Blocaje care stau în calea succesului

regimul de urgenta

Fiecare dintre noi dorește să exprime ceea ce are mai bun în el însuși și uneori apar blocaje care stau în calea succesului. Fiecare aspiră la echilibru și armonie, la autenticitate. Cu toate acestea, ne petrecem timpul neglijând ceea ce e mai bun pentru noi. Tot amânăm această dorință pe mai târziu.Trăim blocați, ca și cum ceva sau cineva ne-ar împiedica să ne îndreptăm spre ideal. Crezând că trăim, ne dispersăm și uităm esențialul, starea noastră lăuntrică de bine. Funcționăm, uneori cot la cot cu fericirea, alteori cu durerea. Compensațiile ajung să ocupe locul unei împliniri autentice. De fiecare dată când căutăm compensații, practicăm, fără să fim prea conștienți, o formă de autosabotaj ce constă în negarea propriei puteri creatoare.

Acțiunile nocive sunt dorințe și comportamente  pe care vei continua să le repeți, chiar dacă ele te țin departe de la ceea ce îți dorești în viață. Ce determină dacă o acțiune este sănătoasă sau nu, este motivul pentru care o faci. Dacă obiectivele tale de succes sunt motivate de egoism sau teamă, va fi dificil pentru tine să găsești bucurie de durată și împlinirea în succes. Punând fundația unor  acțiuni sănătoase bazate pe obiective sănătoase și alegeri sănătoase îți trăiești viața în adevăr și iubire și , prin urmare, nu există o limită pentru succesul pe care-l poți obține și abundența pe care o poți atrage.

Stresul apare datorită convingerilor greșite care sunt înglobate în amintirile celulare. Când le înlocuiesti cu convingeri transformatoare, atunci vindeci lucrurile care îți  blochează succesul și prosperitatea în viață. De ce? Deoarece stresul îți consumă energia și te doboară și acest lucru te face să te gândești la orice, dintr-o perspectiva negativă. Cum poți atinge succesul atunci când nu poți gândi bine, nu ai nici o energie și vezi totul dintr-o perspectiva negativă?

308994_267435073303160_25729886_nAproape toate persoanele care vin la ședințe individuale au nevoie de o deprogramare și o reprogramare fundamentală înainte de a putea lucra la obiectivele de succes. Este și cazul lui Geo care a început cu aplicarea celor 6 pași din materialul pe care l-a primit la înscrierea în comunitatea Armonie în suflet: Cum să DEBLOCHEZI fluxul energetic al banilor și să te bucuri de abundență financiară. Mulțumesc Geo că ai acceptat să împărtășești din experiența ta cu cititorii site-ului. (pasajele cu litere inclinate mov sunt scrise de Geo)

„Am învățat să-i numesc “bani” nu “bănuți”, am învățat să-i tratez ca pe niște “oaspeți dragi”, să îi am aranjați în portofel, să îi primesc cu bucurie, să îi binecuvântez indiferent de cuantumul sumei încasate. Am învățat să fac plățile cu bucurie, cu discernământ, renunțând la a fi supărată când trebuia să achit rata casei, impozitul, facturile curente. Mi-am vindecat acea supărare pe care o simțeam când plăteam facturile și ratele, ajungând să înțeleg că e firesc să plătesc ceea ce consum și că plata impozitului pe venit să o fac cu plăcere tocmai pentru că, existând un impozit pe venit, există și venitul.”

Aplicând acești pași a conștientizat că are convingeri limitative care o împiedică să se bucure de succesul pe care și-l dorea și a ales să urmeze și programele online pentru prosperitate și relația cu banii.

Prima dată am optat pentru programul Reconectează-te cu prosperitatea. Meditațiile au fost plăcute și m-au ajutat să-mi corectez, la nivelul subconștientului,  o parte din convingerile limitative  ce le aveam despre prosperitate. Apoi am urmat și programul  Vindecă relația cu banii și devino un magnet pentru ei. Consider că este o continuare a primului program, dar într-o manieră mai accentuată. E ca și cum după ce am îndepărtat o parte din convingerile limitative de la suprafață, cu ajutorul acestui program am ajuns să le scot la iveală și să mi le vindec pe cele adânc îngropate, preluate de la părinți sau formate de-a lungul timpului.

În urma programului am devenit ordonată în efectuarea plăților. Am un caiet în care îmi notez atât încasările, cât și plățile. Astfel am reușit să individualizez anumite plăti efectuate pentru achiziționarea unor lucruri de care nu aveam absolută nevoie. Am reușit să reduc anumite cheltuieli. Am renunțat la cardurile de credit acoperindu-le și închizând conturile aferente, înțelegând că prin existența lor îmi creșteam nejustificat cheltuielile. Am învățat să  fac economii, iar din momentul în care am transmis Universului dorința de a economisi, acesta mi-a transmis și resursele să o pot îndeplini.

Am învățat să-mi ofer întâi mie și apoi membrilor familiei, fără să mă simt egoistă. Mi-am fixat luna “financiară” între 10 ale lunii în curs și 9 ale lunii următoare, întrucât pe 10 ale lunii soțul meu încasează salariului. Eu prestez o activitate liberală și încasările vin aleatoriu. Mi-am vindecat convingerea limitative că “banii vin când am nevoie”, dându-mi posibilitatea să-i încasez și când nu am nevoi, adică să vină și în surplus divin. De când mi-am schimbat modul de a gândi, banii vin în sume suficiente pentru a-mi acoperi cheltuielile lunare, dar și pentru a-mi îndeplini anumite dorințe.  

În fiecare lună am o listă “deschisă” în care îmi notez produsele  a căror necesitate de cumpărare a apărut în cursul lunii financiare (de ex. s-a terminat detergentul…sau se apropie de final..notez pentru a ști ce trebuie să cumpăr în luna următoare).

Am învățat să nu cheltui banii în ziua în care i-am încasat, să-i las să simtă energia mea, să simtă că i-am binecuvântat și că mă simt bucuroasă că i-am încasat.

Din fiecare sumă încasată , 10% dau deoparte. Încă nu am reușit în totalitate să nu mai apelez la acești 10%, dar mă străduiesc și știu că voi reuși doar să-i economisesc, nu să-i și folosesc. Îmi asum această nereușită, existând tocmai pentru că sunt pe cale să elimin toți pașii greșiți pe care încă ii fac în relația cu banii.

Am învățat să spun “nu” fetiței mele, care se obișnuise să nu-i refuz nimic. Și m-am simțit atât de ușoară când i-am spus nu, i-am explicat de ce , iar ea nu a putut decât să accepte situația. Nu m-am mai simțit vinovată că am spus “nu” unei cheltuieli inutile.

Am învățat să cumpăr lucruri de calitate pentru a  nu plăti mai mult cumpărând mai multe lucruri de calitate joasă. 

Am cumpărat și o pușculiță, ce nu poate fi deschisă, decât cu flexul, și toți membri familiei pun bani în ea. Transmițând și în acest mod Universului dorința de economisire  sunt convinsă că vibrația pe acest segment este destul de ridicată și banii necesari vin în familia mea.

Ușor, ușor, mă străduiesc să insuflu și copiilor acest comportament , fiind convinsă că le va fi util în viață.

Bineînțeles că în procesul de înlocuire a vechilor convingeri cu unele noi, apar și situații în care îți sunt „puse la încercare” răbdarea și încrederea că totul se întâmplă spre binele cel mai înalt, tocmai pentru a învăța lecțiile de viață restante.

Pe parcursul programului am fost pusă în situații extremeajungând să nu încasez  nimic, deși emiteam facturi și prestam munca ceea ce m-a ajutat să văd unde greșeam în relația cu banii.

A fost un  moment dificil, peste care am trecut, învățându-mi lecțiaLucram și pentru o firmă care nu-mi plătea la timp facturile, ajungând să aibă restante de 6000-7500 lei față de mine. Cu ajutorul programului și al ședințelor individuale cu  Marcela, am înțeles că nu-mi apreciam munca, astfel că asta transmiteam și colaboratorilor, care nu mă plăteau la timp, deși eu le prestasem activitatea. Ajunsesem  atrag în activitatea mea doar clienți care nu mă plăteau deși eu le prestam munca

După ce mi-am asumat responsabilitatea pentru acțiunile mele, mi-am iertat atitudinea și pe mine însămi pentru modul în care procedasem, și pe clienții cu ajutorul   cărora mi-am învățat lecțiasituația a început să schimbe

Lecțiile învățate au fost: 

 • lecția asumării responsabilității propriilor fapte, 
 • lecția respectării propriei munci, 
 • lecția iertării
 • lecția renunțării la a fi îndârjită
 • și lecția acceptării.

rabdarea

Stabilirea obiectivelor este o parte importantă a oricărui program de succes; cu toate acestea  motivul pentru care multe persoane nu reușesc este pentru că nu iau în considerare cea mai  importantă parte a stabilirii obiectivelor și anume dacă se bazează pe iubire, adevăr și sunt sub controlul lor. Răbdarea arată de multe ori, dacă obiectivele sunt potrivite sau nepotrivite.

Dacă un scop este nepotrivit apare furia, datorită nerăbdării. Un obiectiv potrivit pentru tine este unul care își are rădăcinile în adevăr și iubire. Un obiectiv nepotrivit este cel în care este înrădăcinat egoismul, teama și înșelăciunea. În cazul în care obiectivul tău este bazat pe adevăr și iubire și nu se întâmplă, nu ești furioasă pentru că totul a fost adevăr și iubire. Dacă ești furioasă că nu s-a materializat  este un obiectiv despre egoism, teamă sau înșelăciune.

