Inelul Gastric Virtual - Jurnal săptămâna 1

Cristina Luminița

 

 Cristina Luminița Marghescu

profil Facebook AICI

Numele meu este Cristina Luminița Marghescu și mi-am implementat inelul gastric virtual, cu ajutorul Marcelei.

Această tehnică mi-a atras atenția din momentul în care am auzit de existența ei. Nu am putut face cursul Shelei Granger de la București , nefiind în țară, dar am vrut să urmăresc cum functionează această metodă și ... intuiția mi-a scos-o în cale pe Marcela , pe care o cunoșteam de la alt curs.

În momentul în care am citit jurnalul  ei din prima săptămana , după implementarea inelului, s-a produs un click în mintea mea și am decis să încerc și eu. Până la citirea jurnalului ei, deja intervenise amânarea, ba că nu am timp, ba că plec în vacanță și ar fi mai bine s-o las pentru august-septembrie , insă acum mă felicit că am luat decizia corectă.

După prima ședință, am observat că la masa de prânz m-am săturat mult mai repede și cu mai puțină mâncare ; cam jumătate din cât mâncam în mod normal .

Momentul cheie a fost ora 6 după-amiază ( 18 ) , când îmi beau cafeaua"de seară "; surpriza a fost că am reușit să mă satur doar din cafea.  Înainte era acel moment în care anxietatea mea atingea cote maxime și trebuia să"rontăi"ceva, eventual ceva dulce ... acum nu am mai simțit acea nevoie.

Apoi pe parcursul întregii săptămani am putut trece pe langă "fruteria"( aprozarul ) de la colțul blocului fără a-mi cumpără cireșe și am zis Woow, chiar functionează. Toată săptămâna am mâncat o cutie de ananas, 2 mere și o portocală jumate ( au fost zile când mâncam jumate de portocală dimineață , nu puteam mânca portocala întreagă , pentru că mi-era suficientă acea jumătate ).

Pe tine, care citești acest jurnal, te felicit că vrei să aduci un plus de bine și de pozitiv în viața ta. Țin să te anunț că înainte de a încerca această metodă , am fost , pe parcursul mai multor ani, la nutriționiști , la acupunctor , la Natur House , am colaborat și cu un medic renumit din Ro și deja eram"expertă" în diete; diete pe care nu le mai țineam cum trebuie, pentru că e frustrant să ți se spună ce să mănanci pe zile și săptămani, sau să ți se interzică total anumite produse, ori să fii pus să numeri calorii, să-ți cantăreste mâncarea sau să numeri , pe bază unor tabele, glucidele ingerate ...

La un moment dat, chiar îi spuneam unui nutriționist cunoscut de. aici : Nu poți să intri în mintea mea și să-mi "sugerezi" că pot mânca doar ce mi-ai dat tu în dietă ?

A început să radă și mi-a spus că nu poate ...

Această metodă , pe langă implementarea inelului gastric virtual, tocmai asta face ...

 • te invată să vorbești cu tine, cu subconștientul tău ( aici e cheia ) ,
 • te invată să te asculți, să-ți asculți corpul,
 • nu-ti impune limite,
 • nu-ți interzice ceva,
 • te lasă să fii propriul tău șef ( fie că ești șef bucătar, sau altfel de șef , tu îți controlezi și dirijezi ceea ce faci ) .

 

De spus ar fi mai multe, de exemplu:

despre rochia cu o talie mai mică, în care întru deja

și pe care o țin ca model (ce mă impulsionează, mă motivează) pe șifonier ,

despre felul în care m-am vizualizat , acel fel în care vreau să ajung să fiu ...

Cert este că pentru mine functionează , nici un alt medic, nici o altă dietă nu au reușit până acum să aducă aceste schimbări în viața mea, așa că nu pot decât să spun

celor care au descoperit această tehnică, celor care au invătat-o și o dau mai departe și, nu în ultimul rând , mie că m-am decis să mi-o implementez și să constat că într-adevăr functionează

și să fiu recunoscătoare atât universului , cât și oamenilor care mi-au transmis lumina și energie pozitivă ! 💙💖💝

Pe curând , cu drag !

Mulțumesc, Cristina pentru deschiderea de a împărtăși experiența ta

și te felicit pentru rezultatele obținute.

Am încredere că vei reuși să devii așa cum îți dorești.

Cristina este dovada vie că metoda funcționează și după multe frustrări create corpului de-a lungul timpului cu diverse diete. Pe lângă studiile clinice ale Sheilei Granger, ai acum ocazia să vezi că Inelul Gastric Virtual funcționează și în România prin experimentul meu și experiența Cristinei.

Dacă te-ai săturat

să te uiți în oglindă și să nu-ți placă ce vezi,

să probezi zeci de haine până să-ți găsești ceva potrivit pentru tine,

să numeri calorii

ai acum oportunitatea să alegi această metodă unică de eliberare a kilogramelor in exces FĂRĂ SĂ ȚII DIETĂ. Alegerea îți aparține!

 PS Pagina de prezentare a tehnicii o poți accesa AICI.

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

Terapeut Certificat International

Inelul Gastric Virtual

Te invit să scrii mai jos la comentarii, care este părerea ta sau dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Comentarii

1 Comment

 • GETA

  Reply Reply 28 iunie 2017

  Felicitări, Cristina! Ma bucur pentru reusita ta!
  Iti multumesc pentru ca, prin faptul ca ai împărtasit experienta ta, mi ai crescut dorința de a parcurge si eu acest program extraordinar!
  Mi a plăcut foarte mult solicitarea ta față de nutritionist.
  Drum lin in continuare!

* Denotes Required Field