În ultimii 13 ani am ajutat peste 5000 de persoane să-și redobândească echilibrul și armonia în viață prin terapie și coaching.

Deblochează- ți Energia Vitală
prin Purificarea și Echilibrarea Chakrelor

Călătorie Meditativă Pentru Curățenia Ta Interioară

ghidată de Marcela Mantz

2 variante de înscriere

Distribuie și prietenilor tăi pe Facebook

Ce presupune această călătorie meditativă în care îți voi fi ghid?

Călătorie Meditativă pentru Purificarea și Echilibrarea Chakrelor durează 10 zile și o poți repeta de câte ori dorești. Ea cuprinde înregistrările a câte 3 tehnici pentru fiecare zi.

Exercițiile sunt in format video, iar prezentările si meditațiile sunt in format audio.

VARIANTA BASIC

Conține doar înregistrările tuturor tehnicilor de mai jos. Vei primi linkurile pe mail și vei parcurge călătoria meditativă fără suportul meu.

VARIANTA STANDARD

Conține toate înregistrările de mai sus pentru cele 10 zile plus Acces Grup Privat Facebook de suport.

Vei primi pe mail atât linkurile înregistrărilor cât și linkul grupului privat facebook.

Accesul pe grup este nelimitat și te bucuri de suportul meu în scris la comentarii. De asemenea vei beneficia de energia de grup și vei învăța și din experiența celorlalte persoane.

BONUSURI

Cum decurge călătoria de 10 zile

La scurt timp după ce te înscrii vei primi pe mail confirmarea că ți-ai rezervat locul în această călătorie. Te rog să verifici inclusiv în SPAM și să salvezi adresa mea de mail la favorite.

Apoi, în funcție de varianta aleasă vei mai primi încă un mail care conține:

Varianta BASIC

🔘 linkurile unde poți să accesezi fiecare tehnică.

Varianta STANDARD

🔘linkurile unde poți să accesezi fiecare tehnică

🔘linkul Grupului Privat Facebook și ce ai de făcut ca să ți se accepte cererea de înscriere

Recomandarea mea este să practici meditațiile cu atitudinea unui copil care ascultă o poveste. Important este doar să asculți vocea mea, fără să repeți și tu în gând ceea ce spun, și să- ți lași imaginația condusă de ghidarea mea.

La aceste meditații e important să stai în șezut, cu vârful capului orientat către cer, spatele drept, tălpile pe podea.

Ca să te bucuri de cât mai multe beneficii, recomandarea mea este să asculți meditațiile la căști. Pe lângă faptul că vei auzi mai bine vocea mea care te ghidează, o să te ajute și melodiile de pe fundal care sunt vindecătoare.

Cele mai importante BENEFICII pe care le ai la final

dacă practici meditațiile

Despre Marcela Mantz

De peste 10 ani îmi dedic existența desăvârșirii minții și sufletului.

M-am ajutat pe mine și am ajutat câteva mii de persoane să-și (re)dobândească echilibrul și armonia în viață.

De profesie sunt terapeut, consilier și coach pentru dezvoltare personală și spirituală, sau mai specific Mind & Soul Harmony Coach.

Am pornit în această călătorie la finalul anului 2005, când în viața mea a intervenit un "punct de cotitură" și am avut de ales între sănătatea fizică și emoțională și cariera de atunci. Bineînțeles că am ales sănătatea și am început cu eliberarea emoțiilor stagnante și vindecarea trecutului, am continuat cu dobândirea echilibrului în toate domeniile vieții și apoi cu coaching pentru descoperirea adevăratei pasiuni și a misiunii personale.

In paralel cu transformarea mea, m-am și format să pot ajuta și alte persoane să parcurgă acest traseu.

Așa am descoperit beneficiile meditației, și am reușit să mă reconectez cu resursele interioare, cu înțelepciunea corpului de a se vindeca.

Trecem cu toții prin această perioadă în care mai "obligat-forțat" suntem provocați de Univers să ne redescoperim latura noastră spirituală. Să învățăm cum să auzim din nou Vocea Sufletului.

De aceea te invit în această călătorie în care îți purifici chakrele, îți reactivezi energia vitală și te reconectezi la Energia Pământului și a Divinității, ca să te bucuri de mai multa vitalitate și sănătate.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi și te ajut cu mare drag.