5 greșeli pe care le poți face atunci când vrei să fii prezent ‼️

Poate că îți propui să fii prezent, să te bucuri de fiecare clipă, dar te surprinzi căzând în aceleași capcane și greșeli, care te împiedică să trăiești cu adevărat în prezent.

De aceea îți prezint 5 greșeli pe care le poți face atunci când vrei să fii prezent, doar că întâmpini dificultăți:

Ruminarea trecutului: Te surprinzi mereu învârtindu-te în cerc în amintiri și regrete din trecut, ceea ce îți distruge prezentul și îți îngreunează capacitatea de a trăi în momentul actual.

Îngrijorarea excesivă despre viitor: Mintea ta este mereu preocupată de ce va fi și de ce ar putea să se întâmple, ceea ce te împiedică să te bucuri de momentul prezent și să trăiești în această clipă.

Auto-critică și auto-judecată: Te critici și te judeci aspru pentru momentele în care nu reușești să fii prezent, alimentând un cerc vicios de stres și anxietate care te îndepărtează și mai mult de starea de prezență autentică

Agățatul de control: Încerci să controlezi totul în jurul tău, inclusiv experiențele și sentimentele tale, ceea ce te împiedică să te deschizi și să te conectezi cu momentul actual și cu ceilalți.

Neglijarea nevoilor personale: În încercarea de a fi prezent, poți neglija propriile tale nevoi și limite, forțându-te să rămâi în situații sau relații care îți depășesc confortul, ceea ce te poate epuiza și suprasolicita și mai mult.

Dar nu trebuie să rămâi prins în acest ciclu nesfârșit de neconștiență și nemulțumire. 

Există soluții și strategii pe care le poți folosi pentru a te antrena în a fi cât mai prezent și conștient în viața ta. 

Dacă ești hotărât să începi să trăiești mai prezent și mai conștient în viața ta, te invit să te înscrii la Live-ul Gratuit: 

Cum te antrenezi pentru A FI cât mai Prezent în viața ta

pe care îl voi ține miercuri, 21 februarie, ora RO 20:00 pe Zoom.

Atunci vom explora împreună tehnici și strategii pentru a-ți aduce mai multă prezență și conștiență în fiecare aspect al vieții tale. 

Pentru înscriere te rog să accesezi link-ul de mai jos 👇

https://marcelamantz71463.activehosted.com/f/125

Te aștept cu mare drag să vii alături de mine!

 

Marcela Mantz

Coach și Facilitator Constelații ReGeneration

Lasă un comentariu