Reconectează-te 

cu

Vindecătorul interior

 

„Oamenii își sacrifică sănătatea, ca să facă bani.

Dupa care își cheltuie banii, ca să își recupereze sănătatea.

Sunt îngrijorați de viitor, încât nu se mai pot bucura de prezent…

Rezultatul e că nu trăiesc nici în prezent, nici în viitor.Trăiesc de parcă nu vor muri niciodată

și mor de parcă n-ar fi trăit niciodată.”

Dalai Lama

Citatul lui Dalai Lama exprimă foarte bine

ce am trăit eu timp de 14 ani.

Mi-am sacrificat sănătatea, ca să fac bani.

M-am implicat în muncă de parcă nu exista posibilitatea să mă îmbolnăvesc niciodată

și în fiecare clipă murea o parte din mine.

Povestea mea

La 27 de ani mi-am dat demisia din învățământ unde lucram ca profesor-inginer pentru a-mi demara propria afacere împreuna cu soțul meu.

Aveam capital mic de pornire și am ales să deschidem o tarabă la piață. Eu vindeam și soțul meu făcea aprovizionarea după orele de serviciu de la Universitate unde lucra ca inginer. Treaba mergea bine și luată de val nu am ținut cont de faptul ca am nevoie și de odihnă. Așa am ajuns să petrec revelionul în pat cu febră mare. A fost primul semn pe care mi l-a dat corpul  și nu am învățat lecția. După revelion am continuat în același ritm infernal.

Afacerea s-a dezvoltat frumos, între timp și-a dat și soțul meu demisia și în paralel cu tarabele din piață, am trecut la comert en-gross. Am deschis primul punct de lucru, tot cu mine la vânzare. Si iar același ritm. Ziua vindeam, noaptea făceam acte. De data aceasta aveam angajați lângă mine, dar nevoia de a controla totul nu mă lăsa să mă liniștesc. Abia ce deschisesem încă câteva puncte de desfacere și într-o dimineață, surpriză… nu am mai putut să mă dau jos din pat din cauza  durerilor de spate, de mușchi, destul de puternice. Dacă nu m-am linistit eu, corpul meu m-a forțat să îmi iau pauză. Pentru că nu ne luasem vacanță de când începusem afacerile și trecuseră trei ani, am plecat la munte o săptămână cu tot cu medicamentația prescrisă. Crezi ca m-am bucurat de vacanță? Nu! Pentru că doar mâncam și dormeam. Corpul meu își cerea dreptul la odihnă și mai erau și bulinele date de medic.

N-am învățat lecția nici de data aceasta, m-am refăcut și cu forțe proaspete la treabă. Parcă mă fugărea cineva din urmă. De data aceasta am început să ne luăm vacanță în fiecare vară și nu am mai resimțit atât de dur oboseala. In 2003 când lucrurile mergeau aproape de la sine, am hotărât să extindem afacerea și am cumpărat un spațiu unde am deschis un restaurant de lux, cu muzică din anii ’80. Să îți mai povestesc începutul? Cred că deja îl intuiești. Zile și nopți petrecute la birou ca totul să fie excelent: clienți mulțumiți și fără amenzi de la sanepid sau gardă.

Dorintă îndeplinită… cu prețul sănătății mele.

Observi că intrasem într-o buclă și nu puteam ieși.

S-a întâmplat pentru că mă preocupau alte lucruri și de fiecare dată eram luată prin surprindere când corpul meu „lua cuvântul”. Nu eram pe lungimea de undă a corpului propriu și îmi scăpa legatura dintre ritmul de viață nebunesc și simptomele fizice. O lecție pe care nu o învățasem și care s-a repetat din ce în ce mai dureros până când am ajuns la ziua când a trebuit să iau decizia radicală: sănătatea sau afacerea. Si acum îmi amintesc cuvintele medicului dupa ce s-a uitat pe RMN:

- Doamnă dragă, în acest moment aveți de ales: sănătatea sau afacerea. Si o spun foarte serios. Dacă nu vă opriți din această agitație să aveți grijă de dumneavoastră, aveți toate șansele ca data viitoare diagnosticul inițial să se confirme. E viața dumneavoastră și e una singură.

Am ieșit din cabinet și refuzam să cred ce îmi spusese. Eram o persoană puternică chiar dacă aveam 41 de ani, aveam multă energie și puteam să mă refac din mers. Cum să renunț la afacere? Soțul meu nu avea cum să se descurce singur, ne împărțisem sarcinile încă de la început și fiecare se ocupa de altceva.

Mă măcinau tot felul de întrebări: „De ce n-am dat importanță odihnei și semnalelor transmise de corpul meu? De ce nu m-a oprit nimeni din acel ritm infernal?” și fără să îmi dau seama căutam un vinovat.

Am început să mă lupt cu viața și nu să o trăiesc pentru că m-am focusat în totalitate pe rezultate și am uitat de mine. Mi se cultivase din copilarie ideea că pot obține ceea ce îmi doresc dacă muncesc, dacă acționez.

Am dus aceasta idee la extrem, uitând să mă bucur de călătorie.

Observi că mi-am trăit viața în "regim de urgență" pentru ca m-am concentrat exagerat de mult pe afacere și m-am neglijat pe mine. Sistemul meu imunitar aproape că nu mai funcționa și nu aveam energie nici să mă ridic din pat.

La acel moment în care am clacat, soluția medicului a fost odihnă și pastile. Mă felicit că am avut curajul să refuz medicația și am început să caut metode alternative de vindecare. Timp de 3 luni nu am făcut decât să dorm, să citesc și să pun în aplicare ce descopeream în cărți și pe internet.

Așa am învățat metoda Silva de accesare a frecvențelor cerebrale alfa și ușor, ușor sănătatea mea a început să se îmbunătățească. In fiecare zi dedicam meditației 2-3 ore. Eram începătoare, nu aveam pe nimeni să mă îndrume și totuși aplicând ceea ce am găsit prin cărți am reușit.

Pasionată fiind de puterea subconștientului, in 2011, la 47 de ani am devenit terapeut Theta Healing, apoi am urmat cursuri de programare neurolingvistică (NLP) și m-am certificat ca și consilier pentru dezvoltare personală. In 6 ani am lucrat în ședințe individuale cu peste 1000 de clienți care au reușit să descopere cine sunt cu adevărat, să ajungă la echilibru și armonie și să își atingă adevăratul potențial.

In urma acestei experiențe

am creat programul online care te va ajuta:

 • să scapi de stres
 • să elimini dezechilibrele
 • să îți recapeți sănătatea și vitalitatea
 • să atingi starea care permite intensificarea și amplificarea procesului de regenerare celulară
 • să îți sincronizezi cele doua emisfere cerebrale
 • să îți purifici și echilibrezi chakrele
 • să te reconectezi cu Vindecătorul interior
 • să trăiești în prezent
 • să îți regăsești elanul, entuziasmul, optimismul și bucuria de a trăi

 • simți că nu mai ai energie
 • te trezești dimineața mai obosit decât te-ai culcat
arrow

înseamnă că

procesele naturale

de regenerare celulară

au fost virusate și perturbate.

Corpul tău are capacitatea naturală de a se reface

dacă ii asiguri condițiile necesare.

Dezechilibrele și bolile apar cand te identifici cu ceea ce ai,

nu cu ceea ce ești.

In acest program

vei opri conștient

focusarea spre exterior,

și te vei interioriza conștient astfel încât te vei regăsi pe tine.

 

Ai într-adevăr capacitatea înnăscută de a face aceste lucruri, precum și multe altele.

Prin naștere ți-ai câștigat dreptul - fără a fi nevoie să ceri consimțământul cuiva -

de a fi fericit/ă, împlinit/ă, de a avea acces la cunoaștere,

de a realiza cele propuse și așa mai departe.

Dacă nu te bucuri de toate aceste daruri înseamnă că încă nu ai învățat cum să o faci.

Dacă continui să înoți împotriva curentului, în loc să înveți cum să te lași dus de el, folosindu-ți energiile naturale proprii,

înseamnă că nu ești conștient/ă de aceste drepturi și capacități ale tale.

Acest program te va ajuta să îți conștientizezi abilitatea naturală de a te vindeca.

In ce constă?

