10 povești video educative

pentru copii

A fost odată ca niciodată....cam așa începeau poveștile pe vremea mea. Una din poveștile care m-a fascinat în perioada copilăriei a fost "Prinț și cerșetor". Îmi aduc aminte și acum cum ascultam discul pus de ai mei și eram absorbită cu totul. Emoțiile generate atunci în sufletul meu de copil și dorința de aventură au creat și transmis o intenție puternică. Și pentru că Universul răspunde dorințelor profunde, am experimentat din plin în viața reală peripețiile din această poveste. Am și primit de veste ce am de rezolvat, pentru că nunta mea a avut loc la restaurantul Prinț și cerșetor.

Cine să înțeleagă atunci

toate semnele și mesajele Universului?

Poate te-ai întrebat sau nu cum influențează poveștile, pe care le spui copiilor sau nepoților tăi, experiențele de viață de mai târziu. Din experiența de lucru în ședințe individuale, am constatat că cele mai multe convingeri limitative se formează datorită asocierii cu personajele poveștilor, basmelor și legendelor.

 

La începutul anului 2016, am stat de vorbă cu nepoata mea Andreea despre toate aceste influențe; pentru că aflase că în curând va fi mămică, s-a gândit să creeze povești video educaționale pentru bebelușul ei.

Pe scurt, inspirația din spatele poveștilor pentru copii, de mai jos, este năzdrăvanul Eric care a venit pe lume în octombrie 2016. Andreea a înregistrat aceste povești când era însărcinată în 4 luni și astfel Eric s-a răsfățat cu ele încă de când era fetus. Asta pentru că micuții din burtică sunt conștienți de propria existență, pot gândi, simți, visa, toate treptat, odată cu evoluția intrauterină. Acum, micuțul Eric vizionează poveștile create de mama lui și râde cu gura până la urechi, "chirăie" de bucurie și fericire.

Poți "testa" împreună cu copiii sau nepoții tăi povestea

Culorile curcubeului, AICI.

Această poveste îndeamnă copiii să fie mereu veseli și bucuroși și astfel vor descoperi ușor soluții.

Poveștile pot ajuta copilul să înțeleagă mai bine ce înseamnă acceptarea și dăruirea, înțelegerea și prietenia, sinceritatea și corectitudinea, încrederea în sine. De asemenea copiii vor înțelege importanța jucatului în natură, vor învăța despre mâncatul, somnul și jucatul la timpul potrivit. Și cel mai important lucru, atât pentru tine cât și pentru copil, este despre "ascultatul părinților". Găsești mai jos toate cele 10 povești din set, cu ceea ce face fiecare pentru copiii, nepoții tăi.

Poți să îți bucuri copiii sau nepoții cu aceste povești educative care îi vor ajuta să-și creeze concepte sănătoase despre viață.

Investiție

10 euro
DA, VREAU SĂ COMAND

Plata se poate face:

  • prin transfer bancar în LEI cu ordin de plată
  • cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau Mastercard, în ORICE VALUTĂ. În pagina de plată suma este afișată în LEI iar conversia se face la nivelul băncii emitente a cardului.


Ai nelămuriri sau întrebări?

  • Completează formularul

și îți răspund cu mare drag.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate privind colectarea si folosirea datelor pe acest site

IMPORTANT! Pentru ca mesajul tau sa fie trimis, bifeaza casuta de mai sus dupa ce citesti politica privind colectarea si folosirea datelor pe acest site.

  • Telefonează la

+40 738 643 624

Cabinet terapie, consiliere și coaching Marcela Mantz

Iţi doresc să faci cea mai bună și potrivită alegere pentru tine,

 

Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach