Inelul Gastric Virtual - Jurnal săptămâna 1

Vicky Victorinne

Vicky Victorinne

profil Facebook AICI

Vicky este o cititoare fidelă a site-ului Armonie în suflet și a urmat câteva programe online concepute de mine. Iată ce mi-a spus la prima ședință:

"Până la 47 ani avut un corp de invidiat și nu credeam că voi ajunge să iau în greutate. Am luat multe pastile de slăbit fără rezultat, am ținut diete care nu au funcționat și kilogramele s-au pus la loc. Am destul de multe kilograme pentru înălțimea mea și nu mă simt bine în pielea mea. Dulciurile, ronțăitul între mese și cantitatea de hrană pe care o mănânc este prea mare. Adevărul e că nu mă pot abține."

Efectul implementării Inelului Gastric Virtual s-a văzut chiar din prima zi și chiar a surprins-o și pe Vicky care mi-a scris entuziasmată:

"Bună Marcela! Chiar funcționează!!!!!!Astăzi la prânz am mâncat o supă și până la 19 n-am mai avut poftă să mănânc. Super!!!!!! Mulțumesc!"

La o săptămână de la implementarea Inelului Gastric Virtual, Vicky

a eliberat 4.1 kg

și talia ei s-a subțiat cu 3 cm.

 A reușit această performanță pentru că a aplicat cu perseverență și conștiinciozitate regulile de aur ale acestui program și a ascultat înregistrarea zilnică de 7 ori pe zi (programul prevede minim 1 dată).

De asemenea, Vicky este foarte atentă la cuvintele pe care le folosește și chiar dacă îi mai scăpa câte un "slăbesc" imediat aplică ceea ce am învățat-o.

Într-una din seri chiar a testat ce se întâmplă dacă mănâncă și după ce simte că s-a săturat și nu i-a fost deloc bine.

Una peste alta, totul decurge excelent pentru Vicky și are un mare BRAVO de la mine.

 

 

 

 

Vicky Victorinne

Mulțumesc, Vicky pentru deschiderea de a împărtăși experiența ta

și te felicit pentru rezultatele obținute.

Am încredere că vei reuși să devii așa cum îți dorești.

Iată inca o dovadă vie că metoda funcționează și după multe frustrări create corpului de-a lungul timpului cu diverse diete. Pe lângă studiile clinice ale Sheilei Granger, ai acum ocazia să vezi că Inelul Gastric Virtual funcționează și în România prin experimentul meu și experiența celor care au inceput deja acest program.

Dacă te-ai săturat

să te uiți în oglindă și să nu-ți placă ce vezi,

să probezi zeci de haine până să-ți găsești ceva potrivit pentru tine,

să numeri calorii

ai acum oportunitatea să alegi această metodă unică de eliberare a kilogramelor in exces FĂRĂ SĂ ȚII DIETĂ. Alegerea îți aparține!

 PS Dacă nu te-ai înscris încă să fii anunțat pe mail când public jurnalul următoarei săptămâni o poți face AICI. Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

 

 Pentru jurnalul meu  

click aici 

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

1 Comment

  • Geta

    Reply Reply 3 august 2017

    Felicitari, Vicky! Drum bun inainte !

* Denotes Required Field