Rescrie scenariul

 vieții tale

Te invit să reflectezi la întrebarea

"Ce este mai puternic: ce crezi sau ce ești ?"

Când ești furios/oasă,

ai gânduri de furie.

Când esti fericit/ă,

ai gânduri de fericire.

Gândurile tale se pot schimba de la moment la moment,

pe masură ce emoțiile tale se modifică.

Când devii conștient/ă de un copac, impresia pe care o face el asupra minții este proiectată pe ecranul conștienței pure.

Și acesta este un gând despre un copac, nu e copacul în sine.

Acest gând despre copac este proiectat ca un film la cinematograf.

Ecranul e mereu acolo, iar filmul nu începe până când imaginile nu sunt proiectate pe ecran.

 La fel se întâmplă și cu mintea.

Viața nu începe până când imaginile vieții, gândurile, emoțiile și percepțiile din lumea de afară nu sunt proiectate pe ecranul minții tale.

Problema apare când credem că imaginea cu copacul este o reprezentare exactă a copacului.

Asta ar fi ca și cum ai merge la film și ai crede că ești un personaj din filmul proiectat pe ecran. Când crezi că faci parte din film, plângi și râzi, te îndrăgostești și te desparți, și trăiești întreaga dramă pe care filmul o are de oferit. În spate, însă, la baza tuturor imaginilor din film, se află ecranul. Fără el nu ar exista nici un film și tu în calitate de cinefil, știi deja acest lucru. Ca persoană care trăiește în mintea ta, ai uitat că toate imaginile din viața ta nu ar putea exista, dacă nu ar fi reflectate pe ecranul minții tale.

Când devii conștient/ă de ceea ce rulează pe ecranul minții tale, te eliberezi de poverile care ți-au definit viața până acum.

Te extragi din scenariul filmului și iei loc în public. Acolo te poți bucura pe deplin de ambele lumi. În public, te bucuri de a fi dincolo de credința că ceea ce vezi este real. Poți să te bucuri de film, pentru ceea ce este el: o iluzie a vieții.

 "Dacă porțile percepției

au fost curățate,

totul va apărea omului,

exact așa cum este-infinit."

William Blake

Percepția nu poate fi niciodată 100% exactă. Nu există doi oameni care să vadă lumea exact în același mod. Fiecare dintre noi trăiește într-un cocon tors din firele propriilor noastre percepții și credințe individuale.

Acest program te va conduce într-o călătorie de explorare și rescriere la nivel energetic a energiei în care sunt stocate amintirile în propria conștiință.

Conștiința ta este creată chiar dinainte de a te naște, așa cum este creată și pe parcursul copilăriei, prin relația cu părinții tăi, cu generațiile trecute, cu mediul înconjurător și cultura ta.

În această călătorie vei descoperi valurile puternice și invizibile de influență pozitivă sau negativă care îți dirijează viața. Deseori aceste valuri de influență determină dinamici ascunse, alcătuite din probleme nerezolvate, credințe, experiențe dureroase și circumstanțe neobișnuite, pe care nu le-ai înțeles pe deplin în trecut. Ele sunt stocate în subconștient, ascunse de mintea conștientă, și îți influențează puternic percepția prezentă asupra lumii. De asemenea, ele sunt consolidate cu consecvență atunci când, în mod inconștient, atragi în viața ta situații și circumstanțe care le confirmă.

 

Rescriindu-ți  la nivel energetic amintirile ascunse, se va schimba percepția despre ceea ce crezi ca ești și devii cine ești cu adevărat. Cheia acestei transformări este să găsești pacea, să te reconectezi cu resursele tale interioare și să trăiești viața pe care ți-o dorești. Poti transforma realitatea existenței tale printr-o schimbare de optică.
Prin rescrierea elementelor din trecut care sunt responsabile pentru situația actuală pui capăt proiecțiilor aruncate asupra celorlalți. Poverile trecutului nu dau naștere doar unor nevoi care se manifestă sub forma așteptărilor. Ele sunt responsabile și de cristalizarea energiilor în sentimente de vibrație joasă.

Ca și copil ai tendința de a interpreta

ce ți se întâmplă

ca și cum ai fi centrul lumii.

Dacă părinții s-au confruntat cu un necaz, cu un doliu sau cu o boală și nu au putut să-ți arate atenția dorită, există toate șansele să fi tras concluzia ca nu meriți să ți se ofere afecțiune, și că nu meriți să fii iubit/ă.

Aceste credințe îți afectează în mod direct imaginea pe care ți-o formezi despre tine și despre lume. Biologia creierului arată că mintea copiilor funcționează până la vârsta de 6-7 ani în modul receptiv. Este perioada de învățare în care înregistrează și imită. Repetiția, acelorași comportamente sau cuvinte la adresa lor, îi definește puțin câte puțin, îi face să scrie scenariul vieții lor conform cu ceea ce văd sau aud de la adulți.

Fiecare ființă adăpostește o esență creatoare care îi definește individualitatea pe care o putem compara cu un diamant. În timp, lumina acestui diamant începe să fie eclipsată din cauza percepțiilor denaturate. A sosit vremea să permiți acestui diamant să strălucească din nou, adică să depășești stadiul de victimă inconștientă a destinului și să devii observatorul propriei evoluții astfel încât să devii stăpânul stărilor tale de spirit.

In ce constă?

Timp de 5 săptămâni  vei primi pe mail exercițiile și meditatiiile corespunzătoare etapei de vârstă pentru care faci rescrierea la nivel energetic.

Recomandarea mea este să îți rezervi în agenda ta timp pentru a face exercițiile și meditațiile, astfel încât să ții pasul cu frecvența mailurilor.


De asemenea, pregătește-ți și căști pentru că melodiile de pe fundalul meditațiilor te vor ajuta să accesezi mai ușor starea de pace și liniște interioară.

Ce conține?

Programul conține exerciții și meditații pentru rescrierea scenariului vieții tale pe etape de vârstă:

  • perioada până la 7 ani

  • perioada până la 18 ani
  • perioada din pântecul mamei și a nașterii tale

  • perioada până la 14 ani

  • perioada de la 18 ani până în prezent

Te poți înscrie oricând dorești.

Imediat după confirmarea plătii, vei primi pe mail timp de 5 săptămâni ce ai de făcut în fiecare zi pentru a rescrie la nivel energetic scenariul vieții tale.

Investiție

59 euro
DA, VREAU SĂ COMAND

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Dragă, Marcela. Îți multimesc că m-ai sfătuit să parcurg programul "Rescrie scenariul vieții tale". Lucrez de ceva vreme cu mine aplicând diverse tehnici pentru regăsirea liniștii interioare și, pot să-ți spun cu mare bucurie că programul tău a dat cele mai bune rezultate. În timpul programului am conștientizat că am mult mai multe amintiri neplăcute decât plăcute cu persoanele implicate în viața mea, că pentru o persoană foarte importantă pentru mine, chiar nu prea aveam amintiri, că e foarte important să trăiești în prezent și să fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă. Pentru mine, cea mai grea săptămână a fost cea în care am lucrat la relația cu mama. În timpul meditației de la sfârșit am avut foarte multe somatizari care probabil au scos la suprafața ce era în interior. Cea mai frumoasă săptămână a fost cea în care am lucrat la relația cu frații. Încet, săptămână de săptămână, m-am simțit mult mai ușoară și am observat că anumite evenimente din trecut care somatizau la amintirea lor, nu mai au nici un efect asupra mea, căci am ajuns să le privesc de pe postul de observator și nu mă mai identific cu ele. Acum, la sfârșitul programului mă simt alt om. Am scăpat de resentimente, frici, sentimente de vinovăție și mă simt foarte ușoară (parcă înconjurată de foarte multă lumina) și foarte liberă. Realitatea din jurul meu s-a schimbat și de asemenea relația mea cu persoanele din jurul meu s-a schimbat în bine. Pentru prima data de foarte multă vreme pot să spun că mă simt foarte specială. Mulțumesc și-ți sunt recunoscătoare. Te îmbrățișez cu drag.

- Minodora

Draga Marcela, in primul rand iti multumesc cu iubire si recunostinta pentru tot. Si acum cand iti scriu, plang. Toate meditatiile au scos la suprafata dureri foarte mari. Mama m-a impovarat cu multe din durerile ei. Mi-a transmis ura fata de barbati , nu imi dadea voie sa fac  ceva care ei i se parea rusinos. De asemenea, sa stau intr-o relatie chiar daca sufar ca asa a facut si ea. Sa urasc bogatii pentru ca sunt rai si hoti si sa na simt vinovata daca am bani si o duc bine, pentru ca altii sufera si TREBUIE sa-i ajut. Si astea s-au manifestat in viata mea, chiar daca eu la nivel de suflet, simteam cu totul altceva. Am stiut de copil ca toti avem o lumina in noi , si ca doar trebuie sa o lasam sa straluceasca.

Am mai facut exercitii de iertare si de eliberare a parintilor si a karmei si m-a surprins cata durere este inca in mine.O iert pe ea , pe tata si pe toti ceilalti si ma iert si pe mine. Am inteles ca nici unul , la nivel de suflet, nu a vrut sa ma raneasca.Fie ca lumina, iubirea si compasiunea sa ne umple inimile !

Te iubesc draga Marcela si iti sunt recunoscatoare ! Fii binecuvantata , iar viata ta sa fie luminoasa si implinita !

- Aurelia

Intreg programul a fost pe langa noutatea lui, un balsam pentru sufletul care trece in acesta viata prin multe situatii mai greu gestionabile sau de care nu stii, dar in timp, te afecteaza. Pe mine m-a ajutat enorm sa-mi cuantific si sa elimin niste ,,greutati'' pe care le purtam cu mine si care imi dadeau o stare de spirit nefireasca; simteam ca parca nu eram eu. Toata aceasta regasire, nu ar fi fost posibila ,fara ajutorul profesionist si plin de bunatate, al Marcelei, careia ii doresc din tot sufletul meu, sa aiba parte de satisfactii in munca ei, de multa sanatate, de prosperitate, alaturi de minunata ei familie! Drum plin de lumina,suflet minunat!

- Carmen

Încă nu te-ai hotărât? Reamintește-ți că:

Oamenii frumoși nu se întâmplă pur și simplu.

Cel mai mare beneficiu al acestui program este că te conduce la împăcarea cu tine însuți. Vei dobândi o stare de satisfacție și de plenitudine care îți oferă libertatea de a nu aștepta nimic de la nimeni. Astfel, guști prezența și te hrănești cu prezența, prezența în realitate, prezența în tine însuți, prezența în existență. Această prezență calmă se transformă într-o stare interioară ce dăinuie indiferent de circumstanțe.

Devino tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Investește în tine!

59 euro
COMANDĂ ACUM


Ai nelămuriri sau întrebări?

  • Completează formularul

și îți răspund cu mare drag.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate privind colectarea si folosirea datelor pe acest site

IMPORTANT! Pentru ca mesajul tau sa fie trimis, bifeaza casuta de mai sus dupa ce citesti politica privind colectarea si folosirea datelor pe acest site.

  • Telefonează la

+40 738 643 624

Cabinet terapie, consiliere și coaching Marcela Mantz

Îți doresc să faci cea mai bună și potrivită alegere pentru tine,

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach