Inelul Gastric Virtual - Jurnal săptămâna 3 și 4

Marcela Mantz

Nu ceea ce mâncăm, ci ceea ce digeram ne face puternici;
nu ceea ce câștigăm, ci ceea ce economisim ne face bogați;
nu ceea ce citim, ci ceea ce ne amintim ne face înțelepți;
nu ceea ce profesăm, ci ceea ce practicăm ne face integri.
Francis Bacon

Numele meu este Marcela Mantz și așa cum ți-am promis te țin la curent cu modul în care decurge pentru mine personal programul Inelul Gastric Virtual.

După cum ai aflat din jurnalul primei săptămâni, (CLICK AICI), și jurnalul săptămânii a doua (CLICK AICI), in urma discuției cu o persoană aflată pe lista de așteptare să urmeze programul Inelul Gastric Virtual, am hotărât să experimentez tehnica din perspectiva "Gică-contra". Adică, nu am reluat nimic din ce am făcut la curs și am aplicat doar ce mi-am amintit și aveam chef să fac. Experimentul făcut de mine arată că tehnica Inelul Gastric Virtual este atat de puternică , că cel puțin în prima și a doua săptămana functionează perfect și în cazul în care ești "Gică-contra".

Așa cum ți-am spus la sfârșitul săptămânii a doua, mi-am luat timp cu mine și am observat că eficiența inelului implementat la curs a scăzut cu 50% față de cum lucra în primele zile de la instalare. De aceea, am hotărât să întrerup experimentul de "Gică-contra" și să implementez ceea ce am învățat la formarea în Inelul Gastric Virtual, respectând pas cu pas metoda.

Azi continui povestea cu ceea ce am experimentat în a treia si a patra săptămană de după formare, respectiv prima și a doua săptămână de aplicat "ca la carte" Inelul Gastric Virtual. Înainte de a trece la povestea propriu-zisă, îți reamintesc că pentru a avea atitudinea de "Gică-contra", am avut o negociere între părțile din mine implicate în acest proces și i-am facut o promisiune Marcelei cea perseverentă, conștiincioasă, etc. Promisiunea a fost că dacă tot fac un restart să fac si cateva implementări suplimentare, adică:

 • la ce ore este bine să mănanc astfel încât să mă sincronizez cu ritmul organelor interne
 • și ce anume este indicat să mănânc/beau astfel încât să nu îmi transform corpul într-un coș de gunoi.

SUBLINIEZaceste implementări sunt adiacente tehnicii Inelul Gastric Virtual și sunt în fază de experimentare.

Surpriza mea a fost foarte mare, pentru că orele de masă s-au schimbat de la sine și cea mai mare reușită este că nu am mai simțit nevoia să beau cafea decât rareori. Dacă până acum îmi începeam ziua cu o cafea, acum beau apă călduță cu lămâie, mănânc și abia după vreo jumătate de oră beau ceai verde.

Corpul fiecăruia dintre noi are în memoria celulară informații exacte despre cât și ce anume să mănânce și bea. La bebeluși se observă cel mai bine acest lucru, ei sug atâta lapte cât le este necear și când trec la hrana diversificată resping din start acele alimente care nu le fac bine. Adulții, datorită programărilor externe, "își viruseaza baza de date" din memoria celulelor și astfel mesajele transmise de corp sunt eronate. Prin aceste implementări suplimentare, nu am făcut decât să curăț virușii și să las să iasă la suprafață informația de bază, în ritmul natural al corpului meu. De aceea, deocamdată s-a schimbat doar "ritualul cafelei" deși implementarea a fost mult mai amplă.

Una din persoanele care este în programul Inelul Gastric Virtual a dorit să îi fac aceleași implementări, chiar dacă sunt în fază de experiment, și a avut cam aceleași rezultate. Ceea ce îmi arată încă o dată că atunci când există deschidere către nou, subconștientul acceptă transformările și ne susține în ceea ce ne dorim cu adevărat.

Și ca "să nu te mai țin pe jar", ai mai jos pozele cu "rochița-motivație" de la sfârșitul celei de-a patra săptămâni.

Daca te uiti la pozele de dupa prima saptamana de AICI, o sa vezi clar diferenta. Exprimat in cifre in saptamana 3 si 4:

am mai eliberat 1.4 kg

si dimensiunea taliei s-a mai redus cu 1 cm.

