Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani

Probabil că și tu ai fost la concertele trupei Voltaj și ai fredonat alături de prieteni refrenul melodiei „Ca la 20 de ani”. 

fara griji

Tânăr vreau mereu să fiu

Să trăiesc așa cum știu

Ca la 20 de ani

Fără griji și fără bani

De cele mai multe ori la un concert sau când asculți muzică ești relaxat și frecvența undelor cerebrale este alfa sau theta (citește detalii aici). Astfel tot ceea ce repeți cu entuziasm pătrunde foarte ușor în subconștient.

Este și cazul clientei mele Dana care a venit la ședințe pentru că  „nimic nu mai merge” în viața ei. Am explorat împreună toate domeniile vieții și am constatat că la capitolul bani are cele mai mari probleme. Am ghidat-o  să călătorească pe linia timpului și subconștientul ei a scos la suprafață programele pe care și le implementase în mod inconștient.

În prima amintire, Dana avea doar 10 ani. Se întorsese de la școală și nu era nimeni acasă. Pentru că îi era foame, s-a repezit la frigider. A început să plângă instant pentru că frigiderul era gol. Și-a amintit vorbele mamei din seara trecută: ” mâine luăm salariul și eu și tata și o să facem cumpărături. Deocamdată ne descurcăm cu ce avem.” Frustrarea că nu avea ce mânca a determinat-o să își ia angajamentul că nu va lucra pentru un salariu ci își va dezvolta propria afacere. A repetat acest angajament de fiecare dată când își dorea ceva și parinții ei îi spuneau că nu sunt bani pentru „mofturile” ei. Și cum Universul răspunde întotdeauna dorințelor arzătoare, Dana și-a pus pe picioare propria afacere încă din vremea studenției.

– Afacerea mea era pe zi ce trece mai înfloritoare, îmi povestește ea. Îmi permiteam toate lucrurile la care visasem în copilărie. Nu înțeleg de ce la un moment dat lucrurile au început să se petreacă exact invers. Oare ce angajament mi-am mai luat fără să conștientizez?

Au urmat câteva momente de liniște după care a început să spună:

– Îmi vine să și râd. Nu înțeleg ce relevanță are această amintire. Sunt la concert cu prietenii mei, mă simt bine și cânt. Sunt versurile melodiei ” Ca la 20 de ani.” Chiar nu înțeleg. Cred că subconștientul meu îmi face o farsă. Și în continuare îmi apar multe imagini de la petreceri, imagini în care mă văd fredonând aceleași versuri.

Am rugat-o să verbalizeze exact ceea ce spune în scenele care îi apar. Surpriză! Era chiar refrenul pe care l-am redat mai sus. Nu a durat mult și Dana s-a dezmeticit.

– M-am programat singură să nu am bani. Cât de inconștiență am putut să fiu! ….

Au urmat cuvinte grele pe care nu vreau să le redau aici. Important este că Dana a înțeles ce s-a întâmplat. Am lucrat împreună pe iertare și pe schimbarea convingerilor limitative și lucrurile încep să se reașeze pentru ea.

Poate și tu ai transmis Universului această dorință fără să conștientizezi. Schimbă versurile. O variantă ar fi:

Tânăr vreau mereu să fiu

Să trăiesc așa cum știu

Ca la 20 de ani

Cu entuziasm și cu mulți bani 

Important e să găsești acele cuvinte care funcționează pentru tine.

griji

Nu lăsa convingerile, care îți îngrădesc abundența, să devină și mai puternice. Se poate întâmpla să construiești un zid de convingeri care să nu permită oportunităților să ajungă la tine. Extrage convingerea care este cea mai puternică, astfel zidul va începe să se prăbușească și tu vei vedea lumea cu alți ochi.

 

Viața ta este în totalitate dominată de sistemul convingerilor acumulate în timp. Acestea creează realitatea pe care o trăiești. Vrei să schimbi această realitate?  Dacă nu reușești singura, poți programa o ședință individuală sau te poți comanda  Tehnica cognitivă și Meditația tipar pentru schimbarea convingerilor limitative, AICI.

Am încredere că vei face cea mai bună alegere pentru tine.

 

Cu drag,

Marcela

 

PS Împărtășește cu prietenii tăi ceea ce ai conștientizat citind acest articol. Apasă pe butoanele de Like și Share de mai jos.

 

Lasă un comentariu