Eliberează kilogramele in exces

- progresiv și constant -

fără să ții dietă!

prin implementarea Inelului Gastric Virtual

Inelul Gastric Virtual

 • --> este o tehnică non-chirurgicală, prin care obţii beneficiile unei operaţii de inel gastric fără să treci prin chinurile asociate intervenţiei propriu-zise sau a costurilor ridicate
 • --> nu presupune dietă.
 • --> te determină să-ți formezi obiceiuri noi pe care le poți menține
 • --> te ajuta să-ti recâştigi controlul asupra mâncării într-un mod sigur şi natural
 • --> te determină să mănânci conștient, ascultând ceea ce îți spune stomacul onorând astfel atat mancarea cat şi corpul

Tehnica Inelul Gastric Virtual

funcționează pentru tine, dacă:

suferi de obezitate

 ai kilograme în exces

 ai născut și nu mai poți reveni la greutatea de dinainte de sarcină

 vrei să te simți bine în pielea ta, eliberând câteva kilograme

Inelul Gastric Virtual

versus

Inelul Gastric  Laparoscopic

Un studiu efectuat la începutul anului 2017 în România indică cifre îngrijorătoare:

33% din românii cu vârste peste 18 sunt supraponderali,

în timp ce alți

15% suferă deja de obezitate.

Același studiu arată că numărul persoanelor cu o greutate normală scade în mod semnificativ după vârsta de 35 de ani. În aceste condiții nu e deloc de mirare că românii sunt din ce în ce mai motivați ( sau disperați) să scape de kilogramele în plus.

Scopul montarii inelului gastric este reducerea cantităţii de alimente ingerate, fapt care permite ajustarea alimentaţiei.

Această metodă de eliberare a kilogramelor in exces presupune montarea unui inel, la nivelul stomacului, pentru a împărţi stomacul în două porţiuni inegale. Prima porţiune din stomac este mai mică şi comunică printr-un canal permis de inel cu restul stomacului. Trecerea alimentelor va fi cu atât mai limitată cu cât stomacul tău este mai strangulat.

Inel Gastric Laparoscopic

 • !!! Montarea laparoscopică a inelului gastric presupune un sistem bazat pe un balon gonflabil care se montează ȋn jurul stomacului prin intermediul unei intervenţii chirurgicale minim invazive, realizate laparoscopic. Balonul gonflabil se conectează la un port de injectare prin intermediul unui tub de silicon lung şi rezistent. Diametrul inelului gastric montat laparoscopic poate fi modificat şi ajustat, ȋmpărţind stomacul ȋntr-un rezervor mic superior cu o dimensiune de circa 15 ml, restul stomacului rămânând situat inferior.
 • _____________________________________________________________________
 • !!! Intervenţia implică efectuarea a 4 incizii cu dimensiuni cuprinse ȋntre 0,5-1 cm, inelul poziţionându-se, apoi, ȋn jurul polului superior al stomacului. Canalul de trecere dintre rezervorul superior spre cel inferior se va regla din exterior prin intermedul injectării unui lichid la nivelul portului inelului gonflabil. Efectul va fi instaurarea unei stări de saţietate, o reducere a cantităţii de alimente la o masă doar la câteva guri (15-30 ml).
 • _____________________________________________________________________
 • !!! În primele 2 săptămâni de la operaţie, dieta va fi una destul de strictă, scopul acestei diete postoperatorii fiind acela de a ajuta stomacul să se adapteze unei alimentaţii normale şi de a evita vărsăturile sau blocajele stomacale. Este recomandat, de asemenea, să nu se consume alimente ȋn lipsa senzaţiei de foame, iar, ȋn momentul ȋn care apare senzaţia de saţietate, masa ar trebui ȋntreruptă. Respectarea regimului alimentar postoperator este impetuos necesară.

Inel Gastric Virtual

 • *** Inelul Gastric Virtual este o tehnică bazată pe hipnoterapie care are ca scop obținerea acelorași efecte fără a necesita intervenții chirurgicale invazive. Aceasta înseamnă că sunt eliminate posibilele complicații ale oricărei proceduri chirurgicale, cum ar fi infecții ale rănilor sau riscuri anestezice. Diametrul Inelului Gastric Virtual poate fi modificat și ajustat, începând cu a doua ședință.
 • ___________________________________________________________________
 • *** Inelul Gastric Virtual prin hipnoterapie implică efectuarea a 4 ședințe în care se implementează cu puterea minții inelul gastric virtual pozitionandu-se ȋn jurul polului superior al stomacului. Canalul de trecere dintre rezervorul superior spre cel inferior se va regla din exterior tot prin intermediul ședințelor de hipnoterapie, astfel încât ajungi să mănânci conștient, ascultând ceea ce îți spune stomacul.
 • ___________________________________________________________________
 • După prima ședință de Inel Gastric Virtual vei începe să simți deja ce să mănânci și când să mănânci. Stomacul se va adapta de la sine alimentației care îți este necesară pentru a dobândi energia să îți desfășori activitățile zilnice. Nu este necesară nici o dietă.

Pentru că citești această pagină,

înseamnă că și tu,  ca și mine,

te-ai săturat să tot auzi cuvântul DIETĂ!!!

Sunt Marcela Mantz

Mind & Soul Harmony Coach

International Certified Practitioner

Virtual Gastric Band

Povestea mea, pe scurt

Până la 32 de ani am fost "silfidă" cu toate că mâncam orice și în orice cantitate. M-am îngrășat subit după ce am urmat un tratament cu hidrocortizon, prescris de un dermatolog, pentru fotosensibilitatea pielii. Am rezolvat problema de sănătate, dar am rămas cu un exces de kilograme.

Am urmat dietă după dietă, de la faimoasa supă de varză până la cele mai sofisticate...slăbeam o perioadă și apoi o luam de la început.

 

După ce m-am certificat ca și terapeut, consilier și coach am trecut la nivelul următor și anume programele de control a greutății. A fost mai bine decât cu dietele, rezultatele s-au menținut mai mult, însă problema a rămas acolo.

După cum observi de 21 de ani explorez acest domeniu al gestionării greutății, în căutarea unei soluții viabile, astfel încât să îmi mențin greutatea dobândită.

Norocul meu este că nu am încetat să cred că într-o zi voi descoperi o modalitate prin care să eliberez kilograme în mod firesc, fără frustrări, și mai ales să mă mențin pe termen lung.

Astfel am ajuns să fac parte din prima serie de terapeuți din România certificați internațional în Tehnica Inelul Gastric Virtual

cu Sheila Elaine Granger.

Ce m-a determinat pe mine personal

să am încredere în această metodă?

După ce a fost timp de 22 ani investigator anti-fraudă pentru guvern, Sheilei Granger i s-a trezit interesul să descopere mai multe despre cum funcționează mintea umană și acum este hipnoterapeut clinic de aproximativ 9 ani în Marea Britanie.
Practica deja programe de gestionare a greutății corporale când a apărut conceptul de inel gastric virtual care a generat multe reacții pozitive din partea mass mediei la nivel global. Sistemul cu care lucra la acel moment dădea rezultate și totuși s-a hotărât să includă "Inelul Gastric Virtual" în propriul program, cu perspectiva de a-l face subiectul unui experiment.
Astfel a trimis invitații celor care urmau să facă parte dintr-un studiu gratuit și nu i-a fost greu să obțină numărul de voluntari necesari. A acceptat 25 de voluntari-de ambele sexe; categorii de vârstă, dimensiuni, forme și kilograme diferite-și a ținut ședințele într-un cadru de grup.

A avut 3 întâlniri cu grupul, de câte o oră fiecare; întreg grupul a înregistrat cumulat o scădere în greutate de mai mult de 88 kg în doar 3 săptămâni, și 24 din cele 25 de persoane au inregistrat o schimbare în felul de a manca.

Într-un alt studiu pe care l-a realizat recent în cabinetul unui medic a ales 10 pacienți cărora le-a fost refuzată operația gastrică din cauza constrângerilor financiare impuse de Serviciul Național de Sănătate britanic. Din nou, s-a descoperit că programul are rezultate pozitive, de data aceasta pentru 9 din 10 pacienți.

De asemenea, sunt în curs de elaborare dispoziții provizorii pentru un studiu pilot care a fost efectuat în Marea Britanie, impreună cu Centrul pentru Obezitate, Nutriție, Educație și Inovare din Humberside. Partenerii acestei organizații includ Universitatea de Hull, Hull și York Medical School și mai mulți membri ai industriei farmaceutice.

Între timp, practicienii pregătiți de Sheila sunt invitați să colecteze date care vor constitui baza cercetărilor și studiilor în acest domeniu.

Tehnici folosite

Hipnoterapie

În hipnoterapie ești ghidat de terapeut să accesezi frecvența cerebrală alfa. Această stare o accesezi și tu în mod natural, chiar dacă nu o conștientizezi, așa cum poți observa în imaginea de mai jos.

Frecvența cerebrală alfa, deschide poarta dintre conștient și subconștient pentru ca terapeutul să îți poată face implementările despre care vorbiți anterior și ești de acord cu ele. În timpul hipnoterapiei ești complet conștient/ă,  nu adormi și ai control asupra a tot ce se întâmplă.

