În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Deblochează- ți Energia Vitală
prin Purificarea și Echilibrarea Chakrelor

Călătorie Meditativă ghidată de Marcela Mantz

Terapeut, Consilier și Coach pentru Armonie iîn suflet

Distribuie și prietenilor tăi pe Facebook

Trăim într- o lume în continuă schimbare, TU ce alegi?

Se poate să te fi surprins măcar o dată având întrebări de genul

Care este motivul pentru care sunt aici?

Oare cum se face că mă simt gol și derutat, muncesc mult și am impresia că nu ajung nicăieri?

Când va însemna viața mea ceva pentru mine?

Ideea este că sunt întrebări normale, în această lume în continuă schimbare.

Vestea bună este că pentru fiecare întrebare există un răspuns.

Vestea și mai bună este că răspunsurile sunt în interiorul tău și abia așteaptă să le descoperi.

Vestea mai puțin bună este că ai de lucru cu tine ca să găsești răspunsurile.

Dacă nu îți aloci timp pentru tine, pentru introspecție, acest gen de întrebări te vor “măcina” și îți vor consuma din energia vitală, până le acorzi atenția necesară.

În ultima vreme noi ca și umanitate am început să trăim etapele unei schimbări mai profunde, proces total diferit de ceea ce am trăit până acum.

De aceea, mulți oameni au început “să se trezească” și să caute un scop, un sens și o împlinire mai mare în viața lor.

Trăim într- o lume a tehnologiei, suprasaturată de informații care promit tot felul de lucruri.

În fuga după împlinire, multe persoane sunt atrase de acest gen de promisiuni externe, care nu fac altceva dacât să le țină prinse în aceleași lupte și limitări din trecut.

Doar că împlinirea personală are loc când stabilești o legătură profundă cu sinele tău, când înveți să- ți accesezi puterea ce se află în interiorul tău.

Când ești dispus să privești în interior la cine ești cu adevărat, vei fi ghidat să găsești metode de descătușare a potențialului pentru a- ți manifesta visurile.

Cu cât mai mult te împotrivești schimbărilor, chiar dacă o faci inconștient, cu atât mai mult suferi. .

Împotrivirea apare datorită faptului că schimbările te provoacă să treci dincolo de lucrurile ce îți sunt familiare, ceea ce poate fi înfricoșător pentru mulți oameni.

Pe de altă parte, doar prin acceptarea schimbării, călăuzit fiind de inima și de intuiția ta, vei reuși să treci de la limitările actuale la o stare de expansiune, creștere și împliniri mai profunde.

Tu alegi și în același timp tu suporți consecințele fiecărei alegeri.

TU poți să îți recuperezi puterea personală...dacă decizi să lucrezi cu tine.

TU poți să renunți la limitările tale definite de frică și rușine...dacă decizi să lucrezi cu tine.

TU poți să îți materializezi visurile în mod clar și specific...dacă decizi să lucrezi cu tine.

Îți reamintesc că adevărata bogăție este dată de ceea ce sălășluiește în sufletul tău și te așteaptă să o descoperi.

Ce presupune această călătorie meditativă în care îți voi fi ghid?

Călătorie Meditativă pentru Purificarea și Echilibrarea Chakrelor durează 10 zile și o poți repeta de câte ori dorești. Ea cuprinde înregistrările a câte 3 tehnici pentru fiecare zi.

Exercițiile sunt în format video, iar prezentările și meditațiile sunt în format audio.

Conține înregistrările tuturor tehnicilor de mai jos. Vei găsi înregistrările în contul tău de pe platforma de cursuri Armonie în suflet și vei parcurge călătoria meditativă fără suportul meu.

BONUSURI

Cum decurge călătoria de 10 zile

La scurt timp după ce achiți vei primi pe mail confirmarea că ți-ai rezervat locul în această călătorie și cum poți accesa tehnicile. Te rog să verifici inclusiv în SPAM și să salvezi adresa mea de mail la favorite.


🔘Mailul conține linkul contului tău de pe platforma de cursuri unde găsești înregistrările fiecărei tehnici pe zile.

Recomandarea mea este să practici meditațiile cu atitudinea unui copil care ascultă o poveste. Important este doar să asculți vocea mea, fără să repeți și tu în gând ceea ce spun, și să- ți lași imaginația condusă de ghidarea mea.

La aceste meditații e important să stai în șezut, cu vârful capului orientat către cer, spatele drept, tălpile pe podea.

Ca să te bucuri de cât mai multe beneficii, recomandarea mea este să asculți meditațiile la căști. Pe lângă faptul că vei auzi mai bine vocea mea care te ghidează, o să te ajute și melodiile de pe fundal care sunt vindecătoare.

Cele mai importante BENEFICII pe care le ai la final

dacă practici meditațiile

Despre Marcela Mantz

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ajuta și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Așa am descoperit beneficiile meditației, și am reușit să mă reconectez cu resursele interioare, cu înțelepciunea corpului de a se vindeca.

Trecem cu toții prin această perioadă în care mai "obligat-forțat" suntem provocați de Univers să ne redescoperim latura noastră spirituală. Să învățăm cum să auzim din nou Vocea Sufletului.

De aceea te invit în această călătorie în care îți purifici chakrele, îți reactivezi energia vitală și te reconectezi la Energia Pământului și a Divinității, ca să te bucuri de mai multa vitalitate și sănătate.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.