RESURSE GRATUITE

Cum să deprogramezi "virușii"

care s-au strecurat în mintea și sufletul tău

Deprogramarea de imposibilitatea de a ierta

Prima și cea mai importantă deprogramare cu care îți sugerez să începi este cea a imposibilității de a ierta. Poți să deprogramezi o stare doar când identifici cum te situezi în raport cu ea în momentul prezent. Pentru neiertare, găsești toți pașii pe care îi ai de făcut în articolul

Iertarea și imposibilitatea de a ierta

http://www.armonieinsuflet.ro/iertarea-și-imposibilitatea-de-a-ierta/.

În rezolvarea imposibilității de a ierta treci de fapt printr-un proces prin care urci niște trepte ale scării iertării și anume:

iertarea nu e justificată,

iertarea "dușmanilor",

iertarea falsă,

iertarea adevărată

nimic de iertat

În articol am descris fiecare treaptă astfel încât să identifici cu ușurință care este punctul de plecare în călătoria iertării.

Ce ai de făcut ca să urci treptele acestei scări, găsești în articolul

Iubirea și iertarea te ajută să-ți vindeci sufletul

http://www.armonieinsuflet.ro/iubirea-și-iertarea/.

Îți reamintesc că dacă urăști pe cineva, urăști ceva din acea persoană care nu este vindecat la tine. Ceea ce ai vindecat la tine, nu te deranjează la ceilalți.

Mai mult de atât, s-a constatat că inclusiv problemele semnificative de sănătate au la bază imposibilitatea de a ierta. Poți avea probleme cu faptul că nu te ierți pe tine, sau nu poți ierta alte persoane. Poți avea sentimentul că alte persoane nu te-au iertat, chiar dacă acestea au făcut-o sau nu. Oricare din aceste forme de neiertare poate fi esențială pentru memoria celulară care blochează sănătatea sau succesul tău.

Te încurajez să urmezi pașii prezentați în cele două articole și te atenționez că dacă doar le citești, vei rămâne în aceiași realitate de până acum.

Spor la lucru,

Marcela Mantz
Mind & Soul Harmony Coach

 

 

Întrebări și răspunsuri ajutătoare

Cum iți dai seama că ai iertat

cu adevărat o persoană?

In acest sens, îți propun să faci exercițiul de mai jos:

 • rezervă-ți timp cu tine, și asigură-te că nu te deranjează nimeni
 • practică recunoștința sau ascultă o melodie care îți ridică vibrația (click aici)
 • scrie numele persoanei pe care nu ești sigur/ă că ai iertat-o și reamintește-ți momentele neplăcute
 • dacă starea ta de spirit rămâne neschimbată, înseamnă că ești în atitudinea de observator și ai iertat cu adevărat persoana respectivă.
 • dacă simți cel mai mic disconfort când derulezi amintirile, înseamnă ca nu ai iertat în profunzime acea persoană

Ce poți să faci suplimentar de ceea ce am scris

în articolele recomandate ca să-i ierți cu adevărat

pe cei care te-au supărat?

 • Dacă ai aplicat deja ce am scris în cele 2 articole, ai făcut verificarea cu execițiul de mai sus și simți disconfort, atunci e important să dedici mai mult timp acestui proces și să aplici ceea ce am scris în articolele:Le-am ingropat atat de adanc...ca nici nu mai pot sa le scot,  Elibereaza-ti sufletul si bucura-te de magia sarbatorilor
 • Ambele metode prezentate în articolele de mai sus se bazează pe tehnica  "scrisoare terapeutică" și îți sunt necesare 2-3 ore să poți elibera în scris "sentimentele îngropate de vii" din sufletul tău.
 • Ca și recomandare suplimentară, ca să îți cureți și corpul fizic de reziduurile rezultate în urma exercițiului, fă-ți un peeling ușor cu sare de mare sau sare de Himalaya și apoi o baie sau un duș prelungit.

Există metode mai simple și mai rapide

de parcurs acest proces al eliberării

de imposibilitatea de a ierta?

Vestea bună este că există. Vestea mai puțin bună este ca presupun o investiție financiară. Dacă nu reușești să te mobilizezi să faci pană la capăt pașii pe care ți i-am scris mai sus, ai următoarele opțiuni:

 • să programezi ședință individuală de consiliere, terapie, lifecoaching despre care găsești detalii aici.
 • să urmezi Exercițiul de reprogramare pentru vindecarea trecutului, despre care găsești detalii aici.
 • dacă este vorba despre imposibilitatea de a-ți ierta părinții, să urmezi programul Rescrie scenariul vieții tale, despre care găsești detalii aici

!!! IMPORTANT !!!

Recomandarea mea este să alegi acea metodă care simți ca funcționează pentru tine și să incepi să acționezi. Altfel vei rămâne  "prizonierul" acestei vibrații joase și oricât ți-ai dori să evoluezi, vei înainta cu "frâna de mână pusă".