Programare Neuro Lingvistica

NLP-ul este studiul excelenței umane și totodată tehnica prin care putem replica această excelentă în viețile noastre.
NLP este abrevierea de la Neuro Linguistic Programming (Programare Neuro Lingvistică) – un termen ce încorporează cele mai importante trei componente implicate în generarea experiențelor umane: neurologie, limbaj și programare.
Sistemul neurologic reglementează modul în care funcționează corpul nostru, limbajul determină modul în care noi interactionăm și comunicăm cu alți oameni iar programarea determină modurile de reprezentare ale lumii în care trăim.
NLP îți oferă gândirea strategică și o înțelegere deplină a proceselor psihice și cognitive din spatele comportamentului propriu și al celorlalți.

Descoperă cum funcționează

pentru cei care au început deja

și care au acceptat

să-și facă publică povestea

Jurnal Marcela
Jurnal Cristina
Jurnal Vicky

În ce constă programul

Inelul Gastric Virtual?

2 variante de lucru

din care o poți alege

pe cea mai potrivită pentru tine

Ședințe individuale

1 la 1

4 ședințe X 60 min
frecvența: săptămânală
durata: 4 săptămâni

Program online

de grup pe site

4 ședințe pe mail și site
frecvența: săptămânală
durata: 4 săptămâni

1 înregistrare de 15 min
de ascultat zilnic
* opțional
înregistrare finală personalizată
* opțional una din variante
program online follow up
de grup
şedinţe de follow up lunare

ședințele se desfășoară

față în față
Bucureşti
sau
on line
pe skype sau alt soft
Click aici pentru structură

on line
pe site și mail
vei primi pe mail link către întrebările și meditațiile specifice fiecărei ședințe
Click aici pentru structură

Sesiunile sunt create în așa fel încât să determine o schimbare permanentă în obiceiurile tale de a mânca și să te focusezi pe scopul final, și anume persoana care vrei să devii.

 

Înregistrarea de 15 minute, pe care o vei asculta în fiecare zi, va consolida implementările făcute în timpul sesiunilor pentru schimbarea permanentă a comportamentului față de mâncare.

*******

Înregistrarea personalizată opțională, te va susține să menții implementările făcute în timpul sesiunilor pentru schimbarea permanentă a comportamentului față de mâncare.

Ședințele de follow up lunare sunt opționale și se fac doar dacă mai simți ca îți este necesară ghidarea mea sau dacă știi că ești o persoană care amână lucrurile.

Investiție

Ședințe individuale

1 la 1

4 ședințe X 60 min
frecvența: săptămânală
durata: 4 săptămâni
1 înregistrare de 15 min
de ascultat zilnic

TOTAL

400 euro

Program online

de grup pe site

4 ședințe online X 60 min
frecvența: săptămânală
durata: 4 săptămâni
1 înregistrare de 15 min
de ascultat zilnic

TOTAL

200 euro

se achită înainte de începerea programului

în euro sau echivalentul în lei

Solicit programare şedinţe individuale
Solicit înscriere program online de grup

poți  solicita ulterior

* opțional
inregistrare finală personalizată
100 euro

se achită la finalul programului

* opțional una din variantele
program online follow up de grup
prima lună GRATUIT
și din a doua lună
49 euro/lună
sau
1 lună GRATUIT + 6 plătite in avans
180 euro (30 euro/lună)
şedinţe de follow up lunare
150 euro/sedinta

se achită înainte de fiecare ședință

pentru PACHETE PROMO click AICI

În concluzie

Inelul Gastric Virtual este acum disponibil și în România. Eu personal am avut privilegiul de a fi antrenată de fondatorul programului Inelul Gastric Virtual, Sheila Granger. Această instruire, impreună cu formarea și experiența mea de până acum în zona terapiilor complementare și coaching, îmi permit să îți ofer ghidarea care îți este necesară pentru a elibera kilogramele în exces-progresiv și constant- fără DIETĂ. .

Pentru mine personal, procesul de implementare a Inelului Gastric Virtual a început odată cu formarea și continui să urmez pașii până ajung și mențin greutatea dorită. Sunt super încântată pentru că rezultatele se văd deja și de aceea am și dat STARTUL la a face acest program și cu cei care sunt pregătiți să il urmeze.

Doar tu poți lua hotărârea de a-ți asuma responsabilitatea să urmezi acest program și astfel să ajungi și să menții, natural și fără frustrări, greutatea pe care ți-o dorești.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, te invit sa le scrii AICI.

Voi raspunde personal in cel mai scurt timp posibil.