Dacă erai cu adevărat focusată pe adevăr și iubire, nu te simțeai așa pentru rezultat, pentru că adevărul și iubirea nu sunt despre rezultate. Adevărul  și iubirea sunt despre proces. Este vorba despre a face ceea ce este onest, iubindu-te pe tine și pe cei din jur, nu despre rezultat. Oameni care au răbdare știu că atingerea unui obiectiv poate lua timp.

Mi-am propus să particip la concursul de admitere în magistratură cu dorința de a promova și să ajung să încasez  minim 8500 lei.  Pot să spun că mi s-au deschis “ușile” încasările au crescut de la lună, la lună.

Am avut 4 carduri de credit și le-am închis, ca urmare a încasărilor crescânde. Universul  simțind dorința mea de a face “curat”, mi-a făcut un cadou, întrucât am constatat că eram în eroare cu privire la durata unui credit, crezând că perioada de rambursare este până în 2016, deși în realitate era în iunie 2015 . Am luat decizia de a considera că am acea rată de achitat în continuare și de a economisi și acea suma.

 Așa am reușit să achit și să urmez un curs intensiv de pregătire pentru concursul de admitere în magistratură. Am învățat multe aspecte utile și pentru activitatea mea curentă, dar și pentru activitatea de magistrat. Am susținut concursul și nu am promovat. Sunt împăcată, pentru că știu că am făcut tot ce a ținut de mine în plan fizic pentru realizarea acestei dorințe.  

Motivul pentru care nu am promovat nu a fost lipsa studiului, ci faptul că nu am fost pregătită să primesc îndeplinirea acestei  dorințe. Activitatea mea liberală a luat avânt în timpul în care mă pregăteam pentru concurs și am constatat plăcerea cu care mi-o desfășuram. Mi-am redescoperit o veche “dragoste”…dreptul penal..astfel că am prins curaj și întru și în dosare penale.

Activitatea de avocat îmi dă posibilitatea să îmi fac propriul program, am o anumită libertate pe care nu o pot avea ca angajat. Și toate astea îmi plac. Pot să primesc o speță sau o pot refuza, sau o pot accepta în limitele impuse de mine. Pot să explic clientului care îi sunt șansele și astfel stresul este redus foarte mult. Fiind organizată, nu am probleme cu pierderea termenelor de depune a înscrisurilor. Este foarte posibil ca starea de siguranță pe care am început să o simt în această profesie să mă fi “sabotat” în îndeplinirea celeilalte dorințe.

Am convingerea că cele două dorințe ale mele s-au întrepătruns și am câștigat  din amandouă: experiență și creștere profesională. Activitatea mea curentă a mers foarte bine, putând să-mi achit cheltuielile lunare și  nu numai. Suma dorită de mine a fi încasată lunar a fost atinsă, în medie, în sensul că au fost luni în care am încasat cu 25%  mai mult și luni în care am încasat cu 15-20% mai puțin de cât mi-am propus.

Pacea nu o poți obține prin propria voință. Pacea este testul. Pacea indică dacă ai amintiri distructive sau sănătoase, sau ambele, cu privire la orice problema.  Opusul păcii este anxietatea, frica, sau îngrijorarea.  Adevăratul succes necesită 3 lucruri de fiecare dată:

1. să eliberezi rutină eșecurilor (la fel ca virușii de calculator, dar în interiorul persoanei).

succes images

2. să te reprogramezi (similar cu software-ul de calculator) pentru succes.

Pașii 1 și 2 trebuie să fie făcuți „automat” în conștient și subconștient. Ei nu pot fi făcuți de obicei prin puterea voinței. Atât 1 cât și 2 se axează pe starea internă, de unde vine succesul adevărat, nu pe așteptările externe, care produc eșecuri.

3. să suprapui un plan conștient, care este bazat pe „Legile Spirituale ale Naturii”, pe care nu le poți încălca și de care nu poți scăpa, cum nu poți sfida gravitația sărind după o clădire și scăpând cu bine.

Dacă ai realizat cu succes toate cele trei, succesul se întâmplă în teorie de fiecare dată. De fapt, tu tinzi să ai succes, pentru că  acum ești „programat pentru succes”. Succesul este o călătorie, mai degrabă decât un singur punct de destinație. Să te bucuri de călătorie face îmbarcarea în mai multe călătorii posibilă și atractivă. Îmbunătățirea stărilor interne este ca și cum ai avea un vehicul care va funcționa bine, indiferent de cum se schimbă mediul înconjurător, ceea ce se întâmplă inevitabil în viața de zi cu zi. Succesul este starea internă de iubire, bucurie, pace, bunătate, încredere.

„Deși mai sunt încă două luni din anul 2015, pot să afirm că a fost un an prosper pentru mine, un an în care mi-am achitat cheltuielile, mi-am susținut cele două fete cu pregătiri pentru examenul de capacitate, am mers într-un frumos concediu în țară, în Bucovina și în Ardeal, am cununat, am fost la mare, m-am ocupat și de mine permițându-mi să mă alint și am grijă de trupul și de sufletul meu.

Mi se spune că am șansa să-mi cresc veniturile tocmai pentru că sunt avocat, însă , vreau să subliniez că un avocat are clienți dacă aceștia vin la el.

Prin schimbarea modului de a gândi am reușit să deschid “ușile” pentru a fi căutată de clienții cărora să le pot rezolva problemele juridice și care să-mi respecte munca, plătindu-mă. Pot fi un avocat fără clienți sau un avocat cu clienți. Eu am ales să fiu un avocat cu clienți mulțumiți și buni platnici, într-un mod simplu:

 • acționând,
 • asumându-mi responsabilitatea,
 • acceptând,
 • iertând,
 • tratând totul cu calm,
 • eliminând din vocabular sintagma “nu știu”.

Și pentru că îmi doresc  devin cea mai bună variantă a mea am ales  urmez și programele lansate de curând : Spa pentru sufletul tău și Echilibru și Armonie.

Mă simt încrezătoare  și am convingerea că viața mea s-a schimbat ca urmare a parcurgerii acestor programe minunate, a îndrumării atente a minunatei Marcela , dar și a faptul că am urmat pașii cu perseverență. E deosebit să simt că cineva îmi veghează pașii, că mă îndrumă, că mă ghidează, că nu mă judecă. 

Marcela, îți mulțumesc și îți sunt recunoscătoare pentru ghidare și îndrumare !”

Este important să ai o orientare de succes pentru a fi de succes. Adesea eșecurile anterioare sau neatingerea succesului sunt mai puternice decât convingerile tale în posibilitatea de a avea succes. Încrederea în tine și în abilitățile tale de a atinge obiectivele și visurile tale sunt componente importante ale succesului.

Dacă vrei să trezești intreaga omenire,

atunci trezește-te tu pe de-a-ntregul.

Dacă vrei să elimini suferința din lume,

atunci elimină tot ce este întunecat și negativ în tine.

Cu adevărat, cel mai mare dar pe care îl ai de oferit

este propria ta transformare.

Lao Tzu

Este important să privești experiențele tale din trecut ca educația necesară pentru succesul tău de astăzi. Dacă faci asta, vei renunța cu ușurință la vină, regret și neacceptare.  Învățarea lecțiilor din trecut întăresc și sprijină următorii tăi pași pe drumul succesului, un drum care continuă până la ultima respirație fizică. Dacă nu vei utiliza în mod eficient experiențele pe care le-ai avut, vei aduce din trecutul tău un bagaj nefericit, împiedicându-te pe tine însuți, pierzându-ți toată energia și reducându- ți șansele de a avea succes. Alegerea îți aparține întotdeauna.

 

Cu drag,

Marcela

 

Te invit să scrii la comentarii dacă ai conștientizat care sunt blocajele care au stat sau stau în calea succesului tău și cum le-ai rezolvat. Dacă ai prieteni pe care acest articol îi poate ajuta, te rog să îl distribui.

2 comentarii la „Blocaje care stau în calea succesului”

 1. Foarte interesanta povestea in care Geo isi regaseste Calea – sprijinita fiind de tine personal!
  Intr-adevar, programele tale sunt necesare in regasirea Sinelui, in cresterea Cunoasterii si Respectului de Sine si in reconstructia Vietii! Ai foarte multe de transmis si pentru aceasta iti multumesc si-ti sunt recunoscator!
  Dezvoltarea, ridicarea Nivelului de Constiinta se reflecta atat in blocarea unor „programe” daunatoare (generate de lipsa Acceptarii, a regretelor nejustificate,…) cat si (mai ales) in instituirea unei Stari de liniste si siguranta, a unui Echilibru interior generat de Cunoastere si Acceptare si a promovarii Iubirii neconditionate!Iar toate acestea contribuie la aparitia unor Schimbari frumoase in Viata fiecarui participant! Eu sunt mai tolerant, mai relaxat, mai linistit si sunt pe cale de a schimba ceea ce trebuie schimbat! Simt aceasta si-ti multumesc!

  Felicitari sincere, Marcela! Multumesc pentru frumosul Sprijin si minunata Invatatura!
  Cu drag, Petre

  Răspunde

Lasă un comentariu