Inelul Gastric Virtual - Jurnal săptămâna 5 și 6

Marcela Mantz

Nu ceea ce mâncăm, ci ceea ce digeram ne face puternici;
nu ceea ce câștigăm, ci ceea ce economisim ne face bogați;
nu ceea ce citim, ci ceea ce ne amintim ne face înțelepți;
nu ceea ce profesăm, ci ceea ce practicăm ne face integri.
Francis Bacon

Numele meu este Marcela Mantz și așa cum ți-am promis te țin la curent cu modul în care decurge pentru mine personal programul Inelul Gastric Virtual.

După cum ai aflat din jurnalele anterioare (săptămâna 1, săptămâna 2, săptămâna 3 si 4), in urma discuției cu o persoană aflată pe lista de așteptare să urmeze programul Inelul Gastric Virtual, am hotărât să experimentez tehnica din perspectiva "Gică-contra". Adică, nu am reluat nimic din ce am făcut la curs și am aplicat doar ce mi-am amintit și aveam chef să fac. Experimentul făcut de mine arată că tehnica Inelul Gastric Virtual este atat de puternică , că cel puțin în prima și a doua săptămana functionează perfect și în cazul în care ești "Gică-contra".

Așa cum ți-am spus la sfârșitul săptămânii a doua, mi-am luat timp cu mine și am observat că eficiența inelului implementat la curs a scăzut cu 50% față de cum lucra în primele zile de la instalare. De aceea, am hotărât să întrerup experimentul de "Gică-contra" și să implementez ceea ce am învățat la formarea în Inelul Gastric Virtual, respectând pas cu pas metoda. În săptămâna 3 și 4, "m-am trezit" cu ajutorul apei călduțe cu lămâie, am băut cafea doar rareori și orele de masă s-au reglat de la sine conform ritmului natural al organelor. Ceea ce mă nemulțumea era faptul că alegeam să mănânc și mâncăruri mai puțin sănătoase (pizza, kfc, etc.) cu toate că îmi făcusem implementarea să aleg acele alimente care să îmi hrănească celulele cu nutrienți și nu să îmi transforme corpul în coș de gunoi.

Și minunea s-a produs în săptămânile 5 și 6....când am început să descifrez corect mesajele transmise de corpul meu. Astfel "am poftit" doar la pește, legume și multă lămâie. Natural, fără nici un efort din partea mea.

Subconștientul a primit implementarea de a mânca sănătos încă de când am făcut-o și cu toate acestea am constatat că o parte din mine s-a opus o perioadă să o pun și în practică. Faptul că într-un interval de 2 săptămâni "partea rebelă" din mine a cedat de la sine, arată că Inelul Gastric Virtual face transformări profunde.

Referitor la porțiile de mâncare, sunt în continuare reduse cu 50 -60% față de cât mâncam înainte, deci transformările se și păstrează în timp. Mai mult de atât, acest obicei s-a propagat și la soțul meu căruia nu i-am implementat Inelul Gastric Virtual. Și mai surprinzător este faptul că eliberează kilogramele în exces în același ritm cu mine. După cum observi, beneficiile implementării Inelului Gastric Virtual se propagă inclusiv în familie. Și nu numai; ai mai jos comentariul lăsat de o persoană care urmărește jurnalele, comentariu pe care îl poți vedea și aici.

Referitor la rezultatele mele din săptămânile 5 si 6, exprimate in cifre:

am mai eliberat 700 grame.

si dimensiunea taliei s-a mai redus cu 1 cm.

Recapitulând, la șase săptămâni de la implementarea Inelului Gastric Virtual-din care 2 săptămâni am fost Gică-contra:

am eliberat 5,1 kg

și talia s-a redus cu 4 cm.

După cum observi, corpul se remodelează foarte frumos și am dobândit obiceiuri noi în alegerea alimentelor și orelor de masă. Totul vine natural, de la sine, fără să îmi apară frustrări sau stări neplăcute că nu pot mânca anumite alimente.

In concluzie

In concluzie

Referitor la celelate persoane care au început Inelul Gastric Virtual, rezultatele sunt in funcție de gradul in care si-au asumat acest proces. Unele persoane au rezultate mai bune decât media din studiile clinice, altele sunt sub medie. Diferențierea a făcut-o respectarea sau nerespectarea unor lucruri în aparență minore, dar care influențează destul de mult rezultatul final.

De exemplu, modul în care este consumată apa. Observi că am scris consumată și nu băută. Pentru că atunci când bei apa există riscul să-ți "inunzi" celulele și să obții fix efectul invers, adică creșterea în greutate. Am făcut personal un experiment în care:

 • am băut 500 ml de apă doar când mi-a fost sete, aproape pe nerăsuflate
 • am "mâncat" 500ml  de apă, adică am plimbat prin gură de mai multe ori fiecare înghițitură de apă timp de 30 minute

În ambele situații m-am cântărit înainte și după jumătate de oră. În prima situație când am "dat apa pe gât", cântarul a arătat cu 500 grame mai mult. În a doua situație, când am "savurat" apa, nu a fost nici o diferență la cantar.

Alte persoane nu și-au ținut obiectul vestimentar  la vedere așa cum și-au luat angajamentul și subconștientul nu i-a mai susținut la adevărata lui capacitate. Probabil că ai mai auzit că atunci când îți impregnezi în profunzime subconștientul cu o dorință, acesta face tot posibilul să te conducă către ceea ce îți dorești. În cazul Inelului Gastric Virtual, motivația este de a purta obiectul vestimentar (luat intenționat mai mic) la momentul propus.

Povestea continuă... Așa că, stai aproape să afli ce se intamplă cu mine si cu celelalte persoane. Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

Dacă ai întrebări/nelămuriri, te rog, să scrii la rubrica de comentarii de mai jos.

Dacă ai prietene/prieteni care se "luptă cu kilogramele în exces", distribuie pagina astfel încât să îi ajuți să se informeze corect despre această metodă nouă în România.

 

Îți doresc să faci cea mai bună și potrivită alegere,

respectând ceea ce simți cu adevărat.

 

Click aici pentru jurnal Marcela la 17 săptămâni de la implementare Inel Gastric Virtual

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

2 Comments

 • Geta

  Reply Reply 19 iulie 2017

  Buna Marcela,
  Este foarte interesant si atractiva povestea pe care o traiesti si o impartasesti si cu mine.
  Te felicit pentru frumoasele rezultate si astept activ sa citesc in continuare despre frumoasa ta calatorie in aceasta experienta!
  Multumesc si sunt recunoascatoare pentru aceste informatii!

  • Marcela

   Reply Reply 5 august 2017

   cu drag, Geta 🙂 ma bucur ca rezonezi cu experienta mea din Inelul Gastric Virtual.

* Denotes Required Field