Inelul Gastric Virtual

Jurnal Vicky Victorinne

Vicky Victorinne

profil Facebook AICI

Vicky este o cititoare fidelă a site-ului Armonie în suflet și a urmat câteva programe online concepute de mine. Iată ce mi-a spus la prima ședință:

"Până la 47 ani avut un corp de invidiat și nu credeam că voi ajunge să iau în greutate. Am luat multe pastile de slăbit fără rezultat, am ținut diete care nu au funcționat și kilogramele s-au pus la loc. Am destul de multe kilograme pentru înălțimea mea și nu mă simt bine în pielea mea. Dulciurile, ronțăitul între mese și cantitatea de hrană pe care o mănânc este prea mare. Adevărul e că nu mă pot abține."

Efectul implementării Inelului Gastric Virtual s-a văzut chiar din prima zi și chiar a surprins-o și pe Vicky care mi-a scris entuziasmată:

"Bună Marcela! Chiar funcționează!!!!!!Astăzi la prânz am mâncat o supă și până la 19 n-am mai avut poftă să mănânc. Super!!!!!! Mulțumesc!"

La o săptămână de la implementarea Inelului Gastric Virtual, Vicky

a eliberat 4.1 kg

și talia ei s-a subțiat cu 3 cm.

 A reușit această performanță pentru că a aplicat cu perseverență și conștiinciozitate regulile de aur ale acestui program și a ascultat înregistrarea zilnică de 7 ori pe zi (programul prevede minim 1 dată).

De asemenea, Vicky este foarte atentă la cuvintele pe care le folosește și chiar dacă îi mai scăpa câte un "slăbesc" imediat aplică ceea ce am învățat-o.

Într-una din seri chiar a testat ce se întâmplă dacă mănâncă și după ce simte că s-a săturat și nu i-a fost deloc bine.

 

La 4 săptămâni

de la implementarea Inelului Gastric Virtual

Vicky a reușit performanța:

de a elibera  5,7 kg

și minus 11 cm în talie.

La analiza procentelor de reușită în respectarea regulilor de aur pe ultima lună, Vicky are 100% la toți indicatorii, mai puțin la consumul de lichide unde procentul este 97%. Pentru că a decis să urmeze și programul online Followup Inelul Gastric Virtual, a primit un exercițiu de reprogramare care să o ajute la creșterea procentului de reușită. Și iată mesajul pe care mi l-a trimis:

"Am observat că am consumat mai multă apă după exercițiu, chiar dacă nu am întâmpinat nici o rezistență când l-am lucrat. Este super, meditațiile sunt minunate și mă simt excelent de bine."

Una peste alta, totul decurge excelent pentru Vicky și are un mare BRAVO de la mine.

 

După 2 luni

de la implementarea Inelului Gastric Virtual

Vicky a reușit performanța:

de a elibera  7,8 kg

și minus 13 cm în talie.

În timpul lunii în care a urmat programul de Followup Inelul Gastric Virtual, Vicky a fost foarte conștiincioasă și a lucrat cu perseverență și dedicare exercițiile și meditațiile propuse de mine. De aceea au apărut și rezultatele.

Încă un BRAVO pentru Vicky și mult succes în continuare.

 

 

 

 

 

 

 

Vicky Victorinne

Mulțumesc, Vicky pentru deschiderea de a împărtăși experiența ta

și te felicit pentru rezultatele obținute.

Am încredere că vei reuși să devii așa cum îți dorești.

Iată inca o dovadă vie că metoda funcționează și după multe frustrări create corpului de-a lungul timpului cu diverse diete. Pe lângă studiile clinice ale Sheilei Granger, ai acum ocazia să vezi că Inelul Gastric Virtual funcționează și în România prin experimentul meu și experiența celor care au inceput deja acest program.

Dacă te-ai săturat

să te uiți în oglindă și să nu-ți placă ce vezi,

să probezi zeci de haine până să-ți găsești ceva potrivit pentru tine,

să numeri calorii

ai acum oportunitatea să alegi această metodă unică de eliberare a kilogramelor in exces FĂRĂ SĂ ȚII DIETĂ. Alegerea îți aparține!

 PS Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

 

 Pentru jurnalul meu  

click aici 

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

1 Comment

  • Geta

    Reply Reply 3 august 2017

    Felicitari, Vicky! Drum bun inainte !

* Denotes Required Field