Inelul Gastric Virtual - Jurnal săptămâna 2

Cristina Luminița

 

 Cristina Luminița Marghescu

profil Facebook AICI

Numele meu este Cristina Luminița Marghescu și scriu aceste rânduri pentru a te ține la curent cu modul în care a descurs cea de-a doua săptămână, după implementarea inelului gastric virtual.  

Aș putea spune că totul a decurs lin și frumos, așa cum un rău își poartă apele printr-o pădure verde și răcoroasă ... si asta fără să exagerez. Au fost și pietricele pe albia râului, când apa s-a învolburat puțin. Asta s-a întâmplat într-o după-amiază, când în loc de cele 3 mese, a mai apărut și o gustare, insă totul s-a reglementat repede și sunt în schemă cu eliberarea kilogramelor.

Cel mai interesant e faptul că , așa cum în pădurea cea răcoroasă și verde auzi ciripitul păsărelelor , așa mi-am auzit și eu corpul vorbind și l-am lăsat să aleagă singur alimentele dorite. Din aceasta cauză am mâncat anumite mancăruri, în timp ce altele erau refuzate din start . Am continuat să mănanc puține fructe: o cutie de ananas , cam 3/4 portocală ( nu a fost întreagă ), o feliută f subțire de pepene și în două dimineți am mâncat câte o banană... Continui să trec pe langă cireșele mari și aproape negre, fără a-mi cumpăra ... Mă înțeleg mai bine și am bucuria că-mi pot permite mici capricii culinare , cum ar fi o inghetată, fără a mă abate de la drumul izvorului meu ...

Nu știu exact de ce am luat acest exemplu , dar așa m-am văzut azi, precum acest izvor limpede , în pădurea verde din vara vieții mele. Ar fi mai multe de spus aici, căci viața noastră e ca o apă curgătoare , în care adunăm și eliberăm energii și admirăm peisajul pe unde trece, indiferent că e arid și pustiu, ori frumos și verde ... apa curge mai departe !

Concluziile acestei săptămani

am continuat implementările din prima săptămana;

 

am continuat să mănanc puține fructe și să-mi las corpul să-și aleagă mâncarea ( în continuare cam jumătate din cât mâncam în mod normal) ;

am început să mă ascult mai mult ;

 

Mi-am adus aminte de vorbele unui prieten ( și surpriză, le-am auzit și de la Marcela, azi ) :

mâncăm ca să trăim, nu trăim ca să mâncăm !

Și drumul continuă, iar eu aleg să-mi păstrez cât mai mult peisajul, care-mi incanta privirea și sufletul ! Pentru mine urmează o lună de vacanță, însă te țin la curent cu acești pași mici și siguri ( atât de mari pentru mine) către adevăratul eu !

Te îmbrățișez,

suflet drag, care citești aceste rânduri

și crede în tine, tu poți ! ❤️💙💝

Cristina, te felicit pentru rezultatele obținute.

Am încredere că vei reuși să ajungi

la kilogramele pe care ți le dorești.

Pe lângă studiile clinice ale Sheilei Granger, ai acum ocazia să vezi că Inelul Gastric Virtual funcționează și în România prin experimentul meu și experiența Cristinei.

 

Dacă te-ai săturat

să te uiți în oglindă și să nu-ți placă ce vezi,

să probezi zeci de haine până să-ți găsești ceva potrivit pentru tine,

să numeri calorii

ai acum oportunitatea să alegi această metodă unică de eliberare a kilogramelor in exces FĂRĂ SĂ ȚII DIETĂ. Alegerea îți aparține!

PS Dacă nu te-ai înscris încă să fii anunțat pe mail când public jurnalul următoarei săptămâni o poți face AICI. Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

6 Comments

 • Tibi

  Reply Reply 8 iulie 2017

  Doar cu ajutor din exterior se poate implementa inelul vurtual ?

  • Marcela

   Reply Reply 10 iulie 2017

   Tibi, daca vrei sa-ti implementezi singur inelul gastric virtual poti sa o faci dupa ce urmezi cursul de formare cu Sheila Granger.

 • Liliana

  Reply Reply 10 iulie 2017

  Urmaresc jurnalul Marcelei si am constatat ca, de cand am primit informatia, ceva s-a produs si in mintea mea, pentru ca nu mai simt nevoia de a manca mult (bine, nici inainte nu puteam sa mananc prea mult, din cauza unor probleme grave de sanatate, dar aveam senzatia ca si apa/ceaiul se depuneau, avand si un hipotiroidism autoimun, agravat dupa chimioterapie). Mi-am redus portiile, chiar si gustarile de fructe (inainte mancam 2-3 fructe, acum – doar unul). Am dat jos 2 kg si am simtit si la haine ca s-a redus grasimea de pe abdomen, usor deformat in urma operatiei de dupa ocluzie si excizie de tumora). Urmez sfaturile si aleg sa eliberez tot ce este surplus.
  Multumesc frumos, Marcela! Sanatate!

  • Marcela

   Reply Reply 11 iulie 2017

   Liliana, multumesc ca ai impartasit aici experienta ta. La mai multe persoane care urmaresc cu interes jurnalele s-a intamplat sa isi reduca portiile de mancare 🙂 energia circula si cine este deschis sa primeasca, primeste.

 • Valentina Rozina Rotaru

  Reply Reply 10 iulie 2017

  Multumesc pentru informatii, insa eu sunt genul care vrea date concrete. Care este situatia ta dupa 2 saptamani? Cat ai reusit sa dai jos?
  Marcela, cum esti dupa cele 4 saptamani?

  Va multumesc pentru aceste informatii pretioase….

  • Marcela

   Reply Reply 11 iulie 2017

   Valentina, daca ai fi urmarit mailurile ai fi aflat exact ce am realizat dupa fiecare etapa. Chiar si pe aceasta pagina, putin mai sus ai link catre fiecare jurnal publicat, in care apar date concrete asa cum iti doresti tu. Cum ar fi fost sa te informezi intai cu atentie si apoi sa intrebi? 🙂

* Denotes Required Field