățăm cum să auzim din nou Vocea Sufletului.

E momentul şi pentru tine să decizi dacă vrei să ne conectăm mai profund și să practici meditații noi într- un câmp energetic mult mai puternic.

CONTACT

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.