 • 2 meditații pentru creșterea capacității de vizualizare
 • 3 meditații de echilibrare a emisferelor cerebrale
 • 1 meditație de prezență
 • 1 meditație de purificare și echilibrare a chakrelor
 • 1 meditație de implementare a sentimentelor specifice vindecării
 • 1 meditație de reconectare cu Vindecătorul interior

In cadrul meditațiilor audio te voi ghida să atingi stări de conștiință extinsă în care îți vei reprograma subconștientul. Timp de 21 de zile vei primi pe mail ce ai de făcut în fiecare zi pentru a te reconecta cu resursele tale interioare și a elimina dezechilibrele.

Poți începe programul atunci când dorești. Imediat ce este confirmată plata vei începe să primești câte un mail în fiecare zi, timp de 21 zile, cu ceea ce ai de făcut.

Investiție

49 euro
DA, VREAU SĂ COMAND

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Dupa prima sedinta in mintea mea era doar: “WOW”. Nu mi-as fi imagininat ca pot trai asemenea senzatii, emotii si ca pot descoperi si rezolva lucrand cu Marcela alte si alte probleme importante pe care nici macar nu le constientizam dar ele existau undeva in subconstientul meu si mi-au marcat la un moment dat existenta.

Angela, jurist

Am venit ingandurata, apasata de griji si probleme, am plecat ca un copil care tocmai a primit o jucarie pe care si-o dorea demult. Sa explic in cuvinte experientele traite ar fi ca si cum v-as darui doar o cana din(apa unui izvor, pentru ca nu este o experienta care trebuie povestita, ci in mod cert, o experienta care merita traita !

Adriana, economist

Am ajuns la Marcela intr-un moment cand sufletul meu era sfasiat, rupt in bucati. Ma durea tot: inima, stomacul, umerii. Simteam ca ma sufoc cu fiecare respiratie. Nu puteam sa-mi explic de ce ma simteam asa. Insa niciun medicament nu ma ajutase. Ma intrebam cum ma poate ajuta ea, Marcela. Oare cum putea acest om sa-mi ia durerea...Si a putut, din prima sedinta, printr-o singura meditatie ghidata m-a eliberat intr-un mod inexplicabil pentru mine atunci. Durerea de inima a disparut complet, umerii mei s-au relaxat iar stomacul s-a mai linistit...senzatia de sufocare a disparut si ea. Acum nu ma mai mir ca nu-mi trecuse cu nici un medicament. Durerile pe care le simtisem erau dezechilibre in campul energetic si singura mi le creasem. Si ele nu se vindeca cu medicamente niciodata. Metodele Marcelei m-au facut, ca dupa trei sedinte sa simt ca zbor, ca sunt usoara ca un fulg. M-au ajutat sa eliberez din campul meu energetic tot ce ma bloca. Trei sedinte , trei meditatii si viata mea avea deja alta directie. Am renascut.

- Lavinia, terapeut si consilier pentru dezvoltare personala

Parcurgerea programului "Reconecteaza-te cu Vindecatorul interior" a fost pentru mine o experienta binecuvantata si unica in viata.

Pe toata durata programului m-am eliberat de frici, traume si reziduuri negative. Am devenit mai rabdatoare si mai optimista.

Am redescoperit bucuria de a trai. Ma simt la sfarsitul programului ca la inceputul unei noi vieti, revitalizata, cu energie si tonus.

Efectele benefice ale programului s-au facut simtite inca din prima zi de meditatie, declansand procesul de vindecare.

Viata mea e mai buna datorita acestui program. Multumesc din inima, Marcela !

- Laura, programator

Inca nu te-ai hotarat? Reaminteste-ti ca:

"Secretul sănătății, mentale și fizice, constă:

în a nu-ți mai plânge trecutul,

în a nu te mai preocupa de viitor

și în a nu căuta soluții la problemele viitoare,

ci în a trăi înțelept și serios acum."

Buddha

Devino tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Investește în tine!

49 euro
COMANDĂ ACUM


Ai nelămuriri sau întrebări?

 • Completează formularul

și îți răspund cu mare drag.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate privind colectarea si folosirea datelor pe acest site

IMPORTANT! Pentru ca mesajul tau sa fie trimis, bifeaza casuta de mai sus dupa ce citesti politica privind colectarea si folosirea datelor pe acest site.

 • Telefonează la

+40 738 643 624

Cabinet terapie, consiliere și coaching Marcela Mantz

Iti doresc să faci cea mai bună și potrivită alegere pentru tine,

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach