Ganduri, impresii, sentimente… de la participanti

Ultimele articole au determinat multe persoane sa imi scrie si de aceea am ales sa impartasesc cu tine ganduri, impresii, sentimente de la participantii din programele Armonie in suflet.

 

Bucura-te si incarca-te cu energie pozitiva!

 

12141662_1021067181247620_2073039051343694784_n

 

Dragoianu Mihaela Lorena , 32 de ani, lucrator comercial Supermarketul SuperBrugsen

Bjerringbro/Danemarca,

https://www.facebook.com/lorenamihaela.dragoianu

 

Buna scumpa mea prietena,

Da sunt de acord cu tine ” Persoanele destinate sa se intalneasca se vor intalni”.

In decembrie 2011 (26 decembrie, ziua de nastere a nasei mele Oana)  nasa mea mi-a povestit de filmul Secretul Rhonda Byrne pe care sotul meu deja il vazuse in timp ce eu dormeam😀. Am vazut filmul si sotul meu mi-a cumparat si cartea de ziua mea, anul urmator 28 aprilie 2012. Schimbarile au fost majore (am castigat la cateva concursuri, incepusem sa vad lumea cu speranta eu fiind tot timpul o persoana negativista, prapastioasa si tot timpul o Victima). A urmat o perioada de care imi aduc aminte cu placere, dar ceva nu gaseam si nici macar nu stiam ce caut

Am citit toate cartile Rhondei si am descoperit ” Recunostinta” si eram o persoana care spuneam des multumesc dar nu era suficient.

Intr-o dimineata din luna mai 2013, cu ajutorul cuvantului Recunostinta scris pe Youtube, ti-am auzit pentru prima oara vocea ascultand Recunostinta de dimineata si Recunostinta de seara. Era ceva nou pentru mine dar pentru prima oara sufletul meu a vorbit si am simtit ca gasisem ce cautam. A urmat apoi Meditatia dragoste copilului interior ; iubesc aceasta meditatie , si acum imi aud inima batand pentru ca eram nerbdatoare sa ma reconectez cu copilul interior din mine. Si nu m-am oprit aici. Aveam nevoie de ajutor si a urmat Reconecteaza-te cu prosperitatea. Timp de 4 luni: iunie, iulie, august si septembrie am ascultat in fiecare zi si in fiecare seara Recunostinta de dimineata si Recunostinta de seara. Am ajuns sa simt Recunostinta. Totul se schimbase. Eram vesela, eram plina de energie, de speranta , cu tot ce mi-am dorit la acel moment.

In 23 August am plecat din Romania in Danemarca. Atat de multe au fost schimbarile si atat de uimita am fost de puterile mele incat nu am stiut ce sa fac mai departe pur si simplu m-am blocat, au urmat multe luni in care pur si simplu am plutit.

In februarie 2014 mi-am adus aminte din nou de tine, mai ascultam din cand in cand meditatiile si am gasit pe google ceva despre tine. Am citit despre ceea ce tu faceai si am cumparat programul de meditatii Reconecteaza-te cu prosperitatea. In luna septembrie 2014  am si inceput sedintele individuale cu tine pe Skype .

In luna decembrie, dupa ce am eliberat blocajele, am facut si meditatia de manifestare dorinte. Primele 3 dorinte de pe lista, si cele mai greu de realizat, s-au materializat in urmatoarele 10 luni. Totul a fost magie.

Mai am foarte multe de invatat. Cu fiecare program al tau eu simt cum regasec ceea ce mi-a apartinut, imi apartine si se afla in mine. Programul Spa pentru sufletul tau este un adevarat, nu stiu cum sa-l numesc …poate doar miracol, si sufletul meu iubeste si crede in miracole.

Pe parcursul celor 21 de zile am simtit cum sufletul meu infloreste cu fiecare meditatie pe care o urmam, sufletul meu juca de fericire si inima mea era inconjurata de iubire. Am cunoscut si invins sentimentul de frica , am simtit cat de recunoscatoare ii sunt corpului meu. Acum sunt mai ” prezenta „ atat in corpul meu cat si in gandurile mele. Sunt inconjurata de oameni minunati. Ofer si primesc iubire. Stiu sa ma iubesc, sa ma alint, sa ma iert , sa ma motivez .

Iti multumesc pentru sufletul tau plin de iubire.

Iti multumesc si iti sunt profund recunoscatoare ca existi.

Cu admiratie , dragoste neconditionata si multa iubire

Mihaela

PS ti-am atasat si o poza cu primele mele dorinte care acum fac parte din realitate, ceea ce am facut a fost sa cred in mine, sa muncesc, sa zambesc , sa fiu onesta si sa ofer dragoste neconditionat.

IMG_2767 (1)

 

*******

oct.2015

Bakai Mira, farmacist Pitesti

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004358234652

 mirabakai@yahoo.com
„iti multumesc pentru meditatiile din programul Spa pentru suflet!
Nu numai ca m-au ajutat atunci cand le-am primit, ma ajuta si acum pentru ca datorita tie si acestui program meditatia face parte din obiceiurile mele zilnice. In mod aparte rezonez cu urmatoarele meditatii: Echilibrarea Yin si Yang; Optimizarea mintii; Dezvoltarea intuitiei; Conectarea cu vibratiile culorilor curcubeului. Desi nu imi place sa imi dezvalui trairile si emotiile pot spune ca simt la toate nivelurile fiintei mele ca „sunt iubire, lumina si esenta din esenta divina„!
Multumesc din suflet.
Te imbratisez cu drag,
Mira

*******

Geta

 

 

Geta Anghel, avocat, mama, sotie

Ploiesti, https://www.facebook.com/geta.anghel

 

 

Programul Echilibru şi armonie m-a ajutat să fac pace atât cu interiorul meu, cât şi cu exteriorul . Am descoperit acele “goluri” ce trebuiau vindicate, dizolvate. Au ieşit la suprafaţă, ca nişte baloane ce se desprind dintr-un mănunchi şi se înaltă vesele spre cer, acele conflicte vechi, îngropate atât de adânc în “interiorul” meu încât nici nu credeam că mai există sau că au existat vreodată.  Iar ele cerşeau să fie iertate, dizolvate, uitate, eliberate…

                De multe ori afirmam “plâng să mă răcoresc”, însă sufletul meu nu avea nevoie doar de asta. Lacrimile ce se preling pe obraji şi se înnoadă în barbă, nu vindecă un conflict, o durere…îmi dau doar  senzaţia de falsă putere că trec peste conflict, peste durere, că sunt “în regulă” şi totul a trecut. Senzaţia de moment este o “amorţeală” a sufletului  care s-a străduit să găsească un locşor pentru încă un “balon”. Dar este doar o amara senzaţie pe care conştientul mi-o dădea pentru a mă agaţă de ceva. Au fost clipe in care m-am întrebat de ce vin “toate” dintr-o dată peste mine?…Aveam o  convingere limitativă,  pe care am dizolvat-o, : “când dai de una (o situtie neplăcută) , vine cârdul”. Aşa gândeam în trecut şi de aşa ceva aveam parte.

                În prezent  ştiu, şi simt şi am convingerea sănătoasă că pot controla ce este interiorul meu, nu ceea ce se întâmplă la exterior. Lecţia asumării m-a ajutat să opresc “cârdul” de situaţii neplăcute  si să găsesc soluţii pentru rezolvarea lor.

                Pentru a face pace cu mine însămi a fost necesar să fac “curat” în interior. Şi pentru a reuşi asta în totalitate, a fost necesar să înţeleg că e important să fac pace cu tot ce m-a durut, m-a deranjat, m-a făcut să plâng, cu tot şi cu toţi cei care au fost cu mine în acele situaţii în care eu am permis să mă doară, să mă simt deranjată, să plâng, să mă revolt, să mă desconsider.

                Doar lacrimilie sau discuţiile lacrimogene cu o prietenă la o cafea prelungită…nu m-au ajutat cu adevărat , mi-au dat doar falsa senzaţie de linişte interioară, după care tânjeam,  falsa senzatie de bine, de totul este în regulă.

                Durerile şi conflictele adânc ascunse în interiorul meu, erau ca nişte baloane “expirate” aş spune, care aşteptau un suflu, să prindă viaţă pentru a putea să iasă la suprafaţă. Şi, după cum se ştie,  un balon nu se umflă cu lacrimi, ci respirând cu încredere. Şi de ce să-mi las sufletul atât de “înghesuit”? …am gândit! Am soluţii? Am! Atunci nu mi-a rămas decât să le aplic! Am identificat “baloanele” cu ajutorul afirmaţiilor şi exerciţiilor din program, le-am dat suflu  le-am scos din interior şi, unul câte unul, baloanele mele rămase prin cotloanele interiorului meu, s-au predat! Şi nimic nu e mai plăcut de cât senzaţia de uşurare, de pace, de împăcare, de iertare, de acceptare, de asumare.

Programul “Echilibru şi armonie” a venit  să mă ajute să fac  paşii corecţi, pentru că senzaţia de linişte , de uşurare , de totul este în regulă, să fie una cu adevărat reală. Un alt beneficiu al programului este că pe  măsură ce l-am urmat am simţit cum intuiţia mea se dezvoltă, cum  primeam soluţii rapide pentru situaţiile ce apăreau  şi apar în viaţă de zi cu zi, soluţii care în alte vremuri intarziau să apară sau chiar nu apăreau. Este exact ca-n formula destul de des folosită “ totul  merge strună, totul merge şnur” ! Şi atunci ….cum să nu fie 2016 anul meu de armonie şi echilibru?

Multumesc si sunt recunoscatoare, Marcelei, pentru ghidare si indrumare  🙂

Cu recunostinta, Geta

*******

Si tu poti sa devii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume, daca iti doresti acest lucru din tot sufletul tau. Aceste persoane care au acceptat sa impartaseasca cu tine impresiile lor sunt dovada vie ca se poate.

IMG_5794 - Copy

 

Inspiratie si succes!

Marcela

 

 

Te invit cu drag sa scrii la comentarii ce ai simtit cand ai citit gandurile si impresiile de mai sus. Daca ai prieteni carora crezi ca le-ar fi de folos aceste randuri, impartaseste cu ei distribuind articolul.

 

*Pentru a-ti dezvolta constiinta prosperitatii, care iti va permite sa atragi in viata ta mai multa abundenta in toate domeniile, am creat programul online  Reconecteaza-te cu prosperitatea despre care poti citi detalii AICI

*Ca sa transmiti Universului dorintele tale, intr-o stare de constiinta extinsa, si sa te acomodezi perfect cu noua vibratie, astfel incat sa o mentii indiferent de circumstante, poti practica Meditatii ghidate de manifestare a dorintelor despre care gasesti detalii AICI

*Daca doresti sa accesezi stari de constiinta extinsa si sa iti rasfeti sufletul, te invit sa te bucuri de meditatiile din programul online Spa pentru sufletul tau , despre care poti citi detalii AICI

*Pentru dobandirea si mentinerea starii de Echilibru si Armonie,

am creat un program online despre care poti citi detalii AICI

*Daca iti doresti solutii personalizate, te invit la sedinte individuale. Gasesti toate detaliile AICI.

Iti doresc sa faci cea mai buna si potrivita alegere pentru tine.

 

Articolul anterior
Articolul următor
Opt In Image

Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, alătură-te abonaților care primesc săptămânal sugestii și articole despre cum să fie în armonie cu sufletul lor. În plus vei primi un ghid despre cum DEBLOCHEZI fluxul energetic al banilor și te bucuri de abundență financiară.

IMPORTANT! Te asigur că îți protejez datele personale și nu îți trimit SPAM. Consultă politica de confidențialitate privind colectarea și folosirea datelor AICI.

Citeste articole asemanatoare

Comentarii Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field