Recapitulând, la patru săptămâni de la implementarea Inelului Gastric Virtual-din care 2 săptămâni am fost Gică-contra:

am eliberat 4,4 kg

și talia s-a redus cu 3 cm.

Studiile clinice făcute de Sheila Granger, arată niște cifre puțin mai mici, de aceea înclin să cred că am obținut aceste rezultate și datorită implementărilor suplimentare.

Pentru că rochița nu mai constituie o motivație atât de puternică pentru mine, mi-am luat un obiect vestimentar mai îndrăzneț.

Am încredere că peste 2 săptămâni, voi arăta mult mai bine cu această costumație pentru sport și mai mult de atât i-am și transmis subconștientului meu importanța exercițiilor fizice.

După cum observi, folosesc toate metodele de lărgire a percepției astfel încât să mă resincronizez cu matricea după care am fost creată.

In concluzie

In concluzie

Referitor la celelate persoane care au început Inelul Gastric Virtual, rezultatele sunt super. Unele prsoane au rezultate mai bune decât media din studiile clinice, altele sunt sub medie. Diferențierea a făcut-o respectarea sau nerespectarea unor lucruri în aparență minore, dar care influențează destul de mult rezultatul final.

De exemplu, 2 dintre persoane nu au rezistat tentației de a se cântări mai devreme de intervalul de o săptămână. În aceste cazuri, numărul de kilograme eliberate în prima săptămână s-au blocat la ce obținuseră până a se urca pe cântar. Abia la următoarea ședință săptămânală, am eliberat subconștientul de "povara cântăririi" și procesul și-a continuat ritmul natural. A fost o lecție pe care au "digerat-o" mai greu, dar au înțeles cât de important este să respecte ceea ce discutăm în ședințe.

Alte 2 persoane au folosit cuvântul "slăbire" în loc de "eliberare kilograme" și subconștientul s-a opus procesului de micșorare a greutății și a "slăbit inelul gastric virtual" implementat în prima ședință. Așa cum observi, eu folosesc doar "eliberare kilograme" și celor care s-au înscris să fie anunțați pe mail când public următorul jurnal le-am și trimis o metodă simplă prin care pot face această înlocuire la nivel cognitiv. În cadrul ședințelor, eu fac această înlocuire la nivel de subconștient și este mult mai puternică transformarea.

Povestea continuă... Așa că, stai aproape să afli ce se intamplă cu mine si cu celelalte persoane. Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

IMPORTANT! Dacă ai întrebări/nelămuriri, te rog, să scrii la rubrica de comentarii de mai jos. În ultima perioadă primesc multe mesaje private pe Facebook și nu dispun de timpul necesar să răspund fiecărei persoane în parte. Când dau un răspuns pe această pagină, îl poate vedea toată lumea.

Dacă ai prietene/prieteni care se "luptă cu kilogramele în exces", distribuie pagina astfel încât să îi ajuți să se informeze corect despre această metodă nouă în România.

 

Îți doresc să faci cea mai bună și potrivită alegere,

respectând ceea ce simți cu adevărat,

Click aici pentru Jurnal săptămâna 5 și 6

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

4 Comments

 • Geta

  Reply Reply 3 iulie 2017

  Felicitari Marcela pentru reusita ta, chiar si in zona lui „Gica Contra”
  Multumesc ca ai impartisit jurnalul si cu mine!
  Este placut sa aflu cum se comporta alte organisme cu noua metoda de eliberare a kilogramelor.
  Ma bucur ca am ales sa aplic si eu aceasta metoda!
  Te imbratisez cu drag, Geta

  • Marcela

   Reply Reply 5 august 2017

   multumesc, Geta 🙂 Mult succes si tie.

 • Corina

  Reply Reply 5 august 2017

  Multumesc Marcela ca ne-ai impartasit din experienta ta in aplicarea inelului gastric virtual!
  As vrea sa aplic si eu aceasta metoda si nu stiu cum as putea face o programare.
  Imi doresc foarte mult sa obtin rezultate vizibile, mai ales ca si sanatatea imi cere acest lucru.
  Astept cu nerabdare raspunsul tau!
  Cu drag , Corina

* Denotes Required Field