Cum am reusit sa declansez un adevarat razboi interior

Fiecare dintre noi a coborat pe pamant sa experimenteze lectiile de viata pe care sufletul le-a ales atunci cand era in energia cu cea mai inalta vibratie, si anume energia iubirii neconditionate. In acelasi timp, fiecare dintre noi are liberul arbitru ca in aceasta viata sa puna in practica ce a ales sufletul sau sa refuze. Cam asta s-a intamplat si la mine, in cea de-a doua parte a povestii pe care am inceput-o in articolul anterior –> Atasamentele nerezolvate te impiedica sa evoluezi.

descărcareAsa cum ti-am spus in articolul mentionat mai sus, in momentul in care am aplicat pasii pe care ti i-am sugerat si tie, am avut acces la o alta perspectiva. Concret, a doua zi dupa ce medicul din Chisinau nu mi-a raspuns la telefon, am simtit sa sun la clinica din Bucuresti si sa imi fac o programare la Snejana, medicul care imi facea tratamentul de intretinere. Mare mi-a fost surpriza sa aflu ca mai era un singur loc liber, pentru ca cineva anulase rezervarea si am constientizat mai tarziu ca intervalul orar a fost aliniat cu timpul divin. O sa intelegi si tu despre ce e vorba, dupa ce o sa citesti toata povestea.

Mi se comunicase ca dupa ce lucrarea veche va fi indepartata imi sunt necesare mai multe implanturi si ca aceasta operatiune o face alt medic din cadrul clinicii si doar in acel interval orar, programul celor doi medici se suprapunea. Toate „coincidentele” (vezi articolul –> Despre coincidente si parerea mea despre ele) imi aratau clar ca sunt aliniata cu planul meu divin, asa ca am acceptat cu bucurie solutia propusa de DR. PALUŢĂ ALEXEI si am fost programata pentru primele implanturi peste 3 zile. 

Procedura presupune ca anumite analize medicale sa fie facute cat mai aproape de data operatiunii. Asa ca mi-am facut setul de analize la urgenta, chiar in dimineata zilei in care eram programata pentru implanturi si rezultatele erau in parametrii normali. Surpriza a venit in momentul in care asistenta medicului imi facea injectiile cu anestezic in gingii: a tasnit puroi. Infectia era prezenta in corpul meu si in acelasi timp corpul cu „inteligenta lui superioara” o incapsulase astfel incat sa nu imi afecteze si alte zone.

images (3)Am trecut cu usurinta peste aceasta constatare si a urmat un episod mai putin placut si pentru mine si pentru medici. 🙂 Dupa implant mi s-au prescris antibiotice si probiotice. Chiar in momentul in care asistenta mi-a inmanat reteta, am auzit acel glas timid al sufletului: „poti sa te refaci fara antibiotice…reaminteste-ti de inteligenta corpului”. Imi asum faptul ca am permis energiei fricii „de ce s-ar intampla daca nu as lua antibiotice” din constiinta colectiva sa patrunda in fiinta mea si astfel m-am deconectat de esenta divina din mine. Am inceput sa iau antibioticele si corpul meu a ripostat „dand afara” la jumatate de ora tot, inclusiv antibioticul. Odata eliberat corpul de „perturbatorul extern=antibiotic”, glasul timid din interior a inceput sa emita iar

„poti sa te refaci fara antibiotice…

reaminteste-ti de inteligenta corpului”.

Pentru ca imi coborasem vibratia, „criticul” din mine a iesit la suprafata si a aparut dialogul interior:

„e usor de spus, dar cum aplic eu acest lucru si ce incredere sa am ca nu voi face o infectie daca nu iau antibiotic? Medicul are studii de specialitate si stie mai bine ce am de facut”.

Si am primit raspunsul imediat:

„Marcela, ce predici tu in sedintele si programele create de tine

despre inteligenta corpului?”

Abia in momentul acela am constientizat ca nu eram pe vibratia mea naturala. Cu toate acestea am continuat sa iau antibioticele. Corpul meu a ripostat in acelasi fel si medicul a fost nevoit sa adopte varianta injectabila. Atunci s-a declansat un adevarat „razboi interior” , adica in termeni NLP un conflict puternic intre corpul meu si antibioticul injectabil care nu mai putea fi eliminat asa usor. Primul impact: nu am mai putut sa accesez energia vindecatoare de grup si cursantii din programul online Echilibru si Armonie„m-au dat disparuta”. Doua zile a durat acest razboi si pana nu am negociat cu corpul meu fizic toate amanuntele am „suportat consecintele”.

images (5)Imi asum ca este o lectie pe care nu am fost dispusa sa o invat ( increderea deplina in inteligenta corpului) si astfel nu am trecut la urmatorul nivel de vibratie asa cum era in planul meu divin. Imi asum si faptul ca nu sunt pregatita nici acum sa invat aceasta lectie in totalitate; poate pana in luna mai cand urmeaza sa fac urmatoarele implanturi o voi invata. Am cerut sa fiu ghidata divin si sa inteleg clar pasii pe care ii am de facut ca si fiinta umana ca sa pun in practica ceea ce este spre binele meu cel mai inalt. Pentru ca am invatat lectia „asteptarilor” si  a „detasarii, ma las surprinsa de ce se va intampla in viitor.

Multumesc si sunt recunoscatoare ca am reusit sa ma reechilibrez si armonizez intr-un timp destul de scurt si fac tot posibilul sa invat cu bucurie urmatoarele lectii.

Despre celelalte lectii pe care le-am invatat sau nu in 2015, poti citi in articolele urmatoare. 🙂

IMG_5794 - CopyCu drag,

Marcela

Te invit sa scrii un comentariu in care sa precizezi ce ai fi facut tu daca te aflai in situatia mea si anume in postura de a lua sau nu antibioticele recomandate de medic. Multumesc anticipat pentru comentariul tau. Simt ca ma va ajuta sa invat mai usor aceasta lectie.

Daca ai prieteni pe care i-ar ajuta experienta mea, te rog sa distribui articolul.

 

 

Articolul anterior
Articolul următor

Citeste articole asemanatoare

Comentarii Facebook

2 Comments

  • Gabriela Ghita

    Reply Reply 20 ianuarie 2016

    Buna dimineata, da sant deacord fara antibiotic, ele pe i parte sant bune si pe alta i ti afecteaza altceva,. Eu am patit cu colecistul, toti i mi dadeau medicamente, intr o zi m am hotărât, mi am ascultat interiorul si am zis gata. Am tinut un regim alimentar variat si totul a fost foarte bine.

Leave A Response

* Denotes Required Field