Creează viitorul pe care îl dorești

Azi răspundeam la mailurile primite de la abonați referitor la Manifestare și Abundență și mi-am amintit povestea despre o statuie ce înfățișa un armăsar maiestuos cu copitele în aer, gata să se avânte în bătălie.

statuie maiestoasa

Oamenii s-au minunat de îndemânarea și talentul celui din mâinile căruia ieșise o asemenea operă de artă și au fost inspirați de pasiunea și dăruirea sculptorului. Era greu de imaginat că minunăția care o priveau, îmbinare de frumusețe și sălbăticie, fusese odată doar o simplă bucată de material fără formă.

Sculptorul a fost întrebat:

– Cum de ai putut crea o asemenea opera de artă având la îndemână doar un simplu ciocan și o daltă?

Răspunsul a venit imediat:

– Ei bine, totul a început de la o bucată mare de material. Am vizualizat rezultatul cu ochii minții

Apoi am început să îndepărtez bucățile ce nu corespundeau viziunii mele. La sfârșit, bucata de material a devenit armăsarul pe care mi-l imaginasem.

Ca și sculptorul, de câte ori începi un proiect, e important să îți creezi în minte imaginea finală a ceea ce îți dorești. E important să fii capabilă să vezi și să simți cât este de excelent, satisfăcător și eficient rezultatul proiectului tău. Atunci poți spera că ai tăria de a parcurge întreg drumul de la proiect la rezultat, „îndepărtând” ceea ce nu se potrivește cu imaginea finală și te distrage sau te împiedică să ajungi la rezultat.

Viitorul pe care ți-l poți imagina este, cel mai adesea, viitorul de care vei avea parte!

Un copil nu poate vedea nimic altceva în afară de ceea ce aude și vede ca pe o imagine. Și un arhitect, înainte de a desena pe foaie, vede casa cu ochii minții. Unii oameni au lăsat această abilitate să adoarmă, folosind-o doar atunci când visează. Vestea bună este că ea poate fi trezită din nou la viață.

Imaginea este limbajul subconștientului și a sufletului. Imaginea interioară definește cea mai mare parte din viața noastră. De fiecare dată când apare în conștiința ta o imagine sau o reprezentare însoțită de emoții puternice, subconștientul face ca această imagine să se materializeze.

De aceea e important să îți creezi o imagine clară a stării finale în toate domeniile vieții tale. Cu cât este mai clară imaginea , cu atât mai ușor se amestecă energia cu ceea ce s-a realizat. Cu cât imaginea rămâne mai mult și de mai multe ori pe ecranul spiritual, cu atât energia se răspândește. Identificarea cu starea finală dorită este și ea importantăadică să conștientizezi ce simți, cum te simți, cum te comporți.

Când vezi o asemenea imagine în fața ochilor minții și o păstrezi pentru câteva minute, înseamnă că deja s-a realizat la nivel spiritual. Acolo, schimbările materiale au nevoie de o cantitate corespunzătoare de energie. Dacă imaginea este reușită și a acumulat suficientă energie, atunci e important să fie „interiorizată”. Mai presus de tot ceea ce simți e sentimentul puternic al mulțumirii. Apoi eliberezi imaginea că să se poată manifesta.

Dacă ceea ce îți doreșți este spre binele tău suprem și al tuturor și poți mobiliza energie suficientă, atunci se va materializa. Eșți înconjurată de o mare inepuizabilă de energie, însă poți să miști doar atât cât ești pregătită. În timp ce îți mărești conștiința, îți poți mări cantitatea de energie folositoare ție.

Poți crește cantitatea de energie folositoare eliberând convingerile limitative pe care ți le-ai creat în mod conștient sau inconștient și accesând o frecvența cerebrală cât mai apropiată de frecvența sufletului.

În manifestare:

 • eficiența cuvântului vorbit este de 30-40%
 • eficiența vizualizării este 50%
 • eficiența undelor theta este 80-90%

Pentru a putea crea un viitor fără temerile din trecut, folosind starea theta, este esențial să înlături regretele, resentimentele și emoțiile incidentelor din trecut.

Ședințele de Manifestare și Abundență constau în stabilirea cât mai specifică a ceea ce îți doreșți într-un domeniu al vieții tale, descoperirea blocajelor care te împiedică să creezi viitorul pe care ți-l doreșți și manifestarea pentru materializare în plan fizic.

Conștientizează că poți să primești doar ceea ce poți percepe venind către sufletul tău. Nu primești nimic din ce vrei, ci doar din ceea ce eștiCreează viitorul pe care îl doreșți!

Îți doresc succes și tot ce e spre binele tău suprem să se împlinească.

Marcela

 

PS Dacă rezonezi cu articolul, ai butoanele de Like și Distribuie mai jos. De asemeni, aștept cu drag și comentariile tale.

19 comentarii la „Creează viitorul pe care îl dorești”

 1. Marcela,
  Mi-a placut articolul.Ma bucur ca pot invata de la tine despre energie, emotie, resentimente si armonie.Legatura dintre ele am descoperit-o citind articolul tau.Iti doresc succes in continuare si ,,armonie,, in tot ce faci.
  Sunt recunoscatoare universului ca te-am cunoscut.

  Răspunde
 2. Marcela, m-a emotionat ce ai spus tu aici.

  Ceea ce am invatat din acest articol este: „Nu primesti nimic din ce vrei, ci doar din ceea ce iti doresti.”

  Trebuie sa incep sa-mi doresc 🙂

  Răspunde
 3. Draga mea draga, ii sunt recunoscatoare Universului ca ai intrat in viata mea si ca esti un om atat de special, cum rar intalnesti ,articolele tale sunt o incantare si un balsam pentru sufletele noastre, intotdeauna,
  iti multumesc suflet frumos

  Răspunde
 4. Draga Marcela multumesc pentru toate informatiile pe care mi le trasmiti!E o adevarata placere si binecuvintare pentru sufletul meu ca te-am intilnit!

  Răspunde
 5. buna ziua! „viitorul care il doresti” si „minunatia care o priveau” sunt exprimari gresite [pe care!], iar urmatoarea e incorecta… matematic [suma procentelor depaseste 160]: „In manifestare:
  eficienta cuvantului vorbit este de 30-40%
  eficienta vizualizarii este 50%
  eficienta undelor theta este 80-90%”
  cu caldura,

  Răspunde
 6. Marcela, esti minunata si te felicit ptr. ceea ce esti.
  Iti multumesc ca am avut posibilitatea sa ma abonez la site-ul tau.
  Si nu uita „Iubeste-ti gandul!”

  Răspunde
 7. Adevarat ce spui tu Marcela. Trebuie sa ne dorim ceva cu adevarat ca sa avem.Sa multumim mereu in rugaciuni,pt ceea ce avem si pt.ceea ce nu avem,nu a sosit momentul,sau nu trebuie sa avem acel ceva dorit de noi.Este bine sa fim multumiti cu ceea ce avem astazi,miine nu se stie.
  Marcela esti divina ,stii sa patrunzi in sufletele noastre si doresc sa fii mereu asa! Lumina si bucurii in suflet pt.toti locuitorii acestui pamint!
  Pt.cei care sarbatoresc Sf.Sarbatorii DE INVIEREA DOMNULUI
  PASTE CU LUMINA IN SUFLET SI MULTA ARMONIE!

  Răspunde

Lasă un comentariu